دم‌نوش عشق


دمنوش عشق، نوعی نوشیدنی گیاهی است که بسیار آرامبخش و گوارا است.

مواد لازم:

      گیاه پنیرك: یك قاشق چای‌خوری
      گیاه بهارنارنج: یك قاشق چای‌خوری
      گرد لیموترش: یك قاشق چای‌خوری سرخالی
      آب جوش: یك فنجان


روش تهیه:

پنیرك، بهار نارنج و گردلیموترش را داخل قوری یا ظرف مورد نظر ریخته و آب جوش را به آن افزوده و آن را روی حرارت غیرمستقیم قرار داده و بگذارید به مدت 10دقیقه یا بیشتر دم بكشد. یك طعم متفاوت را تجربه خواهید كرد، شیرین‌كننده یادتون نره؛ نوش جان.

نکته: به‌جای گیاه بهارنارنج از عرق بهار نارنج نیز می‌توانید استفاده كنید.




کد: 3112 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۱۰ بهمن بازدید: 5014 ساعت: 1:14 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


شیوا

با سلام من امشب اتفاقی با این سایت آشنا شدم واقعا دستتون درد نکنه بسیار عالی بود خیلی استفاده کردم اگه امکان عضویت دارید منو فراموش نکنید . باسپاس فراوان

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کدام نوع از بستنی ها مفید ترند؟ حسی که خوردن بستنی به فرد می دهد حس خوشایندی است و...

  نکات مهم در زمینه تنظیم رژیم غذایی مبتلایان به فنیل کتونوری پایگاه خبری لقمه: نکات مهم در زمینه تنظیم رژیم غذا...

  چربی شکمی خطر ابتلا به دیابت را افزایش می‌دهد خطر ابتلا به دیابت در افرادی که چاق هستند و چربی ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

انقلاب رنگی در صنایع غذایی شکلات جزو پرطرفدارترین خوراکی‌ها بین بچه‌ها و حتی بزرگ‌ترهاست. در میان انواع شکلات‌ها، آبنبات‌ها،‌ تافی‌ها و دراژه‌های شکلاتی (اسمارتیزها) رنگ‌هایی زنده‌تر و تندتر دارند و مصرف‌کننده را به این فكر می‌اندازند که نکند از مواد و رنگ‌های غیرمجاز برای تهیه آنها استفاده شده باشد!
خوراک‌هایی که انگل و باکتری دارند، کدامند؟ باکتری‌ها با تمام راه‌حل‌های ما برای از بین رفتن، مبارزه می‌کنند و همچنان نقش اصلی در بیماری و مرگ‌ومیر را دارند. تا زمانی که ندانیم، این موجودات ریز کجاها و چطور زندگی می‌کنند.
تولید دانه‌های روغنی و خوداتکایی در آن یک راه رسیدن به امنیت غذایی است پایگاه خبری لقمه: در میزگردی با حضور کارشناسان، نیاز ۹۵ درصدی به واردات کالای استراتژیک دانه‌های روغنی،افزایش مصرف به موازات کاهش تولید، ظرفیت ۴.۶ میلیون تن کارخانه‌های روغن کشی و نیز ضایعات ۲۵ درصدی دانه روغنی کلزا مورد بررسی قرار گرفت.
نظر گلاره عباسی درباره آشپزی مردها و زن‌ها كم و بیش اهل كار كردن در خانه است و تجربه خوبی در سوزاندن غذا دارد، اما تصمیم جدی گرفته است كه در سال 91 هم خانه‌داری و هم آشپزی‌اش را بهتر كند.