ارزانی ممقانی:
قیمت آجیل و خشکبار در بازار ۱۵ درصد افزایش یافت/نرخ مصوب هر کیلو پسته اکبری ۲۸۰ هزار تومان


رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار گفت: با توجه به افزایش صددرصدی قیمت اقلام آجیل و خشکبار نسبت به مدت مشابه سال قبل و کاهش قدرت خرید خانوار، تقاضای چندانی در بازار وجود ندارد

به گزارش پایگاه خبری لقمه،  علیرضا ارزانی ممقانی رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار در گفت و گو با  خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه قیمت اقلام آجیل و خشکبار با روند افزایشی در بازار روبروست، اظهار کرد: در دو ماه اخیر، قیمت اقلام آجیل و خشکبار مجدد در پی نوسان نرخ ارز ۱۰ تا ۱۵ درصد افزایش داشته که این امر بر رکود بازار دامن زده است.

 
وی افزود: با استمرار روند افزایش نرخ ارز پیش بینی می‌شود که گرانی‌ها در بازار آجیل و خشکبار همچنان ادامه یابد.
 
ارزانی ممقانی ادامه داد: با توجه به افزایش صددرصدی قیمت اقلام آجیل و خشکبار نسبت به مدت مشابه سال قبل و کاهش قدرت خرید خانوار، تقاضای چندانی در بازار وجود ندارد که از دولت انتظار می‌رود برای اجرای آیین باستانی چند هزار ساله، یارانه خرید آجیل به افراد پرداخت کند.
 
این مقام مسئول با اشاره به اینکه بازار آجیل و خشکبار تعریفی ندارد، اظهار کرد: با توجه به رکود حاکم بر بازار، اعضای صنف با حداقل سود اقلام خود را عرضه می‌کنند تا بتوانند جوابگوی هزینه شان باشند.
 
وی با اشاره به نرخ مصوب اقلام آجیل و خشکبار در بازار گفت: هم اکنون نرخ مصوب هر کیلو تخمه کدو گوشتی ۴۸ تا ۵۵ هزار، بادام زمینی ۲۰ تا ۴۲ هزار، نخودچی ۱۶ تا ۲۵ هزار، فندق ۶۵ تا ۸۰ هزار، بادام کاغذی ۱۰۰ تا ۱۲۰ هزار، مغز بادام درختی ۹۰ تا ۱۶۰ هزار، پسته فندقی ۱۲۵ تا ۱۵۸ هزار، پسته اکبری ۱۸۰ تا ۲۸۰ هزار، آجیل شور چهار مغز ۷۵ تا ۱۹۰ هزار، بادام هندی ۱۹۰ تا ۲۴۰ هزار، گردو با پوست ۵۰ تا ۷۰ هزار، مغز گردو ۱۳۰ تا ۱۶۰ هزار، تخمه ژاپنی ۳۲ تا ۴۸ هزار و تخمه آفتابگردان ۲۵ تا ۳۵ هزار تومان است.
 
رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار درباره تاثیر واردات تخمه بر بازار بیان کرد: اگرچه واردات تخمه آفتابگردان و کدو تا حدی بر کاهش قیمت بازار اثر گذاشت، اما متاسفانه با ممنوعیت واردات قیمت با نوساناتی در بازار روبرو شد.
 
ارزانی ممقانی در پایان تصریح کرد: با توجه به آنکه آجیل و خشکبار جزو اجتناب ناپذیر حذف سفره عید مردم است که از این رو باید برای قشر کارمند و کارگر بن خرید آجیل پرداخت شود تا با افزایش نرخ ارز و کاهش ارزش پول ملی، خانوار‌ها مشکلی در خرید مایحتاج خود نداشته باشند.



کد: 13952 تاریخ نشر: ۱۳۹۷ جمعه ۱۰ اسفند بازدید: 3499 ساعت: 3:12 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نرخ آجیل چهارشنبه سوری اعلام شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
2 طرح نظارت بر بازار آجیل و میوه شب یلدا شدت گرفت/ تخلفات را گزارش دهید ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
3 آجیل رنگ شده را چگونه تشخیص دهیم؟ ۱۴۰۱ شنبه ۳ دي
4 آجیل یلدا را گران نخرید/ مرغ باز گران شد ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۴ آذر
5 نکات تغذیه سالم پاییزی ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۹ مهر
6 افزایش قیمت آجیل و خشکبار نسبت به سال گذشته+لیست آخرین قیمت ها ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۲ آذر
7 آجیل تواضع اصل استاندارد نیست ۱۳۹۷ سه شنبه ۲۱ اسفند
8 حفظ سلامت قلب کمک با مصرف روزانه آجیل و سویا ۱۳۹۶ دوشنبه ۴ دي
9 بازار آشفته ماهی در شب یلدا/ یلدا در پیچ و تاب گرانی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
10 افزایش ۲۵ درصدی قیمت آجیل در آستانه شب یلدا ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کمبود کدام ویتامین به کاهش و توقف رشد بدن می انجامد؟ دکتر تیرنگ نیستانی گفت: کمبود روی برای نخستین بار ...

  مبارزه نارگیل با پوسیدگی دندان دانشمندان دریافتند که نارگیل می تواند با مهمترین ع...

  تعادل فشار خون با یک تلخ خوشمزه وزارت بهداشت اعلام کرد: خوردن یک تکه شکلات تلخ در ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نقش شکلات در چاقی تحقیقات جدید نشان می دهد که وقتی پای شیرینی به میان می آید خوردن اندکی از آن خطر چاقی و یا بیماری قلبی به همراه ندارد. محققان آمریکایی با تحقیق روی بیش از پنج هزار نفر دریافتند که هیچ ارتباطی بین وضعیت ضعیف سلامتی و خوردن مرتب شیرینی وجود ندارد.
توجه به اشتغال خانواده‌محور و ایجاد صندوق ضمانت تسهیلات زنان سرپرست خانوار پایگاه خبری لقمه: یکسال از فعالیت دولت سیزدهم می‌گذرد، روزهایی که این دولت روی کار آمد مشکلات اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی از گذشته به جا مانده بود اما این دولت مردمی برنامه‌های خود را با قدرت به اجرا گذاشت؛ نمونه‌ای از این اقدامات اثرگذار از دولت مردمی در حوزه زنان و خانواده است.
چگونه ترشح هورمون رشد را افزایش دهیم؟ برخی از عوامل در افزایش ترشح هورمون رشد موثر‌ند.
فریدون مهربانی مالک ساندوچی مشهور به فری کثیف درگذشت/راز موفقیت فریدون پایگاه خبری لقمه: فریدون مهربانی مدیر 80 ساله ساندویچی فریدون معروف به فری کثیف عصر روز گذشته در گذشت.