هفت فوت و فن آشپزی چیست؟


گاهی اوقات برای بعضی مشكلات در حین آشپزی راه حل های بسیار آسانی وجود دارد كه در زیر به بعضی از این فوت و فن ها اشاره شده است كه فقط كافی است شما با آن ها آشنا شوید.

چگونه پسته‌های سفت و دربسته را باز كنید؟

بعضی از پسته‌ها، باز نیستند و فقط روزنه ای كوچك برای باز شدن دارند كه به جای باز كردن این پسته ها با دندان یا ناخن، می توانید از این روش استفاده كنید: نصف پوست پسته دیگری را بردارید و در داخل روزنه خیلی كوچك قرار داده، مانند كلید بچرخانید، پسته به‌راحتی باز خواهد شد.

چگونه پوسته تخم‌مرغی را كه داخل ظرف تخم‌مرغ افتاده، جدا كنید؟

بسیار پیش می آید كه هنگامی‌كه تخم‌مرغی را در ظرفی می‌شكنید، تكه كوچكی از پوسته تخم‌مرغ داخل ظرف بیفتد؛ در این حالت، اگر آن را با انگشت یا قاشق بردارید، ممكن است به دلیل لیز بودنِ تخم‌مرغ، امكان پذیر نباشد. برای این كار قبل از برداشتن تكه پوسته تخم‌مرغ، انگشت خود را با آب مرطوب كنید و به پوسته ای كه داخل ظرف افتاده بزنید. با این روش پوسته به انگشت‌تان می چسبد و می توانید به راحتی آن را بردارید.

چگونه شكر قهوه‌ای سفت شده را نرم كنید؟

با گذشت زمان، رطوبت شكر داخل قفسه‌های كابینت تبخیر شده و شكر قهوه‌ای، سفت می‌شود؛ اما می‌توانید رطوبت از دست رفته را دوباره به شكر بازگردانید. كیسه شكر (بسته شكر) را به‌صورت دَرباز با یك فنجان آب در كنارش، در مایكرویو قرار دهید و به‌مدت سه دقیقه با قدرت بالا مایكروویو كنید، یا می توانید شكر را در كاسه‌ای بریزید و روی آن دستمال‌ حوله‌ای دولا و نمناك قرار دهید، سپس ظرف را با فویل یا سلفون بپوشانید و بگذارید به مدت یك شب در دمای اتاق بماند.

عسل شكرك زده را دوباره تازه كنید.

آیا شیشه عسلی كه در قفسه گذاشته‌اید سفت شده و شكرك زده؟ نگران نباشید، به‌راحتی می‌توانید آن را مانند شكل اولیه‌اش، زلال و شفاف كنید! فقط كافی است آن را به مدت 15‌دقیقه، در ظرفی حاوی آب‌جوش كه به‌مدت پنج‌ دقیقه خنك شده است، قرار دهید.

استفاده از میوه های خیلی رسیده!

میوه‌هایی مانند موز، هلو و توت‌فرنگی را كه خیلی زود رسیده می شوند، اگر در حال خراب شدن هستند می توانید به جای دور ریختن، آن‌ها را بشویید، پوست بگیرید، حلقه‌حلقه كنید، در كیسه فریزر قرار دهید و فریز كنید و آن‌ها را برای تهیه پای و اسموتی به كار برید.

لكه‌ها را از تخته‌های كار چوبی پاك كنید!

لكه‌های آب توت‌فرنگی یا قطره‌های آب‌كمپوت و غیره ممكن است روی تخته كار بریزند؛ برای پاك كردن این لكه‌ها، مقداری نمك روی تخته كار بپاشید و با لیموترش، نمك را روی تخته كار بمالید. در مورد لكه‌هایی كه خیلی سفت و چسبناك هستند، از دستمال‌های آشپزخانه آنتی‌باكتری یا اسفنج استفاده كنید، پس از آن تخته را كاملاً بشویید.

قابلمه‌ و تابه‌های سوخته را نو جلوه دهید!

