آشنایی با روش تهیه سالاد عدس و انار


لقمه: با تهیه این سالاد خوش رنگ و پرخاصیت سفره خود را رنگین کنید.

مقدار تهیه: شش و سه چهارم پیمانه

مواد لازم:

روغن زیتون خالص: یک قاشق غذاخوری

عدس:‌ یک و یک چهارم پیمانه،‌ شسته شود

پیاز خرد شده: نصف یک عدد

هویج خرد شده: یک عدد

سیر خرد شده:‌سه حبه

پودر آویشن: یک قاشق چای‌خوری

جعفری: یک دسته کوچک

برگ بو: یک عدد

موسیر خرد شده: 2 عدد

سرکه سیب: 4 قاشق غذاخوری

روغن زیتون خالص: 4 قاشق غذاخوری

انار: یک عدد دانه شود

برگ نعنا: 8- 6 عدد خرد شود

چند عدد پیازچه خرد شود

نمک و فلفل به اندازه لازم

طرز تهیه:

• با مقدار کمی روغن زیتون ته قابلمه‌ای را چرب کرده و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید.

• پیاز و هویج و سیر را به قابلمه اضافه کرده و حدود سه دقیقه آن‌ها را تفت دهید.

• عدس و سبزی‌جات و کمی نمک را به ظرف اضافه کرده و تا روی آن‌ها آب بریزید و به مدت 25 دقیقه یا تا زمانی که عدس‌ها خوب پخته شوند آن‌‌ها را حرارت دهید.

• اگر پس از پخت کامل هنوز آبی در ظرف مانده بیرون بریزید.

• درون یک کاسه، موسیر، سرکه و روغن را خوب با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل را به آن‌ها اضافه کنید سپس سس آماده شده را روی مخلوط گرم عدس بریزید.

• نعناهای خرد شده و دانه‌های انار را به مخلوط اضافه کنید.

• روی سالاد را با پیازچه‌های خرد شده تزیین کنید.



ارزش غذایی:

کالری: 272

چربی کل: 12 گرم

چربی اشباع شده: 1.7 گرم

کلسترول: 0 میلی‌گرم

کربوهیدرات: 33.2 گرم

فیبر رژیمی: 5.9 گرم

قند: 9.6 گرم

پروتئین: 11.8 گرم



کد: 2946 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ جمعه ۲۹ دي بازدید: 4205 ساعت: 5:00 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اینها را در مایکروویو قرار ندهید!! برخی از این ظروف رگه هایی از آهن در داخل رنگ و یا ...

  صبحانه را جدی بگیرید ‌یک متخصص تغذیه در کردستان گفت: صبحانه وعده‌ای است...

  چربی موجب کاهش ماده خاکستری مغز می‌شود پایگاه خبری لقمه: نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مواد رژیمی که شما را چاق می کنند زمانی که افراد به دنبال کاهش وزن می روند، ممکن است هر روشی را امتحان کنند. انواع ورزش ها، رژیم های غذایی و حتی مواد غذایی که به مواد رژیمی شناخته می شوند.
جلوگیری از چاقی پس از ازدواج+ برنامه‌ غذایی عروس و دامادها تجربه‌ی عروس و داماد شدن تجربه‌ی زیبا و در عین حال استرس‌زایی است. البته این استرس و نگرانی، طبیعی و در عین حال دلچسب است اما نباید با اضافه وزن همراه شود.
آشنایی با خواص آرتیشو آرتیشو یا همان کنگر فرنگی خواصی دارد که به درد سلامتیتان می‌خورد. با ما همراه باشید تا با گوشه‌ای از خواص این کنگر آمده از فرنگ آشنا شوید.
همه چیز در مورد سوپ و سرماخوردگی معمولا در فصول سرد سال تمایل افراد به مصرف غذاهای گرم مانند سوپ افزایش می‌‌یابد و بیشتر خانواده‌ها سوپ رقیق، سبک و با هضم آسان را برای درمان سرماخوردگی مفید می‌دانند و از این رو در این فصول پرسش‌های سوپی زیادی مطرح می‌شود. این‌که آیا سوپ جوجه یا سوپ پای مرغ برای سرماخوردگی مفید است؟