صنایع لبنی در خرید شیرخام از دامداران محدودیتی ندارند


دبیر انجمن صنایع لبنی کشور گفت: هم اکنون شیرخام تولیدی به هر میزان عرضه شده از سوی صنایع لبنی خریداری می شود و مشکلی در این خصوص وجود ندارد.

به گزارش لقمه، ˈرضا باکریˈ در زمینه تحویل شیرخام به صنایع اظهارکرد: طی یک ماه گذشته برای خرید به موقع شیرخام توسط صنایع لبنی، ابزارهایی از طریق کارگروه تنظیم بازار در وزارت صنعت، معدن و تجارت به کارگرفته شده است.

وی افزود: طی یک تفاهم نامه سه جانبه از سوی شرکت پشتیبانی امور دام، اتحادیه مرکزی دامداران و انجمن صنایع لبنی مقرر شد شیرخام تولیدی بدون هیچ مشکلی از سوی کارخانجات و صنایع لبنی با قیمت مصوب خریداری شود.

وی ادامه داد: براساس این تفاهم نامه بایستی نهاده های دامی از سوی شرکت پشتیبانی امور دام با قیمت مناسب تامین و در اختیار واحدهای دامداری کشور قرار گیرد.

دبیرانجمن صنایع لبنی تاکید کرد: درزمان حاضر با قرارداد خرید تضمینی شیرخام مشکلی در خصوص خرید شیرخام از سوی صنایع لبنی وجود ندارد و شیرخام به هر میزان که تولید شود از سوی صنایع لبنی خریداری می شود.

وی تصریح کرد: بنابراین انجمن صنایع لبنی می تواند شیرخام استان هایی که با مازاد تولید مواجه هستند را خریداری و در اختیار کارخانجات سایر استان های کشور قرار دهد.

باکری، علت عدم خرید شیرخام در برخی استان ها را قیمت بالای شیرخام عنوان کرد و گفت: طی ماه های گذشته در برخی استان های کشور شیرخام با قیمتی بیش از قیمت مصوب به فروش می رسید که این موضوع باعث وجود مشکلاتی برای صنایع و دامداران شده بود.

وی درباره قیمت محصولات لبنی نیز افزود: درحال حاضر قیمت محصولات لبنی براساس مصوبه سازمان حمایت از تولید کنندگان و مصرف کنندگان تعیین شده است بنابراین صنایع موظفند براساس نرخ مصوب محصولات خود را قیمت گذاری و به بازار عرضه کنند.

دبیر انجمن صنایع لبنی اظهارکرد: در صورت مشاهده هرگونه تخلف و افزایش قمیت از سوی صنایع، شهروندان می توانند مراتب را به سازمان بازرسی و نظارت وزارت صنعت، معدن و تجارت و تعزیرات حکومتی از طریق شماره تلفن 124 اطلاع رسانی و پیگیری کنند.

وی در موضوع کیفیت محصولات لبنی نیز اضافه کرد: همچنین در صورت مشاهده کاهش کیفیت از سوی صنایع هموطنان می توانند مراتب را از طریق سازمان ملی غذا و دارو وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان استاندارد ایران مورد پیگیری قرار دهند.

باکری افزود:‌هم اکنون 63 واحد صنایع لبنی بخش خصوصی با حدود چهار میلیون تولید در سال در کشور فعالیت دارند که این واحدها 75 درصد محصولات لبنی کشور را تولید و تامین می کنند.






نقل از :ایرنا

کد: 2994 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۲ بهمن بازدید: 1507 ساعت: 9:51 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پشت پرده شرکت صنایع بهشهر چه می‌گذرد؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
2 روند نزولی صادرات داروی ایرانی/ عراق بزرگ ترین بازار هدف ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
3 یازدهمین نمایشگاه نوشیدنی، چای، قهوه و صنایع وابسته یک هفته دیگر افتتاح می شود ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
4 خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
5 آنچه باید درباره بستنی محبوب ایرانی ها بدانیم ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
6 «سایر صنایع» کجاست که ۶.۳ میلیارد دلار ارز نیما گرفته است؟ ۱۴۰۳ دوشنبه ۸ مرداد
7 کلم‌پلو شیرازی و آش کازرون ثبت ملی شدند ۱۴۰۲ سه شنبه ۸ اسفند
8 تعرفه گاز هتل‌ها و تأسیسات گردشگری تعیین شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ بهمن
9 معافیت مالیاتی کنسرو پشت سد خلف وعده وزارت اقتصاد و سازمان امورمالیاتی ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
10 آمادگی ایران برای صادرات ادوات کشاورزی به ازبکستان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
11 دلایل افزایش قیمت گوجه فرنگی در فصل سرما/راه چاره چیست؟ ۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اگر از یبوست رنج می برید، بخوانید اگر به یبوست مبتلا هستید حتما به پزشک مراجعه کنید ...

  همه حقایق وحشتناک درباره چیپس! تحقیقات نشان می دهد که خوردن یک بسته چیپس در روز ش...

  سم زدایی بدن با خوراکی در 48 ساعت تعطیلات آخر هفته‌ها تنها برای تمیز کردن خانه نیست،...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شکلات‌های تقلبی را از کجا بشناسیم؟ یکی از مسایلی که این روزها زیاد در مورد آن صحبت می‌شود، مساله گرانی مواد اولیه در صنایع غذا و به تبع آن تقلب‌هایی است که امکان دارد رخ دهد. از جمله مواردی که در کشور ما زیاد دیده می‌شود و متاسفانه نظارت چندانی روی آن وجود ندارد، مساله جایگزین‌کردن جانشین‌هایی به جای کره کاکائو در شکلات واقعی است.
خوراکی‌هایی برای کاهش کالری و کاهش وزن تعادل و تناسب اندام در یک سبک زندگی سالم رویای هر فرد است، اما به سختی می توان بدن را وادار به تغییر عادات ناسالم کرد.
این ادویه مخدر را مصرف نکنید خبرهای جدیدی در راه است. مواظب آنچه مصرف می کنید باشید. عنوان گیاهی هم در پی محصولات مختلف قابل اعتماد نیستند.
کدام سیب‌زمینی‌ها سمی هستند؟ سیب‌زمینی یکی از صیفی‌جاتی است که ضمن دارا بودن مواد مغذی مورد نیاز بدن، به طور طبیعی درصدی مواد سمی به نام سولانین در پوست و زیر پوست آن وجود دارد.