قیمت کشمش پایین است


دبیر اجرایی نظام صنفی آجیل و خشکبار آذربایجان‌شرقی گفت: با توجه به کندی روند صادرات و پایین بودن قیمت فروش نسبت به قیمت تمام شده محصول راهکار مناسبی اتخاذ نشود موجب از بین رفتن محصولات می‌شود.

به گزارش لقمه، قربانعلی صفرزاده صبح امروز در دیدار نمایندگان نظام صنفی کشاورزی آذربایجان‌شرقی با رئیس اتحادیه صنف آجیل و خشکبار کشور با اشاره به اهمیت بالای بازاریابی برای تولیدات خشکباری استان افزود: به منظور بررسی وضعیت صادرات کشمش و سامان بخشی به نحوه صادرات تولیدات محصول کشمش شهرستان‌های ملکان، بناب و مراغه، در دوم اسفند ماه سال جاری، نشستی بدین منظور در محل اتحادیه کشوری تشکیل یافته بود و امید می‌رود، تصمیمات اتخاذ شده، در توسعه صادرات این محصول نقش موثری را ایفا کند.

وی با بیان اینکه از مجموع 60 هزار تن کشمش صادراتی، شهرستان ملکان تنها 30 درصد محصول صادر شده را به خود اختصاص داده است، گفت: با توجه به کندی روند صادرات و پایین بودن قیمت فروش نسبت به قیمت تمام شده محصول، چنانچه تا یکی دو ماه آینده، راهکار مناسبی برای خروج از این وضعیت اتخاذ نشود، علاوه بر متضررشدن بهره‌برداران منطقه، موجب از بین رفتن محصولات و باعث دلسردی کشاورزان خواهد شد.

صفرزاده در ادامه با تاکید به این موضوع که در سال 1389 اولین جشنواره ملی انگور در شهرستان ملکان با هدف معرفی انگور آذربایجان‌شرقی ملکان در راستای، ارتقاء ارزش افزوده محصول، آشنایی با روش‌های نوین کشاورزی، اصلاح سیستم‌های آبیاری، افزایش توان مکانیزاسیون، ایجاد واحدهای صنایع تبدیلی و تکمیلی و بسته‌بندی مدرن و جذب سرمایه‌گذار در فرآوری و صادرات این محصول برگزار شد افزود: خوشبختانه این جشنواره نتایج مثبتی در منطقه داشت ولی علیرغم رغبت کشاورزان متاسفانه در سال‌های بعدی ادامه نیافت.

رئیس اتحادیه صنف آجیل و خشکبار کشور، علیرضا ارزانی از برگزاری همایش ملی خشکبار در سال 92 در تبریز خبر داد و با اشاره به مرغوبیت و کیفیت بالای خشکبار تولیدی و فرآوری آن در استان گفت: برای سامان بخشی به وضعیت تولید کشمش و صادرات آن میزگرد تخصصی کشمش، به زودی در اتحادیه کشوری صنف آجیل و خشکبار تشکیل خواهد شد.

ارزانی اظهار امیدواری کرد، این اتحادیه، با ایجاد هماهنگی‌های لازم با صادرکنندگان خشکبار و حمایت از تولیدکنندگان این محصول، بخش قابل توجهی از کشمش تولید شده استان را خریداری و صادر کنند.

شهرستان ملکان با 11 هزار هکتار تاکستان و با تولید سالانه 215 هزارتن انگورکه رقم عمده آن سلطانی یا کشمش بیدانه سفید می‌باشد. و این شهرستان 65 درصد تولید کشمش استان و 7 درصد کل تولید کشوری را بخود اختصاص داده و مقام اول استان را دارد.




کد: 3381 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۱۲ اسفند بازدید: 1986 ساعت: 1:49 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
2 معافیت مالیاتی کنسرو پشت سد خلف وعده وزارت اقتصاد و سازمان امورمالیاتی ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
3 برای میزان کشت و صادرات برنامهای نداریم ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۹ آذر
4 ایران برای تصاحب جایگاه دهم تولید دنیا در محصولات کشاورزی ارگانیک چه برنامه‌ای دارد؟ ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۴ آذر
5 تضمین ایمنی مواد غذایی تراریخته/ سواستفاده برخی تولید کنندگان ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
6 آیا تراکتورهای موجود پاسخگوی بهره‌وری محصولات کشاورزی است ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
7 دلیل بلاتکلیفی 17 ساله قانون یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی چیست؟ ۱۴۰۲ سه شنبه ۷ آذر
8 دلیل متوقف‌ماندن قانون یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی پس از 17 سال ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
9 چگونگی کمک واردکنندگان به برنج کاران داخلی ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
10 مقدار مجاز مصرف نمک در افراد بالای ۵۰ سال و کودکان ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
11 چگونه غذای سالم بخوریم/ راهکارهای کاهش مصرف نمک و چربی ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رژیم غذایی در افراد فشار خون بالا همه افراد فشار خون دارند. فشار خون میزان نیرویی اس...

  طب سنتی درباره ماهی چه می‌گوید؟ در طب سنتی توصیه می‌شود همراه ماهی برخی مواد غذایی...

  شیر فقط برای استخوان نیست علاوه بر مزایایی كه شیر و لبنیات برای سلامت استخوا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

در مدرسه چه بخوریم؟ با توجه به نزدیک شدن فصل بازگشایی مدارس، مطلب زیر را که درباره بهداشت عمومی و بهداشت محیط در مدارس، تغذیه دانش‌آموزان و رعایت نکات بهداشت فردی از سوی دانش‌آموزان است، برایتان آورده‌ایم.
نخستین همایش ایران و گردشگری خوراک در پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری برگزار شد پایگاه خبری لقمه: نخستین همایش «ایران و گردشگری خوراک در سده نو» صبح دوشنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ در سالن خلیج فارس پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری برگزار شد.
خواص عناب/بهترین روش مصرف عناب چیست؟ پایگاه خبری لقمه: عناب یکی از گیاهانی است که در نیمه شمالی ایران به‌طور طبیعی رشد می‌کند و به‌ دلیل استفاده از میوه‌های آن، در نقاط مختلف نیز کشت می‌شود. عناب درختچه‌ای با برگ‌های سبز براق و فاقد کرک یا با کرک‌های بسیار پراکنده است.
آشنایی با پرتقال و خواص دارویی آن پرتقال درخت كوچكی است دارای برگهای سبز و گلهای سفید، پوست پرتقال نارنجی رنگ ، كمی ناصاف و میوه آن بسته به انواع مختلف شیرین و ترش ، زرد رنگ و یا قرمز است .