ارزانی ممقانی:
قیمت آجیل و خشکبار در بازار ۱۵ درصد افزایش یافت/نرخ مصوب هر کیلو پسته اکبری ۲۸۰ هزار تومان


رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار گفت: با توجه به افزایش صددرصدی قیمت اقلام آجیل و خشکبار نسبت به مدت مشابه سال قبل و کاهش قدرت خرید خانوار، تقاضای چندانی در بازار وجود ندارد

به گزارش پایگاه خبری لقمه،  علیرضا ارزانی ممقانی رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار در گفت و گو با  خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه قیمت اقلام آجیل و خشکبار با روند افزایشی در بازار روبروست، اظهار کرد: در دو ماه اخیر، قیمت اقلام آجیل و خشکبار مجدد در پی نوسان نرخ ارز ۱۰ تا ۱۵ درصد افزایش داشته که این امر بر رکود بازار دامن زده است.

 
وی افزود: با استمرار روند افزایش نرخ ارز پیش بینی می‌شود که گرانی‌ها در بازار آجیل و خشکبار همچنان ادامه یابد.
 
ارزانی ممقانی ادامه داد: با توجه به افزایش صددرصدی قیمت اقلام آجیل و خشکبار نسبت به مدت مشابه سال قبل و کاهش قدرت خرید خانوار، تقاضای چندانی در بازار وجود ندارد که از دولت انتظار می‌رود برای اجرای آیین باستانی چند هزار ساله، یارانه خرید آجیل به افراد پرداخت کند.
 
این مقام مسئول با اشاره به اینکه بازار آجیل و خشکبار تعریفی ندارد، اظهار کرد: با توجه به رکود حاکم بر بازار، اعضای صنف با حداقل سود اقلام خود را عرضه می‌کنند تا بتوانند جوابگوی هزینه شان باشند.
 
وی با اشاره به نرخ مصوب اقلام آجیل و خشکبار در بازار گفت: هم اکنون نرخ مصوب هر کیلو تخمه کدو گوشتی ۴۸ تا ۵۵ هزار، بادام زمینی ۲۰ تا ۴۲ هزار، نخودچی ۱۶ تا ۲۵ هزار، فندق ۶۵ تا ۸۰ هزار، بادام کاغذی ۱۰۰ تا ۱۲۰ هزار، مغز بادام درختی ۹۰ تا ۱۶۰ هزار، پسته فندقی ۱۲۵ تا ۱۵۸ هزار، پسته اکبری ۱۸۰ تا ۲۸۰ هزار، آجیل شور چهار مغز ۷۵ تا ۱۹۰ هزار، بادام هندی ۱۹۰ تا ۲۴۰ هزار، گردو با پوست ۵۰ تا ۷۰ هزار، مغز گردو ۱۳۰ تا ۱۶۰ هزار، تخمه ژاپنی ۳۲ تا ۴۸ هزار و تخمه آفتابگردان ۲۵ تا ۳۵ هزار تومان است.
 
رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار درباره تاثیر واردات تخمه بر بازار بیان کرد: اگرچه واردات تخمه آفتابگردان و کدو تا حدی بر کاهش قیمت بازار اثر گذاشت، اما متاسفانه با ممنوعیت واردات قیمت با نوساناتی در بازار روبرو شد.
 
ارزانی ممقانی در پایان تصریح کرد: با توجه به آنکه آجیل و خشکبار جزو اجتناب ناپذیر حذف سفره عید مردم است که از این رو باید برای قشر کارمند و کارگر بن خرید آجیل پرداخت شود تا با افزایش نرخ ارز و کاهش ارزش پول ملی، خانوار‌ها مشکلی در خرید مایحتاج خود نداشته باشند.



کد: 13952 تاریخ نشر: ۱۳۹۷ جمعه ۱۰ اسفند بازدید: 2623 ساعت: 3:12 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آجیل رنگ شده را چگونه تشخیص دهیم؟ ۱۴۰۱ شنبه ۳ دي
2 آجیل یلدا را گران نخرید/ مرغ باز گران شد ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۴ آذر
3 نکات تغذیه سالم پاییزی ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۹ مهر
4 افزایش قیمت آجیل و خشکبار نسبت به سال گذشته+لیست آخرین قیمت ها ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۲ آذر
5 آجیل تواضع اصل استاندارد نیست ۱۳۹۷ سه شنبه ۲۱ اسفند
6 حفظ سلامت قلب کمک با مصرف روزانه آجیل و سویا ۱۳۹۶ دوشنبه ۴ دي
7 بازار آشفته ماهی در شب یلدا/ یلدا در پیچ و تاب گرانی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
8 افزایش ۲۵ درصدی قیمت آجیل در آستانه شب یلدا ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
9 ارتباط مصرف روزانه پسته با حافظه و یادگیری ۱۳۹۶ جمعه ۱۰ آذر
10 خوراکی هایی برای افزایش انرژی در فصل‌های سرد سال ۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  آبلیمو، مسمومیت را درمان نمی کند! در هنگام مسافرت بهتر است از لبنیات، سبزیجات و میوه...

  دشمن مینای دندان را بشناسید استفاده از خوراکی ها و نوشیدنی های اسیدی موجب فرسا...

  با این غذاها بهتر بیندیشید مغز برای تمركز و احساس قدرت و توان نیاز به غذا دار...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کنترل اشتها با روشهای ساده خیلی وقت‌ها افراد از اینکه نمی‌توانند اشتهای خود را مهار کنند، کلافه می‌شوند.
برای لاغر شدن، شام را جدی بگیرید! خیلی از افرادی که از افزایش وزن رنج می‌برند، می‌دانند که برای کاهش وزن می‌بایست مقدار غذای دریافتی خود را محدود نمایند، ولی مشکل اینجاست که نمی‌دانند چگونه باید مقدار غذای دریافتی خود رادر طی روز تنظیم نمایند.
یک همبرگر چه هزینه هایی برای طبیعت ایجاد می کند؟ هزینه های زیست محیطی مانند زمین، آب، علوفه و گازهای گلخانه ای که در پس تولید گوشت لازم جهت تولید یک همبرگر قرار دارد، بسیار مهمتر و بیشتر از آن است که فکرش را می کنید.
طعم بی رقیب غذاهای ایرانی انگشت‌هایی كه قبلا با آبگوشت‌های چرب و پردنبه خورده می‌شد و دل‌هایی كه قبلا برای قورمه‌سبزی‌های جا افتاده و خوش‌عطر غنج می‌رفت، حالا با پیتزاهای رنگ و وارنگ خورده می‌شود و برای لازانیا، سوشی و تاكو از حال می‌رود.