چگونه پستههای سفت و دربسته را باز كنید؟ بعضی از پستهها، باز نیستند و فقط روزنه ای كوچك برای باز شدن دارند كه به جای باز كردن این پسته ها با دندان یا ناخن، می توانید از این روش استفاده كنید: نصف پوست پسته دیگری را بردارید و در داخل روزنه خیلی كوچك قرار داده، مانند كلید بچرخانید، پسته بهراحتی باز خواهد شد. چگونه پوسته تخممرغی را كه داخل ظرف تخممرغ افتاده، جدا كنید؟ بسیار پیش می آید كه هنگامیكه تخممرغی را در ظرفی میشكنید، تكه كوچكی از پوسته تخممرغ داخل ظرف بیفتد؛ در این حالت، اگر آن را با انگشت یا قاشق بردارید، ممكن است به دلیل لیز بودنِ تخممرغ، امكان پذیر نباشد. برای این كار قبل از برداشتن تكه پوسته تخممرغ، انگشت خود را با آب مرطوب كنید و به پوسته ای كه داخل ظرف افتاده بزنید. با این روش پوسته به انگشتتان می چسبد و می توانید به راحتی آن را بردارید. چگونه شكر قهوهای سفت شده را نرم كنید؟ با گذشت زمان، رطوبت شكر داخل قفسههای كابینت تبخیر شده و شكر قهوهای، سفت میشود؛ اما میتوانید رطوبت از دست رفته را دوباره به شكر بازگردانید. كیسه شكر (بسته شكر) را بهصورت دَرباز با یك فنجان آب در كنارش، در مایكرویو قرار دهید و بهمدت سه دقیقه با قدرت بالا مایكروویو كنید، یا می توانید شكر را در كاسهای بریزید و روی آن دستمال حولهای دولا و نمناك قرار دهید، سپس ظرف را با فویل یا سلفون بپوشانید و بگذارید به مدت یك شب در دمای اتاق بماند. عسل شكرك زده را دوباره تازه كنید. آیا شیشه عسلی كه در قفسه گذاشتهاید سفت شده و شكرك زده؟ نگران نباشید، بهراحتی میتوانید آن را مانند شكل اولیهاش، زلال و شفاف كنید! فقط كافی است آن را به مدت 15دقیقه، در ظرفی حاوی آبجوش كه بهمدت پنج دقیقه خنك شده است، قرار دهید. استفاده از میوه های خیلی رسیده! میوههایی مانند موز، هلو و توتفرنگی را كه خیلی زود رسیده می شوند، اگر در حال خراب شدن هستند می توانید به جای دور ریختن، آنها را بشویید، پوست بگیرید، حلقهحلقه كنید، در كیسه فریزر قرار دهید و فریز كنید و آنها را برای تهیه پای و اسموتی به كار برید. لكهها را از تختههای كار چوبی پاك كنید! لكههای آب توتفرنگی یا قطرههای آبكمپوت و غیره ممكن است روی تخته كار بریزند؛ برای پاك كردن این لكهها، مقداری نمك روی تخته كار بپاشید و با لیموترش، نمك را روی تخته كار بمالید. در مورد لكههایی كه خیلی سفت و چسبناك هستند، از دستمالهای آشپزخانه آنتیباكتری یا اسفنج استفاده كنید، پس از آن تخته را كاملاً بشویید. قابلمه و تابههای سوخته را نو جلوه دهید! بهترین تابهها و قابلمهها نیز پس از استفاده مداوم و طولانی مدت سیاه میشوند و هرچه برای ساییدن و سفید كردن آنها تلاش كنید، هرگز درخشش اولیه را به دست نمیآورند؛ اما اگر تمیزكننده اجاق گاز را به قابلمه و تابه اسپری كنید و بگذارید به مدت یكی دو ساعت بماند، جرمهای آن پاك خواهد شد! این روش برای كتریهای ضد زنگ نیز بسیار مناسب است.