پیاز هنوز ارزان نشده است


پایگاه خبری لقمه: طی ماه‌های اخیر قیمت پیاز رو به افزایش رفت و به بیش از کیلویی ۴۵۰۰ تومان رسید اما با وجود وعده‌های متعدد و تکراری مسئولان و تولیدکنندگان برای ارزانی پیاز در بازار و وفور محصول هنوز قیمت آن منطقی نشده و حدود ۳۰۰۰ تومان عرضه می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، بیش از دو ماه از گرانی پیاز ناشی از آنچه کمبود مقطعی تولید و عرضه این محصول عنوان می‌شود، می‌گذرد اما  همچنان قیمت پیاز با وجود وعده مسئولان وزارت جهاد کشاورزی به اتحادیه‌های بخش خصوصی مبنی بر کاهش و منطقی‌تر شدن قیمت آن ناشی از ادامه عرضه و وفور پیاز، همچنان قیمت این محصول بالاست و طی ماه‌های گذشته به صورت لاک‌پشتی و ناچیز شاهد کاهش قیمت آن بواه‌آیم به گونه‌ای که طی این بازده زمانی تنها ۱۰۰۰ تومان از قیمت نجومی پیاز کاسته شده است.

 
بر اساس آخرین آمار بانک مرکزی از قیمت پیاز در هفته منتهی به ۱۳ مردادماه امسال هر کیلوگرم از این محصول در سطح شهر ۴۰۲۸ تومان عرضه شده است که گرچه نسبت به هفته قبل از ۱.۴ درصد کاهش داشته اما این قیمت نسبت به هفته مشابه ماه قبل ۲۲ درصد و نسبت به هفته مشابه سال قبل ۱۵۳.۷ درصد افزایش را نشان می‌دهد.
 
البته طی این بازده زمانی قیمت پیاز تا حدود ۳۰۰۰ تومان در مناطق مرکزی پایتخت کاهش یافته اما به گفته بارفروشان پیاز در میدان مرکزی میوه و تره‌بار از کیلویی ۵۰۰ تومان تا ۴۰۰۰ تومان بسته به کیفیت وجود دارد و  هنوز قیمت آن کاهش محسوسی نداشته است.
 
این شرایط در حالی است که پیاز نجومی پیش از این کیلویی ۷۰۰ تومان در چهار ماهه نخست امسال به کشورهای مختلف صادر می شد و باید دید آیا صادرات پیاز که به گفته مسئولان وزارت کشاورزی مربوط به ثبت سفارش‌های گذشته است همچنان در مرداد ماه نیز ادامه می یابد یا تاجران بازار پرتنش و نوسان داخلی را که سود بیشتری برای آنها دارد به صادرات ترجیح می‌دهند.
 
البته به گفته حسین مهاجران - رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و تره‌بار- طی ماه جاری محصول پیاز از استان‌های مختلفی مانند آذربایجان به بازار وارد شده و قاعدتا باید با ورود آن قیمت پیاز کاهش پیدا می‌کرد که این اتفاق تاکنون نیفتاده و مسئولان دستگاه‌های نظارت مانند سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان و بازرسان دیگر دستگاه‌های متولی از اتاق اصناف، وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان تعزیرات حکومتی باید پاسخگوی این وضعیت باشند و با مختلفان و سودجویان احتمالی برخورد کنند تا مردم بتوانند در شرایط آرام‌تر و منطقی‌تری به نیازمندی خود دست یابند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :ایسنا

کد: 11549 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۴ مرداد بازدید: 1698 ساعت: 11:13 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 عوارض صادراتی برخی محصولات جالیزی ابلاغ شد ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۴ بهمن
2 پیازقرمز ۳۰ هزار تومانی شد/ افزایش قیمت فلفل دلمه‌ای ۱۴۰۱ يکشنبه ۲ بهمن
3 بالاترین و کمترین قیمت اقلام خوراکی اعلام شد ۱۴۰۱ چهارشنبه ۹ آذر
4 در آلودگی هوا چه بخوریم چه نخوریم؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
5 تفاوت قیمت ۴ محصول پرتقاضای میادین میوه و تره بار و سطح شهر چقدراست؟ ۱۴۰۰ شنبه ۶ آذر
6 گرانی محصولات کشاورزی در بهار امسال ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۳ مرداد
7 صادرات سیب زمینی و پیاز از ۱۵ فروردین ممنوع است ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱۴ فروردين
8 تأثیر معجزه‌آسای‌ روغن کنجد در تقویت پیاز مو ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
9 سوپ پیاز فرانسوی ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
10 استیک فیله به همراه مارمالاد پیاز قرمز ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان
11 احداث سردخانه در قطب‌های تولید محصول جالیزی ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شیر مادر بهترین غذا علیه باکتری ها لقمه: بندناف یکی از مهمترین مکانها برای استقرار با...

  استفاده هوش مصنوعی از تحلیل صدا برای تشخیص دیابت پایگاه خبری لقمه: تحقیقات جدیدی که قرار است در نشس...

  اختلالات خوردن کدامند پایگاه خبری لقمه: اختلالات خوردن دسته‌ای از اختلال...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با 5 جفت غذایی؛ سرشار از خواص فوق‌العاده همه ما می‌دانیم که ترکیب برخی غذاها با هم طعم مطبوعی را ایجاد می‌کند مانند تخم‌مرغ و ژامبون یا کره و عسل ولی برخی غذاها هستند که با ترکیب آن‌ها با هم از خواص مفید آن‌ها بسیار بیشتر و شگفت‌انگیز‌تر بهره‌مند خواهیم شد.
ادویه‌ای معطر با فواید بی‌پایان/خواص هل و طریقه مصرف آن هل؛ دانه‌ای کوچک با قدرتی بزرگ! این ادویه معطر نه تنها به غذاها طعم و عطر ویژه‌ای می‌بخشد، بلکه همچون یک درمانگر طبیعی، از دل مشکلات گوارشی گرفته تا استرس و سلامت قلب، به بدن شما کمک می‌کند.
مصرف زیاد روغن زیتون باعث چاقی می شود دانشیار انستیتو تحقیقات تغذیه كشور با بیان اینکه افزودن برخی مواد به سالاد موجب افزایش کالری سالاد می شود تاکید کرد:« برخی معتقدند اضافه کردن روغن زیتون به سالاد از یبوست جلوگیری می کند اما یادمان باشد روغن زیتون به هیچ وجه خاصیت لینت دهنده ندارد و مصرف روغن زیتون می تواند موجب چاقی شود.»
ضایعات غذایی، فاجعه جهانی ساخت دست بشر پایگاه خبری لقمه: مسئله رشد روزافزون جمعیت و انباشت ضایعات غذایی در دنیای امروز یکی از بزرگترین چالش‌های پیش‌روی زیست محیطی است و آسیب‌های خود را با تهدید سلامت انسان‌ها، جانوران و نابودی آب، خاک و هوا به رخ طبیعت می‌کشد، لذا باید با مدیریتی صحیح و رفع نقاط ضعف بتوانیم از نابودی تنوع زیستی پیشگیری کنیم.