صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
قیمت گوشت گوساله در میادین و فروشگاه ها/گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی به بازار میآید
لهستان هم سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد
ایجاد اندیشگاه شهر سالم در مراغه در دنیا بیمانند است
روشهای پیدا کردن بهترین رستورانها در سفر
توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است
برخورد قاونی با گرانفروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند
توزیع یک میلیون و ۳۰۰ هزار افطاری در رمضان
قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها
کشف هزار و دویست کیلو حشیش در قوطیهای رب
مجله لقمه
ویژه نامه رمضان
ویژه نامه نوروزی
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
>
پایان اولین مسابقه عکاسی سایت لقمه
پایان اولین مسابقه عکاسی سایت لقمه
با فرا رسیدن عید سعید فطر، مهلت ارسال عکس های سفره های افطار به پایان رسید و داوری آن نیز تا ظهر روز شنبه انجام خواهد شد.
لقمه:
با فرا رسیدن عید سعید فطر، مهلت ارسال عکس های سفره های افطار به پایان رسید و داوری آن نیز تا ظهر روز شنبه انجام خواهد شد.
آزاده فضلی، مدیر روابط عمومی سایت لقمه در این باره گفت: علی رغم مهلت بسیار کم این مسابقه استقبال بی نظیری از این مسابقه شد و با پوشش خبری بسیار خوب رسانه ها، ما شاهد ارسال عکس هایی از اقصا نقاط کشور بودیم. به همین دلیل و برای رعایت اصل عدالت در داوری این مسابقه از چند داور بهره گرفته ایم و نتایج را هم در روز پایانی «نمایشگاه غذا و گردشگری» با حضور نماینده شرکت اعلام خواهیم کرد.
کد:
355
تاریخ نشر:
۱۳۸۷ شنبه ۱۳ مهر
بازدید:
3821
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است
۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
2
دلایل پلمب شدن چهار سفره خانه در پرند
۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
3
«سفره افطار» ثبت جهانی یونسکو شد
۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۵ آذر
4
خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس
۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
5
توصیه های طب ایرانی برای تغذیه زائران اربعین
۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
6
روایت نذری متفاوت اهالی روستای اراضی/ میزبانی ۳٠٠ ساله از عزاداران حسینی
۱۴۰۲ پنج شنبه ۵ مرداد
7
دومین سفره افطار در قدس بر روی دیوارنگاره های تهران اکران شد
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ فروردين
8
«فراوانی» و «قیمت» خطوط قرمز وزارت جهاد کشاورزی است
۱۴۰۲ جمعه ۴ فروردين
9
نیمی از محصولات کشاورزی ایران به ضایعات تبدیل می شود!
۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۷ بهمن
10
دستاوردهای سفرهای استانی رئیسی به خوزستان چه بود؟
۱۴۰۱ شنبه ۵ شهريور
11
پیام تسلیت دبیر مسابقات فرهنگی هنری سفرههای ایرانی اسلامی به مناسبت درگذشت بابک برزویه
۱۴۰۱ چهارشنبه ۲۶ مرداد
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
علائم فاسد شدن قارچ خوراکی/قارچ سالم چه نشانه هایی دارد؟
آشنایی با علائم فاسد شدن قارچ و روش های تشخیص قار...
چربی شکمی خطر ابتلا به دیابت را افزایش میدهد
خطر ابتلا به دیابت در افرادی که چاق هستند و چربی ا...
با ذرت به جنگ با کم خونی بروید
متخصصان تغذیه میگویند ذرت به دلیل اینکه غنی از ری...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
کلیههای خود را با گل گاوزبان تقویت کنید
از برگهای گل گاوزبان به دلیل داشتن ویتامین C در برخی از کشورها بهعنوان سالاد استفاده میکنند.
مصرف فیبر به لاغری و کاهش وزن کمک میکند
با مصرف فیبر روزانه می توانید اضافه وزن خود را بهبود دهید چراکه یکی از عوامل نیاز بدن به فیبر، اضافه وزن است.
بهترین روش پخت موادغذایی کدام است؟
پایگاه خبری لقمه: پختن نه تنها مزه، بو و ظاهر مواد غذایی را بهبود میبخشد، بلکه میتواند قابلیت هضم آنها را نیز افزایش دهد، البته به شرط آن که روش مناسب پخت رعایت شود.
رستوران داری رابرت دنیرو و مایکل جردن چگونه است؟
ستاره های مشهور دنیا چه در حوزه فیلم و سریال باشند، چه موسیقی یا ورزش یا ... تلاش می کنند تا به شاخه های دیگر کسب و کار نیز روی آورده و با کمک شهرت و اعتبار خود پول بیشتری بدست آورند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است