شیر مادر خطر ابتلا به سرطان تخمدان را کاهش می‌دهد


محققان استرالیایی دریافتند که شیر مادر خطر ابتلا به سرطان تخمدان را تا 50 درصد کاهش می‌دهد.

به گزارش لقمه، تحقیقات جدید محققان دانشگاه کورتین در استرالیا نشان داد که زنانی که به نوزادان خود حداقل به مدت 12 ماه شیر می‌دهند به میزان قابل توجهی از خطرات سرطان تخمدان جلوگیری می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری شینهوا، تحقیقات دانشگاه کورتین آنچه را در مورد اثرات مفید تغذیه با شیر مادر در مادران شناخته شده است را عمومیت داده است.

محققان گفتند: در این تحقیقات در گوانگژو و چین اطلاعات تعدادی از کودکانی را که با شیر مادر که مبتلا به سرطان تخمدان بودند از میان 493 بیمار در 472 بیمارستان جمع آوری و کنترل کردند.

محققان گفتند: بروز کمتر سرطان تخمدان در چین نشان می‌دهد عواملی وجود دارد که این بروز را کاهش می‌دهد.

محققان افزودند که این تحقیق اطلاعات بیشتری به تحقیقات محدود کشورهایی که حوادث کمی مرتبط با این بیماری دارند و این تحقیق جزئیات بیشتری درباره متغیرهای شیردهی که مرتبط با کاهش خطر سرطان تخمدان است، ارائه می‌دهد.

این تحقیقات نشان داد که تغذیه با شیر مادر تخمک ‌گذاری را به تاخیر می‌اندازد و بطور موثر نشان داد که تغذیه با شیر مادر خطر ابتلا به سرطان تخمدان را تا 50 درصد کاهش می‌دهد و افزون بر آن 20 ماه شیردهی می‌تواند همان اثر را داشته باشد.


نقل از :فارس

کد: 3139 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۱۴ بهمن بازدید: 1668 ساعت: 8:51 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
2 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
3 وضعیت دارو و شیرخشک در کشور چگونه است؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
4 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
5 تأمین شیر خشک بدون مشکل ادامه دارد ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
6 قاچاق شیرخشک به چه دلیل رخ داد؟ ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
7 بیمه سلامت مازندران: شیوه پرداخت یارانه دارو و شیرخشک تغییر می‌کند ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
8 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
9 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
10 افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
11 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  هشدار نسبت به شیوع بیماری های روده ای همزمان با گرم شدن هوا رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران، نسبت به شیوع ...

  آیا نوشابه های انرژی زا واقعا موثرند؟ لقمه: بر اساس یافته های یک تحقیق جدید، احتمال دارد...

  چه چیزی باعث چاقی می شود؟ چرا بعضی افراد چاق و بعضی دیگر لاغر هستند؟ آیا چاق...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا به لوله ای كه آب از آن خارج می شود می گوییم شیر؟! در سال های دور ایران تنها دوشهر بیرجند و تبریز آب لوله كشی داشتند كه آن صنعت را از روسیه به امانت برده بودند و در كلان شهری مثل تهران مردم از آب چاه كه تمیز و سالم نبوداستفاده می كردند... ...
غذاهایی که پیش از معاشقه نباید بخورید آیا امیدوارید که شام امشب، زمینه ساز یک عشق ورزی پر از شور و شیطنت خواهد بود؟
خواص درمانی و آرایشی روغن‌های گیاهی روغن‌هایی چون روغن بادام، فندق، پسته، گردو، كتان و سیاهدانه از جمله این روغن‌ها هستند، اما این روغن‌ها چه مزیتی دارند و آیا می‌توان آنها را جایگزین مواد یا كرم‌های آرایشی كرد؟
تغذیه خوب برای داشتن حافظه خوب می‌دانیم هر غذایی که می‌خوریم تاثیر خاصی بر بدن‌مان می‌گذارد و تغییراتی مثبت یا منفی در آن ایجاد می‌کند. البته چنین تغییراتی فقط به جسم محدود نمی‌شود و حتی می‌تواند وضع مغزی و فکری ما را هم تحت تاثیر قرار دهد، بنابراین مهم است طوری غذا بخوریم که نیازهای مغزمان هم بخوبی تامین شود.