شیر ماهی با سس ترش؛ غذای شب عید خوشمزه


سبزی پلو با ماهی، غذای شب عید ایرانی هاست که هر خانواده ای بنا به سلیقه خودش آن را تهیه می کند.

مواد اولیه:

شیر ماهی 800 گرم
روغن نصف پیمانه
نمك و فلفل و ادویه به میزان لازم
سماق ساییده شده یك قاشق غذاخوری
زعفران دم‌كرده و آبلیمو از هر كدام دو قاشق غذاخوری
پیاز خلال شده یك عدد
گردو 1/3پیمانه
سیر تازه یك بوته
پیاز داغ سه قاشق غذاخوری
گشنیز و شنبلیله خرد شده و آب انار یك پیمانه
تمرهندی 250 گرم



طرز تهیه:

شیر ماهی را برش‌زده و در موادی كه شامل زعفران، سماق، آبلیمو، پیاز، فلفل، نمك و روغن است، به مدت چهار ساعت استراحت می‌دهیم. سپس آنها را سرخ كرده یا كباب می‌كنیم.

برای تهیه سس كمی كره یا روغن در تابه ریخته و سیر را به همراه سبزیجات خرد شده تفت می‌دهیم. تمرهندی را در یك پیمانه آب جوش خیس كرده و سپس صاف می‌كنیم و آب آن را به سبزیجات اضافه كرده و آب انار، گردو، پیاز داغ، نمك، فلفل و ادویه را افزوده و می‌گذاریم تا سس غلیظ شود. سپس با ماهی سرو می‌كنیم.


نقل از :خانواده سبز

کد: 3554 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۲۶ اسفند بازدید: 4213 ساعت: 1:32 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چقدر در روز میوه خشک بخوریم پایگاه خبری لقمه: میوه های خشک رایحه کمتری نسبت به...

  ۸ توصیه تغذیه‌ای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده پایگاه خبری لقمه: آلودگی هوا یکی از معضلات زندگی م...

  چگونه پیاز بیشتری بخوریم؟ پیاز از قدیمی‌ترین سبزی‌هایی است که بشر استفاده می...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت