کارخانجات غذا و نوشیدنی مهمترین عوامل بیماری های قلبی، سرطان و دیابت


در یک تحقیق بین المللی در مورد شرکت‌هایی با تولیدات ناسالم در عرصه سیاست گذاری‌های سلامت و بهداشت محققان در استرالیا، بریتانیا، برزیل و سایر نقاط به این نتیجه رسیدند که باید قانونگذاری‌های محکم‌تری از خارج بر اینگونه شرکت‌ها اعمال شود.

به گزارش لقمه، محققان اعلام کرده‌اند که شرکت‌های بین‌المللی از طریق بازاریابی بیش از حد غذاها و نوشیدنی‌های غنی شده هم اکنون مهمترین عامل اپیدمی جهانی رو به رشد بیماری‌های قلبی و عروقی، سرطان و دیابت هستند.

یافته‌های این تحقیق که در مجله لنست منتشر شده نشان می‌دهد که این شرکت‌ها چگونه به دنبال شکل‌دهی قوانین و جلوگیری از قانونگذاری‌های مخالف هستند.

به نوشته رویترز این کار با ایجاد روابط اداری و مالی با کارشناسان بهداشتی، سازمان‌های غیردولتی و سازمان‌های بهداشتی، انحراف یافته‌های علمی، و لابی کردن با سیاستمداران برای مخالفت با اصلاحات بهداشتی رخ می‌دهد.

محققان در این راه به طیفی از مقالات و یافته‌های علمی اشاره می‌کنند که به طور هدفمندی به سود فعالان صنعت تغدیه هستند.

در این گزارش توصیه شده که باید قانونگذاری و سیاست گذاری‌های عمومی با تنگ کردن عرصه بر اینگونه کارخانه‌ها و شرکت‌ها مانع شوند تا این شرکت‌ها بتوانند در سیاستگذاری‌ها و قانونگذاری‌های سلامت نقش داشته باشند.

همچنین اشاره شده که آگاهی عمومی در مورد نقش این شرکتها در صورت دادن چنین اقداماتی باید افزایش یابد.


نقل از :فارس

کد: 3257 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۲۹ بهمن بازدید: 2830 ساعت: 9:07 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
2 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
3 ۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکت‌های ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
4 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
5 بازار دستگاه نانوحباب‌ساز ایرانی در گلخانه‌ها و تصفیه‌خانه‌های ۶ کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
6 این ترش مزه‌های غیر بهداشتی را نخرید ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
7 کوکاکولا چطور بزرگ شد و بزرگ ماند ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۰ دي
8 دلایل معاون وزیر اقتصاد بر عملکرد بانک کشاورزی در مسیر حرفه‌ای ۱۴۰۲ جمعه ۳ آذر
9 استقبال از پویش تحریم کالاهای «مرتبط با اسرائیل» در کشورهای اسلامی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
10 تولید کامپوزیت‌های دندانی با ثبات رنگ بالا در ایران ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۵ مرداد
11 احتمال قطع شدن آب ۵ وزارتخانه و شرکت‌های تابعه آنها ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  درمان پیش دیابت با کلم بروکلی پایگاه خبری لقمه: تحقیقات جدید نشان می دهد که ترکی...

  با دندان درد در ایام تعطیل چه کنیم؟ یکی از مشکلاتی که گاهی در ایام تعطیل برای برخی از ...

  ویتامین ها، حافظ سلامتی انسان پایگاه خبری لقمه: ویتامین ها به رشد و عملکرد بدن ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

گوشت کبابی خوشمزه است اما... واقعیت این است كه اكثریت مردم جامعه از اینكه شیوه پخت غذای آنها روی ارزش و سلامت غذایی كه پخته‌اند تاثیر مستقیم و بسیار مهمی دارد، ناآگاهند.
اشتباهاتی که پس از یک وعده پرخوری مرتکب می شوید برای اینکه پرخوری تان را جبران کنید سعی می کنید در روزهای آتی کمتر بخورید. بهتر است که بدانید در اشتباه هستید و نیازی نیست احساس گناه کنید. به جای انجامکارهای غیرعادی موارد زیر را بخوانید.
آبمیوه های صنعتی خوب و بد دارند؟ روزگاری نوشیدن آب‌ پرتقال، انار یا آب ‌سیب مختص فصول سرد سال بود، اما حالا اگر در تابستان هوس نوشیدن این نوع آبمیوه‌ها به سرمان بزند، فورا از فروشگاه یا مغازه‌ای آن را می‌خریم و گاهی آنقدر مزه‌اش برایمان دلچسب و خنکی‌اش گوارا می‌شود که چند بار در روز برای رفع عطش و خستگی از آن استفاده می‌کنیم، اما آیا واقعا آبمیوه‌های صنعتی آبمیوه‌اند؟
چگونه ماندگاری مواد غذایی را بیشتر کنیم؟ هر روزه حجم بالایی ازخوارکی‌ها در سراسر جهان دور ریخته می‌شوند در حالی که بسیاری از همین مواد را می‌شد با نگهداری صحیح بیشتر و بهتر استفاده کرد. راههای نگهداری صحیح برخی از این مواد را در ادامه بخوانید.