قیمت کشمش پایین است


دبیر اجرایی نظام صنفی آجیل و خشکبار آذربایجان‌شرقی گفت: با توجه به کندی روند صادرات و پایین بودن قیمت فروش نسبت به قیمت تمام شده محصول راهکار مناسبی اتخاذ نشود موجب از بین رفتن محصولات می‌شود.

به گزارش لقمه، قربانعلی صفرزاده صبح امروز در دیدار نمایندگان نظام صنفی کشاورزی آذربایجان‌شرقی با رئیس اتحادیه صنف آجیل و خشکبار کشور با اشاره به اهمیت بالای بازاریابی برای تولیدات خشکباری استان افزود: به منظور بررسی وضعیت صادرات کشمش و سامان بخشی به نحوه صادرات تولیدات محصول کشمش شهرستان‌های ملکان، بناب و مراغه، در دوم اسفند ماه سال جاری، نشستی بدین منظور در محل اتحادیه کشوری تشکیل یافته بود و امید می‌رود، تصمیمات اتخاذ شده، در توسعه صادرات این محصول نقش موثری را ایفا کند.

وی با بیان اینکه از مجموع 60 هزار تن کشمش صادراتی، شهرستان ملکان تنها 30 درصد محصول صادر شده را به خود اختصاص داده است، گفت: با توجه به کندی روند صادرات و پایین بودن قیمت فروش نسبت به قیمت تمام شده محصول، چنانچه تا یکی دو ماه آینده، راهکار مناسبی برای خروج از این وضعیت اتخاذ نشود، علاوه بر متضررشدن بهره‌برداران منطقه، موجب از بین رفتن محصولات و باعث دلسردی کشاورزان خواهد شد.

صفرزاده در ادامه با تاکید به این موضوع که در سال 1389 اولین جشنواره ملی انگور در شهرستان ملکان با هدف معرفی انگور آذربایجان‌شرقی ملکان در راستای، ارتقاء ارزش افزوده محصول، آشنایی با روش‌های نوین کشاورزی، اصلاح سیستم‌های آبیاری، افزایش توان مکانیزاسیون، ایجاد واحدهای صنایع تبدیلی و تکمیلی و بسته‌بندی مدرن و جذب سرمایه‌گذار در فرآوری و صادرات این محصول برگزار شد افزود: خوشبختانه این جشنواره نتایج مثبتی در منطقه داشت ولی علیرغم رغبت کشاورزان متاسفانه در سال‌های بعدی ادامه نیافت.

رئیس اتحادیه صنف آجیل و خشکبار کشور، علیرضا ارزانی از برگزاری همایش ملی خشکبار در سال 92 در تبریز خبر داد و با اشاره به مرغوبیت و کیفیت بالای خشکبار تولیدی و فرآوری آن در استان گفت: برای سامان بخشی به وضعیت تولید کشمش و صادرات آن میزگرد تخصصی کشمش، به زودی در اتحادیه کشوری صنف آجیل و خشکبار تشکیل خواهد شد.

ارزانی اظهار امیدواری کرد، این اتحادیه، با ایجاد هماهنگی‌های لازم با صادرکنندگان خشکبار و حمایت از تولیدکنندگان این محصول، بخش قابل توجهی از کشمش تولید شده استان را خریداری و صادر کنند.

شهرستان ملکان با 11 هزار هکتار تاکستان و با تولید سالانه 215 هزارتن انگورکه رقم عمده آن سلطانی یا کشمش بیدانه سفید می‌باشد. و این شهرستان 65 درصد تولید کشمش استان و 7 درصد کل تولید کشوری را بخود اختصاص داده و مقام اول استان را دارد.




کد: 3381 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۱۲ اسفند بازدید: 2153 ساعت: 1:49 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اجرای پروژه‌های تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
2 برداشت کلزا در فارس آغاز شد ۱۴۰۴ شنبه ۳۱ فروردين
3 شایع‌ترین بیماری‌های مردان را بشناسیم ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
4 بازسازی بیش از ۲۰ هتل در یک سال گذشته ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
5 گرانی لوازم خانگی در آستانه شب عید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
6 سهم دامداری های کوچک‌مقیاس از تولید گوشت قرمز کشور چقدر است؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۱ بهمن
7 تورم مواد خوراکی، سفره خانواده‌ها را کوچک کرده است ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
8 ایران در جایگاه هشتم جهانی بازار حلال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
9 ثبت سفارش واردات برنج آغاز شد/ کاهش قیمت برنج طی روزهای آینده ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
10 فرسایش خاک در ایران ۷ برابر متوسط جهانی است ۱۴۰۳ شنبه ۱۰ آذر
11 دولت می‌تواند با هدایت صحیح منابع، کمبود پزشک در مناطق محروم را جبران کند ۱۴۰۳ چهارشنبه ۷ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اضافه وزن در کمین کودکان مادران سیگاری‌ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: کودکا...

  رژیم ضدکلسترول؛ از این 5 ماده‌ غذایی بپرهیزید بر خلاف باورهای رایجی که وجود دارد بدن ما برای این...

  آیا لبنیات غنی شده واقعا مفیدتر است؟ از نظر صنعتی عمل Fortification یا غنی‌سازی باید به...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت