صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کمآب
چربیسوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید
انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار میشود
تهران در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت؛ صدور مجوز برای ۱۰ دفتر خدمات درمانی خارجی
علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام
چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ میکنند؟
هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بیرویه نهادهها تعادل بازار را بههم میزند
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
پیشغذا، دسر، نوشیدنیها، ترشی و سالاد
>
آشنایی با روش تهیه سالاد عدس و انار
آشنایی با روش تهیه سالاد عدس و انار
لقمه: با تهیه این سالاد خوش رنگ و پرخاصیت سفره خود را رنگین کنید.
مقدار تهیه: شش و سه چهارم پیمانه
مواد لازم:
روغن زیتون خالص: یک قاشق غذاخوری
عدس: یک و یک چهارم پیمانه، شسته شود
پیاز خرد شده: نصف یک عدد
هویج خرد شده: یک عدد
سیر خرد شده:سه حبه
پودر آویشن: یک قاشق چایخوری
جعفری: یک دسته کوچک
برگ بو: یک عدد
موسیر خرد شده: 2 عدد
سرکه سیب: 4 قاشق غذاخوری
روغن زیتون خالص: 4 قاشق غذاخوری
انار: یک عدد دانه شود
برگ نعنا: 8- 6 عدد خرد شود
چند عدد پیازچه خرد شود
نمک و فلفل به اندازه لازم
طرز تهیه:
• با مقدار کمی روغن زیتون ته قابلمهای را چرب کرده و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید.
• پیاز و هویج و سیر را به قابلمه اضافه کرده و حدود سه دقیقه آنها را تفت دهید.
• عدس و سبزیجات و کمی نمک را به ظرف اضافه کرده و تا روی آنها آب بریزید و به مدت 25 دقیقه یا تا زمانی که عدسها خوب پخته شوند آنها را حرارت دهید.
• اگر پس از پخت کامل هنوز آبی در ظرف مانده بیرون بریزید.
• درون یک کاسه، موسیر، سرکه و روغن را خوب با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل را به آنها اضافه کنید سپس سس آماده شده را روی مخلوط گرم عدس بریزید.
• نعناهای خرد شده و دانههای انار را به مخلوط اضافه کنید.
• روی سالاد را با پیازچههای خرد شده تزیین کنید.
ارزش غذایی:
کالری: 272
چربی کل: 12 گرم
چربی اشباع شده: 1.7 گرم
کلسترول: 0 میلیگرم
کربوهیدرات: 33.2 گرم
فیبر رژیمی: 5.9 گرم
قند: 9.6 گرم
پروتئین: 11.8 گرم
کد:
2946
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ جمعه ۲۹ دي
بازدید:
4205
ساعت:
5:00 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
اینها را در مایکروویو قرار ندهید!!
برخی از این ظروف رگه هایی از آهن در داخل رنگ و یا ...
صبحانه را جدی بگیرید
یک متخصص تغذیه در کردستان گفت: صبحانه وعدهای است...
چربی موجب کاهش ماده خاکستری مغز میشود
پایگاه خبری لقمه: نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
مواد رژیمی که شما را چاق می کنند
زمانی که افراد به دنبال کاهش وزن می روند، ممکن است هر روشی را امتحان کنند. انواع ورزش ها، رژیم های غذایی و حتی مواد غذایی که به مواد رژیمی شناخته می شوند.
جلوگیری از چاقی پس از ازدواج+ برنامه غذایی عروس و دامادها
تجربهی عروس و داماد شدن تجربهی زیبا و در عین حال استرسزایی است. البته این استرس و نگرانی، طبیعی و در عین حال دلچسب است اما نباید با اضافه وزن همراه شود.
آشنایی با خواص آرتیشو
آرتیشو یا همان کنگر فرنگی خواصی دارد که به درد سلامتیتان میخورد. با ما همراه باشید تا با گوشهای از خواص این کنگر آمده از فرنگ آشنا شوید.
همه چیز در مورد سوپ و سرماخوردگی
معمولا در فصول سرد سال تمایل افراد به مصرف غذاهای گرم مانند سوپ افزایش مییابد و بیشتر خانوادهها سوپ رقیق، سبک و با هضم آسان را برای درمان سرماخوردگی مفید میدانند و از این رو در این فصول پرسشهای سوپی زیادی مطرح میشود. اینکه آیا سوپ جوجه یا سوپ پای مرغ برای سرماخوردگی مفید است؟
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است