صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی در میادین میوه و ترهبار ۵ آذر
افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران/ بازار گوشت مرغ تهران به ثبات رسید
کنترل قیمت با ترخیص برنجهای وارداتی از گمرک/ آغاز ثبت سفارش برنج از ۵ آذر
قرارداد جدید «بیمه تکمیلی» بازنشستگان تامین اجتماعی منعقد شد/ تعهدات از اول آذر لازمالاجراست
برآورد تولید ۹۲۳ هزار تن گوشت قرمز در سال جاری
رفع موانع صادرات پنیر ایرانی به ژاپن به زودی
«آبله میمونی» همچنان یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی در جهان است
کاهش مصرف آنتیبیوتیکها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت
نقش تسهیلات بانک کشاورزی در تجهیز ناوگان مکانیزاسیون بخش کشاورزی
۳۶ تصفیهخانه جدید آب در حال ساخت است
مجله لقمه
خبرها
1جدید
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
گزارش و مقالات
>
ارسال به دوست
>
مجله لقمه
>
رمز و راز خانهداری و آشپزی
>
روش های تا کردن دستمال سفره
روش های تا کردن دستمال سفره
چیدن میز پذیرائی و تزئین سفره در مهمانی های رسمی و غیر رسمی کار نسبتا طاقت فرسائی است که استرس زیادی به همراه دارد! یکی از مهم ترین مراحل این کار، هنر تاکردن دستمال سفره است که در اینجا به صورت تصویری به شما آموزش می دهیم.
مدل تابستان
مدل زنبق
مدل جواهر
مدل بادبزنی با گره
نقل از :برترین ها
کد:
3165
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ سه شنبه ۱۷ بهمن
بازدید:
11562
ساعت:
1:01 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
درست و غلط موضوع استفاده از دستمال کاغذی در سرشیرهای سنتی!
۱۳۹۶ دوشنبه ۱۵ آبان
2
مردم از مصرف محصولات لبنی سنتی پرهیز کنند
۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
3
آموزش تصویری تزئین دستمال سفره/2
۱۳۹۳ شنبه ۱۵ آذر
4
آموزش تصویری تزئین دستمال سفره/1
۱۳۹۳ دوشنبه ۱۰ آذر
5
آداب غذاخوردن (1)
۱۳۹۲ جمعه ۲۵ بهمن
6
معجزه های آشپزخانه چه هستند؟
۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۹ ارديبهشت
7
یک پرس دستمال کاغذی، ناهار مدل های معروف دنیا!
۱۳۹۲ سه شنبه ۲۷ فروردين
8
رعایت بهداشت در آشپزخانه های هتل و رستوران
۱۳۹۱ يکشنبه ۲۰ فروردين
نظرات
م
عالیییییییییییییییی
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
نکاتی درباره انتخاب و طبخ برنج
پلو و چلو از غذاهای اصیل ایرانی است که باید در طبخ...
مصرف زیاد نمک ممکن است عامل افزایش بیماری MS باشد
پژوهشگران میگویند مصرف بیش از حد نمک ممکن است مقص...
از سیستم قلب و عروق با مصرف سیر محافظت کنید
سیر تازه منبع خوبی از ویتامین ها،مواد معدنی ومواد ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
8 نسخـه طبیعی برای افراد چاق!
افزایش سوختوساز بدن با فعالیتهای بدنی و ورزش مهمترین شیوه درمان چاقی و اضافه وزن است.
«آردگیز گردانی» آیین سنتی هرمزگانی ها در نیمه شعبان
«آردگیز گردانی» از آیین های سنتی در استان هرمزگان است که براساس آن ذوستداران اهل بیت(علیهم السلام) در شب میلاد امام زمان(عج الله تعالی فرجه الشریف) برای سلامتی آن حضرت، نذورات توزیع می کنند.
رابطه بین غذا و جوش های پوستی
یک متخصص پوست و مو تاکید کرد:« تاکنون هیچ ماده غذایی که تمام افراد مصرف کنند و باعث بروز جوش در همه شود شناخته نشده است اما بدون شک تجربه خود فرد در این میان مهم است. »
بدن به چه علت گرسنه می شود؟
موقعیتهایی که بدن شما احساس گرسنگی کاذب میکند را بشناسید و راه مقابله با آن را نیز یاد بگیرید.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است