قیمت دل و جگر و قلوه و گوشت گوسفند


رییس اتحادیه دل، جگر و قلوه تهران از افزایش قیمت گوشت گوسفند زنده خبر داد.

به گزارش لقمه، مرتضی حسن‌خانی، اظهار کرد: در حال حاضر گوسفند زنده کیلویی 11 تا 12 هزار تومان و هر کیلو دل، جگر و قلوه کیلویی 35 هزار تومان به فروش می‌رسد.

او ادامه داد: از دلایل افزایش قیمت گوشت می توان به کاهش کشتار، کمبود دام زنده و واردات گوشت اشاره کرد.

وی با اشاره به این که در واردات گوشت، دل و جگر و قلوه به کشور وارد نمی شود یادآور شد: در حال حاضر قیمت ها متغیر است و از این رو نمی توان نرخ مصوبی ارائه داد و فروشگاه ها بنابر قیمت خرید دل و جگر نرخی برای خود در نظر گرفته اند.

حسن‌خانی افزود: قیمت هر سیخ دل و جگر و قلوه در حال حاضر 1500 تا 2000 تومان است.

اظهارات وی در حالی است که اکنون هر سیخ دل و جگر و قلوه و خوئک 1200 تومان و هر سیخ بال 2000 تومان است که در یک ماه گذشته 20درصد افزایش قیمت پیدا کرده‌اند.


نقل از :ایسنا

کد: 3385 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۱۲ اسفند بازدید: 9600 ساعت: 1:57 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رسوم رمضانی استان گلستان چیست؟/از جگر خوردن در شب‌های رمضان تا کمک به فقرا ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۸ فروردين
2 آشنایی با خطرناکترین غذاهایی که برای سلامتی ما مضر هستند ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۸ تير
3 افزایش مجدد قیمت گوشت گوسفندی/عرضه جگر گرم ممنوع شد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۴ تير
4 قیمت انواع گوشت کاهش یافت+جدول ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۷ خرداد
5 در مورد میکروبی شدن معده چه می دانید؟ ۱۳۹۳ جمعه ۲ آبان
6 پایتخت جگرکی‌های جهان ۱۳۹۳ جمعه ۴ مهر
7 آلوده‌ترین عضو مرغ را نخورید ۱۳۹۳ چهارشنبه ۳۱ ارديبهشت
8 روش تهیه‌ بریونی؛ غذای محلی اصفهان ۱۳۹۳ چهارشنبه ۳ ارديبهشت
9 غذاهای ممنوعه در بارداری ۱۳۹۲ شنبه ۱۰ اسفند
10 اگر گوشت نخوریم کم‌خون می شویم؟ ۱۳۹۲ شنبه ۱۹ بهمن
11 امان از دل‌ و قلوه ۱۳۹۲ شنبه ۱۲ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شش لقمه ای که جوان تان می کند! اگر می‌خواهید جوانی‌تان را حفظ کنید، این شش نوع خو...

  مواظب باشید یخچال بیمارتان نکند!! با این حال، یخچال ناسالم و یا استفادۀ نادرست از آن...

  نوشابه‌های انرژی زا احتمال نازایی در زنان را افزایش می‌دهد پزشک طب سنتی و اسلامی ارومیه معتقد است: مواد تشکیل...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

غفلت دستگاه‌های متولی در راه‌اندازی داروخانه‌های گیاهی پایگاه خبری لقمه: نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با تاکید بر لزوم ساماندهی داروهای گیاهی، گفت: شرح وظایف داروخانه های گیاهی و داروخانه های عمومی باید از هم تفکیک شوند تا هر کدام به وظیفه خود عمل کنند.
در رژیم چه اشتباهاتی نکنیم؟ محققان فهرست رایج‌ترین اشتباهات را در رژیم‌های لاغری تهیه کردند.رژیم غذایی لاغری و اشتباهات را در رژیم‌های لاغری و رایج‌ترین اشتباهی که افراد در برنامه کاهش وزن و لاغری خود مرتکب می‌شوند محاسبه غلط کالری مصرفی در برنامه رژیم غذایی است.بد‌ترین روش برای شروع رژیم غذایی لاغری کاهش ناگهانی میزان کربوهیدرات و در نتیجه از دست دادن مایع زیادی از بدن می‌باشد.
ماجرای واکس روی پوست سیب چیست/ پارافین سرطانزا نیست! معاون فنی سازمان حفظ نباتات کشور گفت: پارافین در محصولاتی مانند سیب و مرکبات به‌عنوان جلادهنده و براق کننده استفاده می‌شود و سرطان‌زا نیست.
جوانسازی مغز با یک سبزی منحصربفرد در این مطلب به شما می‌گوییم كه چگونه می توانید سلول‌های مغز خود را 10سال جوان‌تر كنید.