تهران به جمع تولیدکنندگان پسته می‌پیوندد


استاندار تهران گفت: کاشت پسته در تهران بر مبنای سیاست الگوی کشت آغاز شده که این کار بر اساس سه سال کار مطالعاتی صورت گرفته است.

به گزارش خبرنگار لقمه، «مرتضی تمدن» استاندار تهران در حاشیه شانزدهمین جلسه طرح توسعه کشاورزی در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه دو نقطه از استان تهران برای این کار در نظر گرفته شده است، گفت: چهار هزار هکتار زمین در غرب شهرستان ملارد و بین سه تا چهار هزار هکتار زمین در جنوب ری برای کشت این محصول در نظر گرفته شده است.

وی افزود: این کار به دلیل نوسانات اخیر قیمت پسته نیست بلکه به دلیل اقتصادی‌بودن این محصول و صادراتی‌بودن و مناسب‌بودن شرایط این دو مکان برای کاشت محصول پسته است.

استاندار تهران در پاسخ به سؤالی مبنی بر کشاورزی علمی در تهران گفت: اگر به سمت روش‌های علمی نرویم در بلندمدت فعالیت‌های بخش کشاورزی از رونق می‌افتد و به همین دلیل تلاش‌های منسجمی در خصوص استفاده از روش‌های علمی مانند آبیاری نوین، کشت بافت و اصلاح نژاد در حال انجام است که به شدت می‌تواند باعث رونق کشاورزی شده و با خارج‌کردن کشاورزی از شکل سنتی خود به سمت کشاورزی علمی گام برداریم.

وی با اشاره به اینکه در استان تهران سایت بزرگ کشت بافت در دست اجراست، گفت: در خصوص استفاده از کشت بافت و آبیاری نوین سه طرح در جلسه امروز و 11 طرح مهم در جلسات گذشته به تصویب رسیده است و تاکنون 130 میلیارد تومان تسهیلات بانکی برای اجرایی‌شدن آن مصوب شده است.

وی درباره برنامه‌های استانداری و کاشت محصول در شهرستان لار گفت: این شهرستان جزو استان مازندران است و به دلیل همپوشانی بین سازمان محیط زیست، امور عشایر، منابع طبیعی و آب منطقه‌ای هنوز به نتیجه‌ای نرسیده‌ایم و قصد ما در دشت لار کشت گیاهان دارویی است و قصد انجام تلافی نداریم.




کد: 3405 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۱۳ اسفند بازدید: 2212 ساعت: 3:23 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تولید و صادرات پسته با چه چالش هایی روبروست؟ ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ آذر
2 پسته آب خزر کیلو چند؟ ۱۳۹۸ سه شنبه ۲۳ مهر
3 قیمت آجیل و خشکبار در بازار ۱۵ درصد افزایش یافت/نرخ مصوب هر کیلو پسته اکبری ۲۸۰ هزار تومان ۱۳۹۷ جمعه ۱۰ اسفند
4 ارتباط مصرف روزانه پسته با حافظه و یادگیری ۱۳۹۶ جمعه ۱۰ آذر
5 روند صادرات پسته در نیمه دوم سال رو به رشد خواهد بود ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان
6 دلالان، بازار پسته را می‌چرخانند ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ آبان
7 پیش‌بینی تولید ۳۰۴ هزار تن پسته در سال جاری ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ آبان
8 کنترل پسیل پسته و شته انار با روش زیستی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۴ مهر
9 چهارمین جشنواره ملی پسته از امروز در دامغان آغاز شد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور
10 صادرکنندگان پسته مورد نیاز خود را یکجا از بورس کالا خریداری کنند ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ شهريور
11 دامغان دومین تولیدکننده نامدار محصول پسته در کشور ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تغذیه مناسب در فصل تابستان یک متخصص تغذیه با اشاره به افزایش نیاز به مایعات د...

  سبزیجاتی برای فصل سرما فصل سرما نزدیک است و شما باید به فکر تأمین ویتامین...

  رازهای فریز کردن صحیح مواد غذایی کنسرو کردن و ترشی کردن یکی از راه های نگهداری سبزی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

عامل مسمومیت های قارچی در کشور معرفی شد پایگاه خبری لقمه: ستاد مرکزی اطلاع رسانی داروها و سموم سازمان غذا و دارو طی اطلاعیه ای با عنوان پیشگیری از مسمومیت با قارچ های سمی، گونه قارچی Amanita virosa را عامل مسمومیت های اخیر معرفی کرد.
طعم بی رقیب غذاهای ایرانی انگشت‌هایی كه قبلا با آبگوشت‌های چرب و پردنبه خورده می‌شد و دل‌هایی كه قبلا برای قورمه‌سبزی‌های جا افتاده و خوش‌عطر غنج می‌رفت، حالا با پیتزاهای رنگ و وارنگ خورده می‌شود و برای لازانیا، سوشی و تاكو از حال می‌رود.
دانه ای خوش طعم و موثر در درمان بیخوابی اگر شما هم مشکل بیخوابی دارید با این دانه خوش طعم آن را به راحتی درمان کنید.
لاغری آسان با 10 سم زدای طبیعی هنگامی که در حال اجرای برنامه سم زدایی خود هستید، حتماً ظرف غذایی را همراه خود داشته باشید تا غذاهای مورد نیاز در این دوره را بتوانید با خود به هر جایی ببرید؛ از محل کار گرفته تا مهمانی خانه دوستان.