گوشت کیلویی 30 هزار تومان/ چرا قیمت پایین نمی‌آید؟


در حالی که قیمت گوشت گوساله به کیلویی ۳۰ هزار تومان رسیده است، ریشه‌های آن را در عدم نظارت بر توزیع ، قاچاق و دلالی می‌توان جستجو کرد، اما مسئولان وزارت صنعت کاهش عرضه را عامل اصلی می‌دانند.

به گزارش لقمه، قیمت گوشت قرمز طی یکی دو هفته اخیر با سیر صعودی به قیمت کیلویی 30 هزار تومان رسیده است و قصد پائین آمدن ندارد، این در حالی است که بخش مهمی از سبد غذایی خانوارها بویژه با نزدیک‌شدن به ایام عید را محصولات پروتئینی تشکیل می‌دهد.

سعید سلطانی مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران در خصوص دلیل افزایش قیمت گوشت قرمز می‌گوید: هیچ نظارتی بر توزیع گوشت از محل تولید تا رسیدن به مصرف‌کننده انجام نمی‌شود، چوبداران و دلالان دام زنده را به قیمت ارزان خریداری می‌کنند اما آنچه به دست مردم می‌رسد گوشت گران است.

به گفته سلطانی، دلالان گوساله زنده را کیلویی 10 هزار تومان و گوسفند زنده را کیلویی 10 هزار و 600 تومان از دامدار خریداری می‌کنند.

وی می‌گوید: گوشت گوساله باید به قیمت 22 هزار و 500 تومان و گوشت گوسفندی به قیمت 22 هزار تومان در مغازه‌ها به فروش برسد، اما قیمت‌هایی که مردم می‌خرند خیلی بالاتر است.

گزارش میدانی خبرنگار  حاکی است، قیمت یک کیلو گرم گوشت گوساله در مغازه‌های جنوب شهر تهران 30 هزار تومان و قیمت یک کیلو گرم گوشت گوسفندی 27 هزار تومان به فروش می‌رسد.

سلطانی همچنین می‌گوید: قاچاق نیز یکی از عوامل اصلی بالارفتن قیمت گوشت در داخل است که علیرغم تذکراتی که به مسئولان داده شده،اقدام خاصی صورت نگرفته است.

گزارش‌ها حاکی است با افزایش نرخ ارز، معاملات دام زنده در استان‌های مرزی بیشتر شده و تولیدکنندگان بویژه دلالان ترجیح می‌دهند دام‌های خود را به ارز‌های غیر از ریال بفروشند.

سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان عنوان می‌کند کاهش عرضه دام، قاچاق دام زنده و افزایش تقاضا در ایام پایانی سال افزایش قیمت گوشت قرمز را بدنبال داشته است، ضمناً به دلیل اینکه امکان جایگزینی گوشت مرغ و به تبع شرایط قیمتی در بازار گوشت قرمز تقاضا و قیمت گوشت مرغ نیز افزایش یافته است.

این سازمان اضافه می‌کند علاوه بر برنامه‌ریزی جهت ساماندهی بازار گوشت قرمز و مقابله با پدیده قاچاق دام زنده، ساماندهی و تسهیل امر واردات گوشت قرمز منجمد و دام زنده، عرضه گسترده مرغ منجمد ذخیره شده توسط شرکت پشتیبانی (با قیمت مناسب) در دستور کار قرار گرفته و امید است در روزهای پایانی سال در بازار کاهش قیمت مواد پروتئینی کشور را شاهد باشیم.

 


نقل از :فارس

کد: 3523 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۴ اسفند بازدید: 2012 ساعت: 10:05 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۶ مرداد
2 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
3 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
4 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
5 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
6 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
7 واردات دام پایه پروار در حال انجام است ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
8 سهم دامداری های کوچک‌مقیاس از تولید گوشت قرمز کشور چقدر است؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۱ بهمن
9 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
10 تاثیر مصرف گوشت قرمز بر زوال عقل ۱۴۰۳ سه شنبه ۲ بهمن
11 قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یک‌روزه تا دام سنگین ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بایدها و نبایدهای تغذیه ای در دوران بارداری پایگاه خبری لقمه: محققان آکادمی تغذیه و رژیم غذایی...

  كودك هنگام غذا خوردن نباید خسته باشد والدین باید كودك را در فواصل زمانی منظم تغذیه كنند...

  روغن ماهی روند پیری را كندتر می‌كند پزشكان می‌‌گویند: ورزش متعادل به همراه مصرف مداوم ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

از کجا متوجه تازگی مرغ شویم؟ یکی از نکته‌های مهمی که می‌تواند نشان‌دهنده کهنه بودن مرغ باشد، ‌بوی نامطلوب قسمت زیر بال آن است. اگر می‌خواهید از تازه بودن مرغ مطمئن باشید، باید قسمت زیر بال آن را بالا بزنید و بو کنید. بوی بد این قسمت، حاکی از کهنه بودن مرغ است. در مواردی هم فساد مرغ، از نوک بال‌های آن شروع می‌شود.
ایران دومین تـولـیـدكـنـنـده پـستـه در جهـان سالانه حدود 600 هزار تن پسته در جهان تولید می‌شود كه ایران با تولید 200 هزار تن، اولین تولیدكننده این محصول به شمار می‌رفت اما از سال گذشته دومین رقیب تولید از ایران پیشی گرفت و كشورمان دومین تولیدكننده پسته شده است.
آشنایی با الفبای ویتامین‌های مورد نیاز پوست احتمالش وجود دارد که پوستتان به اندازه‌ی کافی مواد مغذی دریافت نکند.
۱۴ ماده غذایی که طول عمر را زیاد می‌کند یک متخصص تغذیه گفت: به جای آنکه به دنبال روش‌های عجیب و غریب باشیم اگر ۱۴ ماده غذایی را در زنجیره غذایی روزانه بگنجانیم نه تنها بسیاری از بیماری‌ها را از خود دور می‌کنیم بلکه طول عمر بیشتری خواهیم داشت.