ارزانی ممقانی:
قیمت آجیل و خشکبار در بازار ۱۵ درصد افزایش یافت/نرخ مصوب هر کیلو پسته اکبری ۲۸۰ هزار تومان


رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار گفت: با توجه به افزایش صددرصدی قیمت اقلام آجیل و خشکبار نسبت به مدت مشابه سال قبل و کاهش قدرت خرید خانوار، تقاضای چندانی در بازار وجود ندارد

به گزارش پایگاه خبری لقمه،  علیرضا ارزانی ممقانی رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار در گفت و گو با  خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه قیمت اقلام آجیل و خشکبار با روند افزایشی در بازار روبروست، اظهار کرد: در دو ماه اخیر، قیمت اقلام آجیل و خشکبار مجدد در پی نوسان نرخ ارز ۱۰ تا ۱۵ درصد افزایش داشته که این امر بر رکود بازار دامن زده است.

 
وی افزود: با استمرار روند افزایش نرخ ارز پیش بینی می‌شود که گرانی‌ها در بازار آجیل و خشکبار همچنان ادامه یابد.
 
ارزانی ممقانی ادامه داد: با توجه به افزایش صددرصدی قیمت اقلام آجیل و خشکبار نسبت به مدت مشابه سال قبل و کاهش قدرت خرید خانوار، تقاضای چندانی در بازار وجود ندارد که از دولت انتظار می‌رود برای اجرای آیین باستانی چند هزار ساله، یارانه خرید آجیل به افراد پرداخت کند.
 
این مقام مسئول با اشاره به اینکه بازار آجیل و خشکبار تعریفی ندارد، اظهار کرد: با توجه به رکود حاکم بر بازار، اعضای صنف با حداقل سود اقلام خود را عرضه می‌کنند تا بتوانند جوابگوی هزینه شان باشند.
 
وی با اشاره به نرخ مصوب اقلام آجیل و خشکبار در بازار گفت: هم اکنون نرخ مصوب هر کیلو تخمه کدو گوشتی ۴۸ تا ۵۵ هزار، بادام زمینی ۲۰ تا ۴۲ هزار، نخودچی ۱۶ تا ۲۵ هزار، فندق ۶۵ تا ۸۰ هزار، بادام کاغذی ۱۰۰ تا ۱۲۰ هزار، مغز بادام درختی ۹۰ تا ۱۶۰ هزار، پسته فندقی ۱۲۵ تا ۱۵۸ هزار، پسته اکبری ۱۸۰ تا ۲۸۰ هزار، آجیل شور چهار مغز ۷۵ تا ۱۹۰ هزار، بادام هندی ۱۹۰ تا ۲۴۰ هزار، گردو با پوست ۵۰ تا ۷۰ هزار، مغز گردو ۱۳۰ تا ۱۶۰ هزار، تخمه ژاپنی ۳۲ تا ۴۸ هزار و تخمه آفتابگردان ۲۵ تا ۳۵ هزار تومان است.
 
رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار درباره تاثیر واردات تخمه بر بازار بیان کرد: اگرچه واردات تخمه آفتابگردان و کدو تا حدی بر کاهش قیمت بازار اثر گذاشت، اما متاسفانه با ممنوعیت واردات قیمت با نوساناتی در بازار روبرو شد.
 
ارزانی ممقانی در پایان تصریح کرد: با توجه به آنکه آجیل و خشکبار جزو اجتناب ناپذیر حذف سفره عید مردم است که از این رو باید برای قشر کارمند و کارگر بن خرید آجیل پرداخت شود تا با افزایش نرخ ارز و کاهش ارزش پول ملی، خانوار‌ها مشکلی در خرید مایحتاج خود نداشته باشند.



کد: 13952 تاریخ نشر: ۱۳۹۷ جمعه ۱۰ اسفند بازدید: 3630 ساعت: 3:12 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نرخ آجیل چهارشنبه سوری اعلام شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
2 طرح نظارت بر بازار آجیل و میوه شب یلدا شدت گرفت/ تخلفات را گزارش دهید ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
3 آجیل رنگ شده را چگونه تشخیص دهیم؟ ۱۴۰۱ شنبه ۳ دي
4 آجیل یلدا را گران نخرید/ مرغ باز گران شد ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۴ آذر
5 نکات تغذیه سالم پاییزی ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۹ مهر
6 افزایش قیمت آجیل و خشکبار نسبت به سال گذشته+لیست آخرین قیمت ها ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۲ آذر
7 آجیل تواضع اصل استاندارد نیست ۱۳۹۷ سه شنبه ۲۱ اسفند
8 حفظ سلامت قلب کمک با مصرف روزانه آجیل و سویا ۱۳۹۶ دوشنبه ۴ دي
9 بازار آشفته ماهی در شب یلدا/ یلدا در پیچ و تاب گرانی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
10 افزایش ۲۵ درصدی قیمت آجیل در آستانه شب یلدا ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  برای سلامت قلب چقدر آجیل بخوریم؟ آجیل حاوی کالری بالایی است و افراط در مصرف آن موجب...

  قهوه نوش‌ها خوش بین‌تر هستند دانشمندان می‌گویند نوشیدن قهوه به خوش بینی کمک می‌...

  آیا ماءالشعیر برای سلامتی مفید است؟ ماءالشعیر یکی از نوشیدنی‌های معمول است که از جوانه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

استاتین‌ها با گریپ فروت تداخل دارند یک دکترای داروسازی با اشاره به اینکه گاه عوارض جانبی استاتین‌ها بسیار ناراحت کننده است، گفت: برای کاهش بروز عوارض جانبی دستگاه گوارش، باید استاتین‌ را عصرها با یک وعده غذا مصرف کرد.
آیا مصرف ماست میوه ای مفید است؟ ماست میوه ای چند وقتی است که مورد توجه بسیاری از مردم قرار گرفته است و به ویژه مادران سعی می کنند ماست را طعم دار کنند و به عنوان میان وعده در اختیار کودکان قرار دهند؛ از این رو این موضوع را با دکتر سیدسعید اسماعیلی پزشک و محقق طب اسلامی در میان گذاشتیم تا از درست یا نادرست بودن این شیوه مطلع شویم.
تغذیـه صحیح بـرای پـدر شدن ناباروری تقریبا 15درصد از تمام زوج‌های جوان را درگیر کرده است که تقریبا نیمی از دلایل ناباروری‌ها مربوط به اختلالاتی در سیستم تولید مثلی مردان است.
چلوکباب شاهکار چه کسی بود؟ یک مغازه بود و جارچی اش که سر ظهر راه می افتاد در کوچه و بازار و مردان محله را به ناهار دعوت می کرد. مردها جمع می شدند توی دکان و روی سکوهایی که دور تا دورش ساخته بودند، می نشستند تا سینی معروف چلوکبابی جلویشان گذاشته شود. یک سینی بزرگ با بشقاب و نان سنگگ و پیاز و سماق و دوغ و گاهی شربت آبلیمو.