دیر ناهار خوردن، خطر چاقی را تشدید می‌کند


متخصصان تغذیه و سلامت در یک آزمایش جدید تاکید کردند اگر قصد دارید وزن خود را کاهش دهید باید بدانید که سروقت غذا خوردن به اندازه انتخاب یک رژیم غذایی سالم و مناسب برای کاهش وزن مهم و موثر است.

به گزارش لقمه، این متخصصان می‌گویند: افرادی که زمان خوردن وعده‌های غذایی خود را در طول روز به تاخیر می‌اندازند، بیشتر در معرض خطر چاقی هستند. آنها در یک آزمایش جدید دریافته‌اند افرادی که دیر ناهار می‌خورند خیلی سخت‌تر می‌توانند وزن خود را کاهش دهند.
این متخصصان از بیمارستان زنان بریگم در بوستون و دانشگاه مورسیا روی افرادی که دارای اضافه وزن بودند، مطالعه کردند. این افراد در یک برنامه 20 هفته‌ای کاهش وزن در اسپانیا شرکت کرده بودند. مطالعه روی این افراد نشان داد، گروهی که در این برنامه قبل از ساعت سه بعدازظهر ناهار می‌خوردند در مقایسه با گروهی که دیرتر ناهار می‌خوردند، موفق شدند 30 درصد بیشتر وزن کم کنند.
این مطالعه بزرگ برای اولین بار نشان می‌دهد که زمان خوردن وعده‌های غذایی تاثیر قابل توجهی بر کاهش وزن دارد.
متخصصان تاکید کردند که تاثیر سر وقت غذا خوردن بر کاهش وزن تنها در مورد وعده‌های غذایی اصلی صدق می‌کند و در مورد میان وعده‌ها این تاثیر دیده نمی‌شود.


نقل از :ایسنا

کد: 3149 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۱۵ بهمن بازدید: 3775 ساعت: 6:29 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رعایت تعادل در تغذیه بعد از ماه رمضان ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۳ ارديبهشت
2 استفاده از میان وعده‌های چرب و شور در سفر ممنوع ۱۳۹۷ يکشنبه ۱۸ شهريور
3 تقویت سیستم‌ایمنی بدن با مصرف شلغم ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۶ آذر
4 ترکیباتی که ارزش غذایی شما را افزایش می دهد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۰ آبان
5 راه های آسان برای چربی سوزی ۱۳۹۶ يکشنبه ۷ آبان
6 نخوردن صبحانه چه تاثیری بر سلامت بدن دارد ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
7 پیاز هنوز ارزان نشده است ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۴ مرداد
8 روش جدید پیشگیری از پوسیدگی دندان ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۳ مرداد
9 حذف وعده‌های غذایی باعث بروز سنگ صفرا می شود ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۳ تير
10 این 6 تکنیک به کنترل اشتها کمک می کند ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ خرداد
11 معجون ضد عطش برای روزه داران را بشناسید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۰ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهایی که دشمن روده‌ اند در حال حاضر در بسیاری از نقاط دنیا، سرطان و از جمل...

  ظروف تفلون کوتاه قدی می‌آورد/ ضایعات پوستی با ظروف تفلون افزایش یافت از آنجایی که استفاده از ظروف تفلون در بین مردم افز...

  آسکورفیت بخورید! سرما نخورید! روزانه mg 5000 ویتامین C جهت پیشگیری از آنفولانزا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین جایگزین‌های گوشت قرمز و مرغ پایگاه خبری لقمه: این روزها گیاهخواری طرفداران زیادی پیدا کرده و خیلی‌ها ناگهان رژیم غذایی همیشگی را رها می‌کنند و گیاهخوار می‌شوند. اما سوالی که مطرح می‌شود این است؛ آیا جانشین های گیاهی می‌توانند همه مواد موردنیاز بدن را تامین کنند؟
انواع آرد برای تهیه غذاها+ دستور پخت غذا وقتی می‌گوییم آرد، شاید فکر کنید آرد، آرد است دیگر؛ چه فرقی می‌کند! اما باید بدانید آردها با وجود ظاهر مشابه هم، بسیار متفاوت‌تر از آن هستند که شاید باورتان نشود.
نوشیدن چای با قند، کم ضررتر از خرما و کشمش و توت خشک! بیشتر افرادی که چایشان را با تعدادی خرما، کشمش، توت خشک و…می‌خورند، حدود ۶۰-۵۰ کیلوکالری انرژی دریافت می‌کنند.
آیا خوردن میوه چربی خون را بالا می برد؟ درباره میوه‌ها پرسش‌های زیادی پرسیده می‌شود این‌که میوه و سبزی را چه زمانی از روز بخوریم که بیشترین نفع را از ویتامین‌ها و املاح معدنی آن ببریم؟ آیا هرچه بیشتر میوه بخوریم مواد مغذی بیشتری جذب بدنمان می‌شود؟ این‌که می‌گویند زیاده‌روی در مصرف میوه‌ها باعث افزایش تری‌گلیسیرید خون می‌شود صحت دارد؟ آیا می‌شود میوه و سبزی را جایگزین وعده شام کرد؟ چرا می‌گویند میوه را زود قاچ نکنید؟