صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
کیلکاگیران مدیر بندر صیادی بابلسر شدند
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کمآب
چربیسوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید
انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار میشود
تهران در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت؛ صدور مجوز برای ۱۰ دفتر خدمات درمانی خارجی
علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام
چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ میکنند؟
هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بیرویه نهادهها تعادل بازار را بههم میزند
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
دکوراسیون
>
طراحی آشپرخانه سنتی قابل حمل توسط یک گروه آلمانی
طراحی آشپرخانه سنتی قابل حمل توسط یک گروه آلمانی
طراحی دکوراسیون این آشپزخانه به نحوی است که وسایل آن قابل انتقال به مکان دیگری هستند.
کد:
2807
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ دوشنبه ۱۸ دي
بازدید:
3297
ساعت:
9:47 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
لهستان هم سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد
۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۶ فروردين
2
برگزاری نمایشگاه لوازم خانگی و تجهیزات آشپزخانه در اهواز از ۲۰ لغایت ۲۴ آذرماه
۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
3
جزئیاتی از اسکان و طبخ غذای ایرانیان در مدینه
۱۴۰۲ يکشنبه ۲۱ خرداد
4
همه چیز درباره نورپردازی آشپزخانه
۱۴۰۲ دوشنبه ۴ ارديبهشت
5
دلیل گلاره عباسی برای نامگذاری فصل های مختلف کتابش با نام غذاها
۱۴۰۰ دوشنبه ۱۵ آذر
6
مراحل نظافت آشپزخانه در خانه تکانی
۱۳۹۹ سه شنبه ۱۹ اسفند
7
کشف لوازم آشپزخانه قاچاق به ارزش ۸ میلیارد ریال
۱۳۹۹ دوشنبه ۱۶ تير
8
برنده عصر جدید نقاشی اش را در آشپزخانه شروع کرد
۱۳۹۸ جمعه ۱ شهريور
9
آشپزخانه مرکزی «ابوتراب 2» در نجف افتتاح شد
۱۳۹۷ جمعه ۳۱ فروردين
10
چگونه دستگاه گریل را تمیز کنیم؟
۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ آذر
11
نکات مهم در طراحی دکوراسیون آشپزخانه ایرانی
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
طب سنتی درباره ماهی چه میگوید؟
در طب سنتی توصیه میشود همراه ماهی برخی مواد غذایی...
قبل و بعد از تمرینات ورزشی چه بخوریم؟
آیا تا به حال اتفاق افتاده که ندانید برای انرژی مو...
مصرف ماهی خطر ابتلای کودکان را به آسم کاهش میدهد
تحقیقات جدید در هلند نشان میدهد که مصرف ماهی بین ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
اصول تغذیه مناسب در ماه مبارک رمضان
پایگاه خبری لقمه: روزه عبادتی است که فواید روحی و جسمانی فراوانی به همراه دارد. بنابراین رعایت نکات روزه داری و به ویژه نحوه تغذیه در این ماه مبارک حائز اهمیت است.
رژیمی برای شفاف سازی پوست
استفاده از انواع کرمهای شیمیایی آرایشی، میتواند به سادگی آنها را به این هدف برساند اما اگر قرار است به این زودیها جشن عروسیتان را برگزار کنید، پیشنهاد دیگری برایتان داریم.
نکاتی دربارهی عصاره های گوشت و مرغ
در عصارههای آماده گوشت و مرغ یا سبزی، انواع چاشنیها هم وجود دارد و پس از استفاده از آنها، نیازی به اضافه کردن چاشنی به غذا نیست.
10 فایده زردچوبه برای سلامتی
زردچوبه یکی از متداولترین ادویه ها در آشپزی است که رایحه ای شبیه به فلفل، طعمی تیز و رنگی طلایی دارد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است