استفاده از میان وعده‌های چرب و شور در سفر ممنوع


پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه گفت: مسافران تابستانی برای پیشگیری از مسمومیت در سفر، از رستوران‌های معتبر که نکات بهداشتی و غذایی را رعایت می‌کنند، استفاده کنند.

 به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، سید علی کشاورز متخصص تغذیه در گفتگویی، در رابطه با لزوم رعایت توصیه‌های غذایی در ایام تابستان برای مسافران گفت: باتوجه به دور سوم سفرهای تابستانی مسافران باید در طول سفر خود نکات غذایی و بهداشتی را رعایت کنند تا دچار بیماری‌ها و مسمومیت‌هایی غذایی نشوند.

 
کشاورز با تاکید بر توجه به معتبر بودن رستوران‌ها اظهار کرد: مسافران باید توجه داشته باشند که در طول مسیر و در شهرها از هر رستورانی غذا تهیه نکنند و تا حد ممکن از رستوران‌های شناخته شده و معتبر استفاده کنند.
 
وی توضیح داد: متاسفانه در بسیاری از رستوران‌ها نکات بهداشتی رعایت نمی‌شود و همین عامل باعث بیماری مسافران می‌شود.
 
این متخصص تغذیه با بیان اینکه در سفر از خوردن غذاهای چرب و شور پرهیز شود، عنوان کرد: الگوی غذایی بسیاری از رستوران‌ها غذاهای چرب و شور است، مسافران نیز باید توجه کنند تا از مصرف زیاد اینگونه غذاها پرهیز کنند.
 
کشاورز ادامه داد: استفاده از غذاهای چرب و شور چه در سفر و چه در ایام عادی بیماری‌هایی همچون مرض قند، چاقی، مشکلات قلبی و عروقی و ابتلا به کبد چرب را به‌دنبال خواهد داشت.
 
وی همچنین باتوجه به گرمای هوا به مصرف میوه نیز تاکید و آن را ضروری دانست.
 
این متخصص تغذیه با بیان اینکه در طول سفر از مصرف زیاد میان وعده‌هایی همچون چیپس، پفک، کاکائو، بیسکوییت، کیک و غیره باید پرهیز شود، اظهار کرد: به‌ویژه والدین باید در ایام سفر از استفاده بیش‌از حد این موارد توسط کودکان جلوگیری کنند.
 
کشاورز توضیح داد: چراکه مصرف این نوع خوراکی‌ها برای کودکان و افراد مسن خطرناک بوده و خطر ابتلا به کبد چرب و چاقی را در آن‌ها افزایش می‌دهد.
 
وی تصریح کرد: مسافران سعی کنند تا به‌جای مصرف این دسته از خوراکی‌ها از تخمه، آجیل، پسته و گردو استفاده کنند. روغن این مواد برای بدن ضرر زیادی نداشته و برای سلامتی نیز مفید است.
 
 این متخصص تغذیه با اشاره به راه‌های پیش‌گیری از مسمومیت‌ و اسهال‌های مسافرتی نیز تصریح کرد: حمل غذا از خانه و استفاده آن در طول سفر به‌دلیل گرمای هوا و احتمال فاسد شدن غذا، احتمال ابتلا به مسمومیت‌ در سفر را افزایش می‌دهد.
 
کشاورز عنوان کرد: مسافران سعی کنند غذایی با خود حمل نکنند و از وعده‌هایی همچون نون و پنیر در سفر خود استفاده کنند.
 
وی تاکید کرد: به‌علاوه مسافران تابستانی از رستوران‌هایی که در شست‌وشوی مواد غذایی و سبزیجات بهداشت را رعایت می‌کنند، استفاده کنند. 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 13910 تاریخ نشر: ۱۳۹۷ يکشنبه ۱۸ شهريور بازدید: 323 ساعت: 12:17 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تغذیه در پیاده‌ روی اربعین ۱۳۹۷ يکشنبه ۶ آبان
2 کارشناسان طب سنتی مشاوره رایگان تغذیه ارائه می دهند ۱۳۹۷ چهارشنبه ۲ خرداد
3 چند توصیه برای افطار و سحر روزه داران ۱۳۹۷ چهارشنبه ۲ خرداد
4 غذای سالم ارزان‌تر از درمان بیماری است ۱۳۹۷ چهارشنبه ۲ خرداد
5 سوخت و ساز بدن با چه خوراکی هایی بالا می رود ۱۳۹۷ سه شنبه ۲۱ فروردين
6 تحریم سرطان با تغذیه سالم ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۹ بهمن
7 کاهش روی و بروز کم خونی در زنان باردار/ آسم و ام اس در کمین زنان و مردان ۱۳۹۶ شنبه ۱۴ بهمن
8 تغذیه در کودکان ورزشکار(۲) ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۷ دي
9 مصرف ماهی به صورت آب پز برای سلامت مفید است ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۷ دي
10 آیا تخم مرغ در بهبود روند رشد مغز نوزاد تاثیری دارد؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۴ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  توصیه‌های تغذیه‌ای برای پیشگیری از گرمازدگی کارشناس تغذیه معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزش...

  مصرف مولتی ویتامین خطر سقط جنین را افزایش می هد محققان می گویند مادرانی که شش هفته قبل از لقاح از ...

  روغن نارگیل برای قلب مفید نیست محققان دانشگاه کویینزلند استرالیا اثبات کرده‌اند ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا خوردن میوه چربی خون را بالا می برد؟ درباره میوه‌ها پرسش‌های زیادی پرسیده می‌شود این‌که میوه و سبزی را چه زمانی از روز بخوریم که بیشترین نفع را از ویتامین‌ها و املاح معدنی آن ببریم؟ آیا هرچه بیشتر میوه بخوریم مواد مغذی بیشتری جذب بدنمان می‌شود؟ این‌که می‌گویند زیاده‌روی در مصرف میوه‌ها باعث افزایش تری‌گلیسیرید خون می‌شود صحت دارد؟ آیا می‌شود میوه و سبزی را جایگزین وعده شام کرد؟ چرا می‌گویند میوه را زود قاچ نکنید؟
۱۵ نکته برای تغذیه ای بهتر محققان برای تغذیه ای بهتر ۱۵ نکته را توصیه می‌کنند از جمله اینکه در چای دارچین ریخته شود، گوجه با پوست خورده شود، با افزودن سیر در غذاها آشتی شود و در نهایت در فلفل پاش کمی زردچوبه ریخته شود.
۶ ترفند ارزان برای سفید شدن دندان‌ها پایگاه خبری لقمه: سفید کردن دندان با ۶ راهکار خانگی و بدون هر گونه ترفند گران قیمت و پر دردسر امکان پذیر است.
ناخن‌های سالم با تغذیه‌ سالم سلامت ناخن‌ها هم مانند دیگر اعضای بدن در گروی تغذیه‌ مناسب و سالم است.