صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
قیمت گوشت گوساله در میادین و فروشگاه ها/گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی به بازار میآید
لهستان هم سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد
ایجاد اندیشگاه شهر سالم در مراغه در دنیا بیمانند است
روشهای پیدا کردن بهترین رستورانها در سفر
توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است
برخورد قاونی با گرانفروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند
توزیع یک میلیون و ۳۰۰ هزار افطاری در رمضان
قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها
کشف هزار و دویست کیلو حشیش در قوطیهای رب
مجله لقمه
ویژه نامه رمضان
ویژه نامه نوروزی
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
آخرین خبر درباره تغییر قیمت نان
آخرین خبر درباره تغییر قیمت نان
مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران اعلام کرد که قیمت نان تا پایان امسال تغییر نخواهد کرد.
به گزارش لقمه، عباس قبادی با اشاره به اینکه میزان خرید تضمینی گندم کشاورزان در فصل زراعی 91-90 بالغ بر دو میلیون و 50 هزار تن شده است، افزود: مشکلی از نظر کمبود ذخیره گندم کشور وجود ندارد.
او درباره بحثهای مطرح شده درباره افزایش قیمت نان در صورت اجرای فاز دوم هدفمندسازی یارانهها اظهار کرد: قیمت نان تا پایان سال جاری هیچ تغییری نخواهد داشت و درباره قیمت نان در سال آینده نیز بعدا تصمیمگیری خواهد شد.
به گفته وی در چند ماه ابتدایی سال آینده نیز همچون سالهای گذشته قیمت نان تغییر نخواهد کرد.
نقل از :ایسنا
کد:
2901
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ دوشنبه ۲۵ دي
بازدید:
1353
ساعت:
12:07 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
کلمپلو شیرازی و آش کازرون ثبت ملی شدند
۱۴۰۲ سه شنبه ۸ اسفند
2
مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد
۱۴۰۲ جمعه ۶ بهمن
3
یارانه گندم و نان و مسئله محدودیت فروش نان
۱۴۰۲ شنبه ۳۰ دي
4
اینفوگرافیک | حضور زنان در عرصه علم
۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
5
آزادی نامحدود واردات دام برای مرزنشینان+تصویر بخشنامه
۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
6
اجرای طرح هدفمندی یارانه آرد و نان در کشور با دستاورد 27 هزار میلیارد تومانی
۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
7
صادرات نان صنعتی ممنوع است
۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
8
چگ.نه 1.5 میلیون تن آرد یارانهای در کشور صرفهجویی شد؟
۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
9
آرد کامل نداریم/ سوءاستفاده و دروغ تجاری!
۱۴۰۲ شنبه ۲۷ آبان
10
فرصتها و چالشهای تعامل شهرداریها با رستورانداران
۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
11
یک ماه از تشنگی و گرسنگی مردم غزه گذشت
۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
برای پیشگیری از دیابت، تلویزیون تماشا نکنید
بررسیهای جدید نشان میدهد افرادی که در مرز ابتلا ...
مصرف سوپ و آش بعد از شیمی درمانی فراموش نشود
یک متخصص خون و آنکولوژی با تاکید بر ضرورت مصرف یک ...
اگر میخواهید بچه دار شوید، ناگت نخورید!
نتایج پژوهش جدیدی که در مجلهی پزشکی Diabetologia ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
زنان زودتر لاغر می شوند یا مردان؟
مردان غذا را به عنوان ماده ای برای سیر شدن و رهایی از گرسنگی می بینند و از این رو کاهش وزن برای آنها بسیار راحتتر و سریعتر اتفاق می افتد.
قصۀ نان سنگک؛ از شاه عباس تا علی جغجغه و سهمیه بندی نان
شاطر، خمیرگردان، نان پزان، نان درآر و پادو... اینها اعضای تیمی هستند که سالها است خوشمزهترین نان سنتی ایران را سر سفرههای مردم میگذارند. مردانی که کنار تنها تنور مثلثی شکل دنیا میایستند، و قدیمیترین نان مثلثی شکل دنیا را میپزند؛ سنگک!
خطر مصرف زیاد عسل و مربا در صبحانه
پایگاه خبری لقمه: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در خصوص صبحانه و تغذیه سالم توضیحاتی داد.
کالبد شکافی یکی از خوشمزهترین غذاهای مضر دنیا
شاید کمضررترین بخش پیتزا بهدلیل وجود مقدار کم ویتامین C سس قرمز آن باشد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است