مواد اولیه: شیر ماهی 800 گرم روغن نصف پیمانه نمك و فلفل و ادویه به میزان لازم سماق ساییده شده یك قاشق غذاخوری زعفران دمكرده و آبلیمو از هر كدام دو قاشق غذاخوری پیاز خلال شده یك عدد گردو 1/3پیمانه سیر تازه یك بوته پیاز داغ سه قاشق غذاخوری گشنیز و شنبلیله خرد شده و آب انار یك پیمانه تمرهندی 250 گرم طرز تهیه: شیر ماهی را برشزده و در موادی كه شامل زعفران، سماق، آبلیمو، پیاز، فلفل، نمك و روغن است، به مدت چهار ساعت استراحت میدهیم. سپس آنها را سرخ كرده یا كباب میكنیم. برای تهیه سس كمی كره یا روغن در تابه ریخته و سیر را به همراه سبزیجات خرد شده تفت میدهیم. تمرهندی را در یك پیمانه آب جوش خیس كرده و سپس صاف میكنیم و آب آن را به سبزیجات اضافه كرده و آب انار، گردو، پیاز داغ، نمك، فلفل و ادویه را افزوده و میگذاریم تا سس غلیظ شود. سپس با ماهی سرو میكنیم.