بهترین تابه‌ها و قابلمه‌ها نیز پس از استفاده مداوم و طولانی مدت سیاه می‌شوند و هرچه برای ساییدن و سفید كردن آن‌ها تلاش كنید، هرگز درخشش اولیه را به دست نمی‌آورند؛ اما اگر تمیزكننده اجاق گاز را به قابلمه و تابه اسپری كنید و بگذارید به مدت یكی دو ساعت بماند، جرم‌های آن پاك خواهد شد! این روش برای كتری‌های ضد زنگ نیز بسیار مناسب است.


نقل از :مجله اینترنتی زن روز

کد: 3277 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۳۰ بهمن بازدید: 5645 ساعت: 3:37 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
2 فوت و فن پخت یک دلمه خوشمزه با برگ مو ۱۴۰۲ سه شنبه ۶ تير
3 ۹۵ نفر مصدوم و فوتی در اثر مصرف مشروبات الکلی در استان البرز/ تشکیل پرونده قضایی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۵ خرداد
4 بلیت فروشی بدون استعلام دوز یادآور/ سرفه کرونا در ورزشگاه آزادی ۱۴۰۱ شنبه ۲۹ مرداد
5 اطلاعیه و هشدار وزارت بهداشت برای تب کریمه کنگو ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ خرداد
6 هشدار جدی دامپزشکی درباره شیوع تب کریمه کنگو ۱۴۰۱ يکشنبه ۱ خرداد
7 اعلام آمارهای کرونایی/ از شناسایی ۳۹۹۸۳ بیمار جدید کرونایی تا فوت ۶۶۵ بیمار ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ شهريور
8 روز سیاه کرونایی/ فوت ۷۰۹ بیمار مبتلا به کرونا در یک روز ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ شهريور
9 تزریق آسترازنکا برای خانم‌های زیر ۵۰ سال ممنوع نیست/ ۴۰۹ فوتی طی یک روز ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۳ مرداد
10 قوه قضائیه ادعای پزشکی قانونی در مورد مرگ آزاده نامداری با مصرف 100 قرص را رد کرد ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۶ فروردين
11 فوت ۷۴ بیمار کووید ۱۹ در یک روز/ افزایش شهرهای قرمز کرونایی ۱۳۹۹ يکشنبه ۳ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آداب غذا خوردن در سفر از نگاه طب سنتی/برای جلوگیری از آب به آب شدن چه کنیم یک متخصص طب سنتی توصیه کرد: برای پیشگیری از بیماری...

  بخور نخورهای شب امتحان امسال روزهای امتحان کمی زودتر از همیشه فرارسیده‌ان...

  توصیه‌های درست و غلط لاغری را تشخیص دهید لاغر شدن آن قدرها هم سخت نیست. کمی اراده می‌خواهد ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آبلیموهای بی‌نام و نشان و قیمت‌های بی‌سر و سامان علی‌رغم تاکید سازمان غذا و دارو و انجمن صنفی صنعت آبلیمو مبنی بر پاک‌سازی بازار از آبلیموهای غیر استاندارد و تعیین قیمت مصوب، هنوز آبلیمو‌های بی‌نام و نشان زیادی در بازار به چشم می‌خورند.
تجویز رژیمهای غذایی غلط در برخی مطب ها مدیر اولین جشنواره "تناسب اندام و بدنسازی، تهدید تا سلامت" معتقد است که در برخی از مطبهای پزشکان رژیمهای غذایی تجویز می شود که غلط است و کارشناسان تغذیه آنها را قبول ندارند.
عامل اصلی ابتلا به فشار خون چیست؟ یک مطالعه که به تازگی انجام شده است نشان می دهد که عامل ابتلا به فشار خون بالا، قند است نه نمک.
فرهنگ و سنت‌های غذایی مرسوم در کشور چین پایگاه خبری لقمه: جمهوری خلق چین، پر جمعیت ترین کشور جهان است و دو بخش خودمختار به نام های هنگ کنگ و ماکائو دارد. مردم این کشور پهناور، فرهنگ، سنت، اعتقاد، سبک زندگی، پوشاک و باورهای خاص و ویژه ای دارند که نمونه مشابه آن ها را در کمتر کشورهای دنیا می توان شاهد بود.