مواد لازم:
گیاه پنیرك: یك قاشق چایخوری
گیاه بهارنارنج: یك قاشق چایخوری
گرد لیموترش: یك قاشق چایخوری سرخالی
آب جوش: یك فنجان
روش تهیه:
پنیرك، بهار نارنج و گردلیموترش را داخل قوری یا ظرف مورد نظر ریخته و آب جوش را به آن افزوده و آن را روی حرارت غیرمستقیم قرار داده و بگذارید به مدت 10دقیقه یا بیشتر دم بكشد. یك طعم متفاوت را تجربه خواهید كرد، شیرینكننده یادتون نره؛ نوش جان.
نکته: بهجای گیاه بهارنارنج از عرق بهار نارنج نیز میتوانید استفاده كنید.