چهارمین جشنواره ملی پسته از امروز در دامغان آغاز شد


پایگاه خبری لقمه: هم‌زمان با چهارمین جشنواره ملی پسته، دومین تالار بورس پسته کشور و خط تولید بسته‌بندی پسته تازه صنعتی برای نخستین بار در دامغان به بهره‌برداری رسید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، چهارمین جشنواره ملی پسته از امروز در دامغان آغاز شد، تا به معرفی آخرین دستاوردهای این منطقه در حوزه تولید، فراوری، بسته‌بندی و عرضه پسته اقدام کند. 

 
شهرستان دامغان در استان سمنان بیش از 7 هزار سال قدمت تولید پسته دارد و به دلیل شرایط اقلیمی، یکی از مرغوب‌ترین پسته‌های دنیا در این شهرستان تولید می‌شود. سطح زیر کشت باغات پسته در شهرستان دامغان بیش از 17 هزار هکتار است که سالانه به گفته خباز استاندار سمنان رقمی بیش از 30 هزار تن تولید پسته این منطقه است. 
 
محمد رضا خباز همچنین در مورد ارزش این محصول صادراتی گفت: پسته دومین محصول صادراتی غیرنفتی کشور است که باید به بازارهای صادراتی آن توجه ویژه‌ای کرد. 
 
وی افزود: از سال گذشته تا کنون 12 میلیارد تومان برای تجهیز مزارع پسته به روش‌های آبیاری نوین برای افزایش عملکرد در هکتار اختصاص داده شده است، چرا که توجه به مسائل علمی روز، هم زحمت کشاورز را کم کرده و هم بهره‌وری را افزایش می‌دهد. 
 
استاندار سمنان همچنین به گردش مالی پسته منطقه دامغان هم اشاره‌ کرد و افزود: 800 میلیارد تومان گردش مالی سالانه محصول پسته دامغان است که امیدواریم امسال تولید پسته از مرز 40 هزار تن هم عبور کند.
 
یکی دیگر از نکات حائز اهمیت در جشنواره ملی پسته حضور سرمایه‌گذاران خارجی از کشورهایی همچون چین است و طبق آخرین اخباری که شهردار دامغان در اختیار خبرنگاران گذاشت، مشخص شد که پسته تازه دامغان تنها نوع پسته‌ای است که به صورت تر قابلیت مصرف و بسته‌بندی دارد. 
 
مسلم نصرتی خاطرنشان کرد: پس از تحقیقاتی که توسط پارک علم و فناوری منطقه دامغان انجام شد، توانستیم با استفاده از ظرفیت سردخانه‌ای، محصول پسته تر را به صورت بسته‌بندی و صنعتی به بهره‌برداری برسانیم که هم‌زمان با چهارمین جشنواره پسته دامغان عرضه می‌شود.
 
نکته جالب توجه دیگر آنکه، رضا زارع‌زاده دبیر چهارمین جشنواره ملی پسته دامغان از راه‌اندازی دومین تالار بورس پسته کشور در این شهر خبر داد و افزود: تالار بورس پسته سال گذشته در کرمان افتتاح شد و امسال نیز دومین تالار فروش پسته کشور در دامغان افتتاح و راه‌اندازی خواهد شد. 
 
وی همچنین تغییر سبک باغداری از سنتی به نوین با کمک بخش خصوصی، ایجاد مراکز بسته‌بندی و فرآوری پسته و تشویق باغداران نمونه را از نقاط مثبت سه دوره گذشته جشنواره ملی پسته برشمرد. 
 
به گزارش خبرنگار فارس، در این جشنواره رئیس اتاق بازرگانی چین، سفیر بنگلادش و سفیر کشور افغانستان برای بررسی سرمایه‌گذاری و همچنین خرید پسته دامغان حضور داشتند. 
 
از دیگر برنامه‌های جانبی این جشنواره، برگزاری برنامه جانبی ماشین‌آلات کشاورزی و مواد غذایی و همچنین برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای باغداران پسته و ارائه آخرین متدهای باغداری پسته برای افزایش بهره‌وری است. 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 11885 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور بازدید: 166 ساعت: 2:27 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نقدی بر فیلم مستند « سالسوس » ساخته آریان عطارپور ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر
2 چرا ما مردم این همه بد غذاییم! ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر
3 نورپردازی برج آزادی و میلاد در روز جهانی دیابت/ غربالگری «دیابت» در 75 ایستگاه مترو ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان
4 زعفران ایران شناسنامه دار می شود ۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان
5 جشنواره غذای استانی و ملل ۲۰ مهرماه برگزار می شود ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۶ مهر
6 آب بحران جدی برای آینده کشور است ۱۳۹۶ سه شنبه ۷ شهريور
7 برگزیدگان بخش های مختلف دومین جشنواره فیلم سلامت معرفی شدند ۱۳۹۶ دوشنبه ۶ شهريور
8 موضوع سلامت به عنوان ظرفیت عظیم خلق آثار هنری در اختیار ماست ۱۳۹۶ دوشنبه ۶ شهريور
9 هنر در حوزه سلامت معجزه می‌کند/ جشنواره سلامت رقیب جشنواره فیلم فجر ۱۳۹۶ دوشنبه ۶ شهريور
10 اختتامیه دومین جشنواره فیلم سلامت امروز برگزار می شود ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
نوشیدنی محبوب شما در زمستان چیست؟
 







 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  رژیم غذایی برای رفع خستگی های همیشگی/به هنگام وارونگی و ایستایی هوا، کم خون ها در خطرند یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به اهمیت رعا...

  شکست این قاتل مرموز با راهکارهای تغذیه ای مناسب پایگاه خبری لقمه: دیابت بر حسب علت به وجو آورنده ی...

  آرام خوردن و درست جویدن غذا در توصیه های بهداشتی همیشه به خوردن غذا با آرامش و...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آنچه درباره فریزر باید بدانید درباره فریزر نیز مانند بسیاری موارد دیگر تصورات اشتباهی وجود دارد كه به برخی نكات برای رفع این اشتباه ها اشاره می كنیم.
آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»
آبمیوه های صنعتی خوب و بد دارند؟ روزگاری نوشیدن آب‌ پرتقال، انار یا آب ‌سیب مختص فصول سرد سال بود، اما حالا اگر در تابستان هوس نوشیدن این نوع آبمیوه‌ها به سرمان بزند، فورا از فروشگاه یا مغازه‌ای آن را می‌خریم و گاهی آنقدر مزه‌اش برایمان دلچسب و خنکی‌اش گوارا می‌شود که چند بار در روز برای رفع عطش و خستگی از آن استفاده می‌کنیم، اما آیا واقعا آبمیوه‌های صنعتی آبمیوه‌اند؟
گران‌ترین غذای جهان چیست؟ لوکس‌ترین و گران‌ترین غذای جهان موسوم به «استروتارگا بیانکو»، مخلوطی است از خاویار سفید با طلا که به قیمت 100 هزار یورو به ازای هر کیلوگرم برای مشتریان خاص آماده و ارائه می‌شود.