همایش تخصصی پلیمرهای پیشرفته در بسته‌بندی مواد غذایی برگزار می‌شود


دومین همایش تخصصی پلیمرهای پیشرفته در بسته بندی مواد غذایی در روز چهارشنبه 5 تیر 1392 در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی كشور برگزار می شود.

به گزارش لقمه، این همایش یک روزه که با همکاری شرکت پارسا پلیمر شریف و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی كشور برگزار می گردد، تلاش دارد تا فرصتی برای هم اندیشی محققین دانشگاهی و فعالان صنعت بسته بندی پلیمری فراهم نماید.

محورهای اصلی همایش چالش های پیش روی صنعت در بسته بندی‌های نوین، بسته بندی‌های با اتمسفر کنترل شده، بسته بندی‌های دوستدار محیط زیست و ایمنی و سلامت است.

طراحان این همایش نگاهی کاملاً کاربردی و صنعت محور به مساله داشته و امیدوارند این نشست بتواند محمل مناسبی برای شناخت ظرفیت ها و گلوگاه های صنعت بسته بندی کشور برای رسیدن به یک جایگاه قابل قبول در عرصه بین المللی باشد.

لازم به ذکر است که همزمان با برگزاری همایش، نمایشگاه جانبی از محصولات و دستاوردهای فعالان این صنعت و نیز پوسترهای مقالات پذیرفته شده دایر خواهد بود.

از کلیه علاقمندان صنعتی و دانشگاهی کشور دعوت می شود جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد حضور در همایش یا نمایشگاه جانبی، ارائه مقاله و یا حمایت مالی (Sponsorship) به وب سایت همایش به آدرسwww.APFP2.com مراجعه کنند.




کد: 3583 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۹ فروردين بازدید: 3003 ساعت: 1:41 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  4 باور رایج که رژیم غذایی شما را خراب می‌کند برای این که تغذیه‌ی سالم و وزن متعادلی داشته باشید...

  میوه های ضد آلودگی هوا را بشناسید مصرف روزانه یک عدد سیب می تواند عوارض ناشی از آلود...

  بهترین خوراكی ها برای تسكین میگرن میگرن را باید جز بیماری هایی دانست كه واقعا فرد را...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا میوه های خارجی خوش رنگ ترند؟ در روزهایی که تولید کنندگان میوه تدارک فروش شب عید را می بینند، بازار میوه خود را برای ورود میوه های ماندگار با رنگ و طعم ویژه آماده می کند. میوه های با کیفیتی که ظاهری شبیه به میوه های وارداتی دارند اما نه از طعم آبکی در آنها خبری هست و نه از مضرات کودهای شیمیایی و هورمون های رشد.
نکاتی درباره‌ی عصاره های گوشت و مرغ در عصاره‌های آماده گوشت و مرغ یا سبزی، انواع چاشنی‌ها هم وجود دارد و پس از استفاده از آن‌ها، نیازی به اضافه کردن چاشنی به غذا نیست.
جذب نیروهای کار جدید با توسعه بخش کشاورزی/چه موقع صادرات اشتباه است؟ یک کارشناس حوزه کار، بخش کشاورزی را موجب بکارگیری نیروهای کار جدید و رونق تولید و اشتغال دانست اما گفت که صادرات محصولات کشاورزی در شرایطی که تقاضای داخلی برای آن وجود دارد، صحیح نیست و موجب برهم خوردن عرضه و تقاضا می شود.
غذاهای خطرناک را بشناسید هر جای دنیا غذای مخصوص خود را دارد. اما بعضی از این غذاها هستند که امتحان کردن آنها واقعا جرات می‌خواهد، چرا که خوردن آنها ممکن است منجر به مرگی دردناک شود! فکر نکنید با غذاهای عجیب و غریبی سر و کار داریم!