به گزارش لقمه، "احمد قرهبیگلو" با اشاره به اینکه شهرستان زرندیه دارای 7400 هکتار باغ پسته است، افزود: پسته ارگانیک تولیدی این شهرستان در سال جاری به کشورهای اروپایی آلمان و فرانسه صادر میشود.
وی با اشاره به اینکه میانگین تولید پسته در این شهرستان حدود دو تن در هر هکتار است، اضافه کرد: این در حالی است که در دیگر نقاط کشور از هر هکتار باغ پسته حدود 700 کیلوگرم محصول برداشت میشود و در حال حاضر حدود 5000 هکتار از باغات پسته بارده است که موجب ارزآوری و اشتغال برای کشور شده است.
او با بیان اینکه کشت پسته ارگانیک در سطح 200 هکتار از باغات پسته زرندیه در منطقه سلطان احمدلو این شهرستان بصورت منحصر به فرد در کشور انجام میشود، افزود: مصرف بسیار محدود کودهای شیمیایی و سموم دفع آفات نباتی در تولید محصولات کشاورزی در راستای تعامل سازگار فعالیتهای انسانی با چرخه طبیعت و استفاده متعادل و منطقی از آن از ویژگیهای کشاورزی ارگانیک است که به تعادل پایدار درمنابع آب وخاک منجر خواهد شد.
وی تصریح کرد: شهرستان زرندیه در بخش کشاورزی از قطبهای اصلی استان مرکزی است و در زمینه تولید گندم، غلات و ...، نیز در جایگاه بالایی قرار دارد، همچنین نخستین و بزرگترین مجتمع تولید شترمرغ در زرندیه است.
او با بیان اینکه تولید محصولات شهرستان زرندیه، سالم و مطابق با استانداردهای جهانی است، اضافه کرد: ارقام کله قوچی، فندقی، اکبری و احمدآقایی از تولیدات پسته زرندیه به شمار میآید.
قره بیگلو خاطرنشان کرد: مهمترین محصول کشاورزی در شهرستان زرندیه پسته است که رتبه نخست تولید پسته ارگانیک کشور را داراست.
نقل از :ایسنا