ذخیره سازی کامل کالاهای اساسی برای تنظیم بازار شب عید


مدیرکل تامین، توزیع و تنظیم بازار وزارت صنعت، معدن و تجارت از تنظیم بازار کالاهای اساسی برای ایام پایانی سال خبر داد و گفت: شب عید امسال شاهد توزیع بدون دغدغه این کالاها در کشور خواهیم بود.

به گزارش لقمه، ˈعلی‌اکبر پورکاوهˈ با اشاره به جزئیات برنامه ریزی های وزارت صنعت، معدن و تجارت به منظور تنظیم بازار ایام پایانی سال و وضعیت ذخیره‌‎سازی کالاهای اساسی افزود: در حال حاضر، موجودی نهاده‌ های دامی در کشور بالاست، به گونه ای که نسبت به سنوات گذشته غیر قابل مقایسه است.

وی با بیان اینکه تامین روغن خام، شکر، برنج و گوشت قرمز و مرغ با قیمت‌های مناسب برای تامین بازار شب عید امسال در نظر گرفته شده است ، تصریح کرد: در شرایط کنونی موجودی کالاهای اساسی در کشور کافی است به طوری که میزان قابل توجهی نیز مازاد بر نیاز ذخیره‌سازی شده است.

به گفته ی پورکاوه، برنامه ‌ریزی ها به سمتی است که ذخیره‌سازی کالاهای اساسی ضمن تنظیم بازار برای ایام پایانی سال، تامین نیاز کشور برای این اقلام را حداقل به میزان سه ماهه اول سال 92 برآورده می سازد.

مدیرکل تامین، توزیع و تنظیم بازار وزارت صنعت، معدن و تجارت یادآور شد: به دلیل حجم بالای کالاهای اساسی در بنادر در ستاد تنظیم بازار تکلیف شد سیستم حمل و نقل کشور فعال تر وارد عمل شود تا تسهیل و روان سازی حمل و نقل کالا و حمل کالا به مراکز استان ها با اولویت ویژه و سرعت بیشتری اتفاق بیفتد.

پورکاوه همچنین خاطرنشان کرد: پایش میزان ورودی، ترخیص ،‌ بارگیری و حمل کالاها به استان های مختلف از مهمترین اقداماتی بود که در جلسه این هفته ستاد تنظیم بازار مورد بررسی قرار گرفت تا از بروز هر گونه مشکل احتمالی جلوگیری شود.

مدیرکل تامین، توزیع و تنظیم بازار وزارت صنعت، معدن و تجارت به تامین برنج مورد نیاز کشور اشاره کرد و افزود: در حال حاضر بیش از 800 هزار تن موجودی برنج کشور فقط در استان مازندران وجود دارد که با احتساب موجودی دیگر استان ها،‌ حاکی از وضعیت تولید مناسب برنج در سطح کشور است.

به گفته ی پورکاوه، روند افزایشی قیمت برنج داخلی در هیچ یک از استان ها گزارش نشده و گزارشاتی که مواقعی در ارتباط با افزایش قیمت برنج های خارجی به گوش می رسد علل و عوامل غیر اقتصادی دارد که در حال بررسی است.

وی در ادامه با اشاره به وضعیت واردات برنج نسبت به تولیدات داخل اظهار کرد: هم اکنون نیاز کشور به برنج حدود سه میلیون و 200 هزار تن است که دو میلیون و 200 هزار تن از تولیدات داخلی است که محقق شده و مابقی از منابع خارجی تامین می شود.






نقل از :ایرنا

کد: 2974 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۳۰ دي بازدید: 1675 ساعت: 5:43 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه ۱۴۰۴ شنبه ۲ شهريور
2 تلاش شبانه‌روزی برای تأمین آب شرب پایدار در قم ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
3 گرانی لوازم خانگی در آستانه شب عید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
4 نمایش مشروبات الکلی جرم است اما قانونی برای منع پخش ندارد! ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
5 آغاز نظارت بر بازار شب یلدا/ الزام درج برچسب قیمت در واحدهای صنفی ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۶ آذر
6 جهان شهر مراغه به شبکه جهانی شهرهای سالم پیوست ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
7 هشدار اتاق اصناف به گران فروشان یلدایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۰ آذر
8 دولت می‌تواند با هدایت صحیح منابع، کمبود پزشک در مناطق محروم را جبران کند ۱۴۰۳ چهارشنبه ۷ آذر
9 ۳۶ تصفیه‌خانه جدید آب در حال ساخت است ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
10 ضربه اطلاعات سپاه به شبکه انحراف و اخلال کلان آرد در ورامین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
11 مکمل های ماهواره‌ای قابل مصرفند؟ ۱۴۰۳ جمعه ۱ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  قطره آهن باعث پوسیدگی دندان‌ها نمی‌شود ترکیبات قطره آهن کودکان به‌گونه‌ای‌ است که هنگام ب...

  بهترین وقت برای نوشیدن قهوه یا چای چه زمانی است؟ به گفته استیون میلر که دانشجوی دکترای عصب‌شناسی اس...

  ترکیب این دو ماده خوراکی کشنده است ترکیب الکل و کافئین موجب تولید ماده ای سمی در خون ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

راه های مقابله با کودکان پُرخور و شکمو با شیطنت دستش را به سمت ظرف شیرینی‌ روی میز، دراز کرد. یک نگاهش به در بود که یکدفعه مادر وارد اتاق نشود و نگاه دیگرش به شیرینی‌های داخل ظرف که از عصر تا حالا دلش را برده بود! تا آمد یکی از آن شیرینی‌های بزرگ شکلاتی را که با ترافل‌های رنگی تزئین شده بود، بردارد سر و کله مادر با ابروهای درهم رفته و یک جیغ بنفش پیدا شد که می‌گفت: «آخه من با این شکم سیری‌‌ناپذیر تو باید چکار کنم؟!» حتما شما هم با چنین صحنه‌‌هایی مواجه شده‌اید.
برنده عصر جدید نقاشی اش را در آشپزخانه شروع کرد پایگاه خبری لقمه: فاطمه عبادی برنده مسابقه استعدادیابی «عصر جدید» گفت: قصه نقاشی های من از نمکدان آشپزخانه آغاز شد و در این مسیر همسرم بزرگترین حامی و مشوق من بود.
معجزه یک رژیم غذایی، مهار افسردگی با سیب پایگاه خبری لقمه: سروتونین سبب ایجاد تحرک و نشاط در بدن می‌شود و احساس مثبت بودن، خوب بودن یا مفید بودن در فرد را تقویت می‌کند. کاهش سطح سروتونین مغز از علل اصلی پرخاشگری، کم‌حوصلگی و افسردگی است.
احیای برجام و نوزایی صنعت گردشگری ایران پایگاه خبری لقمه: احیای برجام و رفع تحریم‌ها و همزمانی با فروکش کردن بیماری کرونا در سطح جهانی، گردشگری ایران را در موقعیت ممتازی قرار می‌دهد تا این صنعت با احیای بازار بین‌المللی خود، فرصتی برای بازنگری سیاست‌ها و برنامه‌ریزی‌های داخلی را هم بدست آورد.