تجلیل از ۱۵۰ پیرغلام حسینی/اعطای «نشان حبیب» به آشپزها و آبدارچی‌های پیشکسوت هیئات حسینی


پایگاه خبری لقمه: سومین آیین نکوداشت پیرغلامان حسینی با هدف تجلیل و تکریم و اعطای «نشان حبیب» به آشپزها و آبدارچی‌های پیشکسوت هیات‌های مذهبی برگزار می‌شود.

عکاس:داوود کهن ترابی- محل عکاسی روستایی در کاشان - از برگزیدگان مسابقات عکس سفره های حسینی
به گزارش پایگاه خبری لقمه از سازمان هیات و تشکل‌های دینی، رویداد «مقام مجنون» آیین تکریم و نکوداشت پیرغلامان حسینی برای سومین سال، به همت بنیاد دعبل خزاعی چهارشنبه -۲۳ خرداد- برگزار می شود که در این دوره آشپزها و آبدارچی‌های پیشکسوت هیات‌های مذهبی تجلیل و تکریم خواهند شد.
 
علاوه بر تکریم از ۱۵۰ پیرغلام و پیشکسوت هیاتی، در استان‌های مختلف نیز منتخبان، از طرف نمایندگی بنیاد دعبل خزاعی به همراه مسئولان با حضور در منازل این عزیزان، تکریم و «نشان حبیب» به پاسِ یک عمر خدمت خالصانه به دستگاه سیدالشهدا (ع)، به آنها اهدا خواهد شد.
 
در افتتاحیه این آیین که از ساعت ۱۵ در مجتمع فرهنگی شهدای انقلاب اسلامی (سرچشمه) برگزار می شود، حجج اسلام محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی و مجید باباخانی رئیس سازمان هیات و تشکل‌های دینی و همچنین چهره‌های شاخص جریان ستایشگری اهل‌بیت (ع) و برخی از پیرغلامان و پیشکسوتان مجالس حسینی حضور خواهند داشت.
 
 
 خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست

 



کد: 15542 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۰ خرداد بازدید: 504 ساعت: 12:11 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 «سفره افطار» ثبت جهانی یونسکو شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۵ آذر
2 طرز تهیه خورش داوود پاشا «غذای ترکیه» ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۲ تير
3 نحوه تزئین پیاز به شکل گل داوودی+عکس ۱۳۹۳ يکشنبه ۸ تير
4 تیرگی دور چشم را با این دمنوش درمان کنید ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۸ خرداد
5 کارت عروسی بازیگران سینما و تلویزیون+ عکس ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۵ فروردين
6 رژیم لاغری برای بازیگر سینما دردسرساز شد ۱۳۹۱ سه شنبه ۵ ارديبهشت
7 آثار برگزیده و منتخب دومین مسابقه عكاسی از سفره‌های هفت‌سین ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۲ فروردين
8 آثار برگزیده و منتخب سومین مسابقه عکاسی از سفره های هفت سین ۱۳۹۱ يکشنبه ۲۰ فروردين
9 سفره ایرانی دیگر در خانه ها جایی ندارد! ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱۶ فروردين
10 میدان آزادی میزبان نمایشگاه عکس هفت سین ۱۳۹۱ پنج شنبه ۳ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آبغوره فشار خون را کاهش نمی‌دهد هرچند گنجاندن آبغوره و سرکه در رژیم غذایی خوب است ...

  غذاهای پرچرب و تاثیر آن بر توان تولیدمثلی مردان نتایج یک بررسی نشان داده است که مصرف غذاهای پرچرب ...

  تابستان دلپذیر با این عرقیات گیاهی در فصل تابستان بیشتر از فصل‌های دیگر سال تمایل به ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه غذای سالم‌تری مصرف کنیم؟ تغذیه، عامل اساسی در سلامت جسم و روان انسان‌هاست و از این رو شایسته است که مورد توجه بیشتری قرار گیرد.
افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت پذیرش دانشجویان پزشکی و بومی گزینی / ۱۶ میلیارد ریال به خرید واکسن اختصاص یافت پایگاه خبری لقمه: دولت سیزدهم با شعار دولت مردمی مردادماه سال ۱۴۰۰ آغاز بکار کرد، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یکی از مهمترین وزارتخانه های کلیدی با جایگاه سیستم نظام سلامت، اقدامات ارزنده ای را در کارنامه یکساله خود دارد.
خوراکی‌های که باعث کاهش میل جنسی می‌شوند یکی از عواملی که تاثیر مستقیم بر روابط زناشویی دارد میل جنسی است. کاهش میل جنسی ممکن است باعث بروز مشکلاتی در زندگی زوجین شود.
تغذیه‌ی مناسب این 9 بیماری را از شما دور می‌کند برای داشتن عمر طولانی همراه با سلامتی و تندرستی لازم است سبک زندگی‌تان سالم باشد. یعنی اینکه تغذیه‌ی درستی داشته باشید و از کارهایی که به سلامتی آسیب می‌زند دوری کنید.