افزایش قیمت گوشت گوساله و مرغ


گزارش میدانی حکایت از افزایش قیمت گوشت گوساله تا هرکیلو گرم ۳۶۰۰۰ تومان و گوشت مرغ تا هر کیلو گرم ۶۵۰۰ تومان داد.

به گزارش لقمه، قیمت هرکیلو گرم مرغ نسبت به هفته گذشته 1500 تومان گرانتر شده است و در برخی نقاط تهران تا هرکیلو گرم 6500 تومان هم رسیده است.

یدالله صادقی رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان تهران از توزیع مرغ منجمد به قیمت 5100 تومان خبرداده بود اما حتی مرغ منجمد هم نتوانست قیمت این کالای استراتژیک را تأمین کند.

به گفته مسئولان بالغ بر 80 هزار تن مرغ ذخیره شده وجود دارد و مشکلی برای ایام پایانی سال در خصوص افزایش قیمت مرغ وجود ندارد.

برخی کارشناسان معتقدند ، تأخیر در جوجه ریزی برخی از مرغدداری ها باعث بروز چنین مشکلی شده است.

بنابر این گزارش قیمت هرکیلو گرم گوشت ران گوساله نیز تا 36000 تومان در تهران رسیده است و به نظر می‌رسد مسئولان در خصوص تنظیم بازار آن باید اقدام جدّی داشته باشند تا در ایام پایانی سال تنظیم بازار مواد پروتئینی با مشکل مواجه نشود.







نقل از :فارس

کد: 3208 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۴ بهمن بازدید: 2017 ساعت: 12:50 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۶ مرداد
2 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
3 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
4 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
5 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
6 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
7 واردات دام پایه پروار در حال انجام است ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
8 سهم دامداری های کوچک‌مقیاس از تولید گوشت قرمز کشور چقدر است؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۱ بهمن
9 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
10 تاثیر مصرف گوشت قرمز بر زوال عقل ۱۴۰۳ سه شنبه ۲ بهمن
11 قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یک‌روزه تا دام سنگین ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  روغن‌ ماهی و زیتون برای سلامت قلب و عروق مفیدند کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد گفت: روغن ماهی...

  آیا کنترل «دیابت نوع یک» با رژیم‌غذایی ممکن است؟ پزشکان آمریکایی در یک مطالعه جدید دریافتند که مواد...

  یبوست در سفر را چگونه از بین ببریم؟ یبوست یکی از همراهان مسافرت است. مسافت‌های طولانی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.
خواص عناب/بهترین روش مصرف عناب چیست؟ پایگاه خبری لقمه: عناب یکی از گیاهانی است که در نیمه شمالی ایران به‌طور طبیعی رشد می‌کند و به‌ دلیل استفاده از میوه‌های آن، در نقاط مختلف نیز کشت می‌شود. عناب درختچه‌ای با برگ‌های سبز براق و فاقد کرک یا با کرک‌های بسیار پراکنده است.
کوچک کردن شکم سخت است یا آسان؟ پیاده‌روی آهسته به مدت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت در روز مؤثرترین روش برای کوچک کردن شکم است.
آنچه باید درباره خوراک مرغ بدانید آیا جگر مرغ حاوی هورمون است؟ پوست مرغ باعث افزایش موهای زائد می‌شود؟ مصرف سنگدان برای مبتلایان به بیماری‌های التهابی خطر دارد؟ مضرات بال و گردن مرغ در چیست؟ این‌كه می‌گویند پای مرغ باعث غضروف‌سازی می‌شود، صحت دارد؟ اصلا چرا كارشناسان تغذیه و متخصصان صنایع غذایی خوردن فرآورده‌های جانبی طیور را زیاد توصیه نمی‌كنند؟