مواد اولیه:
شیر ماهی 800 گرم
روغن نصف پیمانه
نمك و فلفل و ادویه به میزان لازم
سماق ساییده شده یك قاشق غذاخوری
زعفران دمكرده و آبلیمو از هر كدام دو قاشق غذاخوری
پیاز خلال شده یك عدد
گردو 1/3پیمانه
سیر تازه یك بوته
پیاز داغ سه قاشق غذاخوری
گشنیز و شنبلیله خرد شده و آب انار یك پیمانه
تمرهندی 250 گرم
طرز تهیه:
شیر ماهی را برشزده و در موادی كه شامل زعفران، سماق، آبلیمو، پیاز، فلفل، نمك و روغن است، به مدت چهار ساعت استراحت میدهیم. سپس آنها را سرخ كرده یا كباب میكنیم.
برای تهیه سس كمی كره یا روغن در تابه ریخته و سیر را به همراه سبزیجات خرد شده تفت میدهیم. تمرهندی را در یك پیمانه آب جوش خیس كرده و سپس صاف میكنیم و آب آن را به سبزیجات اضافه كرده و آب انار، گردو، پیاز داغ، نمك، فلفل و ادویه را افزوده و میگذاریم تا سس غلیظ شود. سپس با ماهی سرو میكنیم.
نقل از :خانواده سبز