آشنایی با روش تهیه سالاد عدس و انار


لقمه: با تهیه این سالاد خوش رنگ و پرخاصیت سفره خود را رنگین کنید.

مقدار تهیه: شش و سه چهارم پیمانه

مواد لازم:

روغن زیتون خالص: یک قاشق غذاخوری

عدس:‌ یک و یک چهارم پیمانه،‌ شسته شود

پیاز خرد شده: نصف یک عدد

هویج خرد شده: یک عدد

سیر خرد شده:‌سه حبه

پودر آویشن: یک قاشق چای‌خوری

جعفری: یک دسته کوچک

برگ بو: یک عدد

موسیر خرد شده: 2 عدد

سرکه سیب: 4 قاشق غذاخوری

روغن زیتون خالص: 4 قاشق غذاخوری

انار: یک عدد دانه شود

برگ نعنا: 8- 6 عدد خرد شود

چند عدد پیازچه خرد شود

نمک و فلفل به اندازه لازم

طرز تهیه:

• با مقدار کمی روغن زیتون ته قابلمه‌ای را چرب کرده و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید.

• پیاز و هویج و سیر را به قابلمه اضافه کرده و حدود سه دقیقه آن‌ها را تفت دهید.

• عدس و سبزی‌جات و کمی نمک را به ظرف اضافه کرده و تا روی آن‌ها آب بریزید و به مدت 25 دقیقه یا تا زمانی که عدس‌ها خوب پخته شوند آن‌‌ها را حرارت دهید.

• اگر پس از پخت کامل هنوز آبی در ظرف مانده بیرون بریزید.

• درون یک کاسه، موسیر، سرکه و روغن را خوب با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل را به آن‌ها اضافه کنید سپس سس آماده شده را روی مخلوط گرم عدس بریزید.

• نعناهای خرد شده و دانه‌های انار را به مخلوط اضافه کنید.

• روی سالاد را با پیازچه‌های خرد شده تزیین کنید.



ارزش غذایی:

کالری: 272

چربی کل: 12 گرم

چربی اشباع شده: 1.7 گرم

کلسترول: 0 میلی‌گرم

کربوهیدرات: 33.2 گرم

فیبر رژیمی: 5.9 گرم

قند: 9.6 گرم

پروتئین: 11.8 گرم



کد: 2946 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ جمعه ۲۹ دي بازدید: 4040 ساعت: 5:00 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رهایی از رژیم های سفت‌و‌سخت با فیبـر تابستان از راه رسیده. سفر، مهمانی، دورهمی‌های شبان...

  خواص درمانی کلم بروکلی یک متخصص آسیب شناسی سلولی گفت: مصرف کلم بروکلی از ...

  وقتی مواد غذایی قاتلند! گاهی خوراكی خریداری شده از نظر ظاهری کیفیت بالایی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

احتیاجات کالری زنان و مردان بر حسب وزن و میزان فعالیت بعضی از سازمان‌های علمی نیاز به انرژی غذایی را در افرادی که وزن و قد متوسطی دارند و فعالیت بدنی آن‌ها شدید نمی‌باشد برای زنان 2300 کالری و برای مردان 3200 کالری تعیین کرده‌اند.
عامل جلوگیری‌كننده از ابتلای افراد به سرماخوردگی كارشناس تغذیه آزمایشگاه كنترل غذا دارو دانشگاه علوم پزشكی فسا گفت: تغذیه سالم علاج و عامل جلوگیری‌كننده از ابتلای افراد به سرماخوردگی است.
از همین امروز این خوراکی‌ها را نخورید/تغییر الگوی مصرف چیست پایگاه خبری لقمه: برای سلامتی بدنمان بهتر است مواد غذایی و نوشیدنی‌های مضر را بشناسیم و بدنمان را در معرض خطر ابتلا به بیماری‌ها قرار ندهیم.
روند پرشتاب تغییر اقلیم؛ حاصل افزایش انتشار گاز متان پایگاه خبری لقمه: بررسی‌های پژوهشگران نشان می‌دهد انتشار گاز متان بیش از پیش سرعت گرفته و باعث افزایش انتشار گازهای گلخانه‌ای و سرعت گرفتن تغییر اقلیم می‌شود.