رعایت بهداشت در آشپزخانه های هتل و رستوران


آلودگی و با كتری های خطرناك سریعا در مكانهای مرطوب همانند دستمال ها و اسفنج آشپزخانه، ظرف شویی و ظروف حمل و نقل مواد غذایی رشد می كنند.

لقمه: ظرف شویی , سطوح و میزهای آشپزخانه، سطل اشغال، پیشخوان و محل اتصال لوله ها را به طور منظم تمیز و پاكیزه نگهدارید.
به این منظور مرتبا آنها را با آب داغ و ماده پاك كننده بشوئید. می توانید از محلول های سفید كننده استفاده نموده و سپس آبكشی نمایید.
تمامی قسمت های وسایل و ابزار تهیه موادغذایی همانند چرخ گوشت و مخلوط كن را پس از استفاده با آب داغ و ماده پاك كننده شستشو نمایید می توانید از یك محلول سفید كننده نیز استفاده نمایید.
تخته های برش كه برای گوشت قرمز و مرغ و ماهی و فرآورده های دریایی استفاده می شود لازم است جدا از سایر تخته ها باشد. توصیه می گردد از تخته های پلاستیكی استفاده شود به واسطه این كه شستشوی آنها راحت تر صورت می گیرد. تخته های برش را پس از هر بار مصرف تمیز نمایید.
برای از بین بردن باکتری ها بعد از شستشو میزها را نمک پاشی نمایید.
تمامی ظروفی كه برای موادغذایی خام استفاده می كنید تا قبل از استفاده مجدد باید به خوبی تمیز شده و سپس مورد استفاده قرار گیرد و تا حد الامكان از ظروف خشك استفاده نمایید.


فرهاد زعفری محقق و مدرس دانشگاه هتلداری



نقل از :ایران‌چف

کد: 884 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۲۰ فروردين بازدید: 7925 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 باور غلط درباره خراب نشدن برنج پخته/ مسمومیت با پلوی مانده ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۱ فروردين
2 باید و نبایدهای غذاهای دریایی برای زنان باردار ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۷ بهمن
3 چربی موجب کاهش ماده خاکستری مغز می‌شود ۱۴۰۰ سه شنبه ۱۹ مرداد
4 باکتری‌های روده و ارتباط با چاقی و دیابت ۱۳۹۹ سه شنبه ۳۱ تير
5 پیشرفت بیماری های کبدی با مصرف داروهای ریفلاکس معده ۱۳۹۶ شنبه ۲۲ مهر
6 آیا چای سیاه به کاهش وزن کمک می کند؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۲ مهر
7 درباره عفونت کلیه ها چه می دانید؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۳۰ مرداد
8 چرا با لب رژ زده نباید غذا خورد؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۳ مرداد
9 خوردن چای یا قهوه در هواپیما ممنوع ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۵ مرداد
10 راهکارهای جلوگیری از بیماری باکتریایی نواری گندم ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۱ مرداد
11 کیک تولد میزبان باکتری های خطرناک است ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۰ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رژیم‌های فاقد کربوهیدرات‌ خطر سرطان را بالا می‌برند متخصصان حوزه‌ی تغذیه معتقدند برخی از رژیم‌های غذای...

  وقتی مواد غذایی قاتلند! گاهی خوراكی خریداری شده از نظر ظاهری کیفیت بالایی ...

  کدام بیماری‌ها با جراحی چاقی درمان می‌شوند؟ پایگاه خبری لقمه: رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت