طرح کمبود پرتقال، بهانه‌ای برای واردات میوه


در حالی که برخی از احتمال کمبود پرتقال در هفته‌های آینده خبر می‌دهند، باغداران معتقدند تا رسیدن میوه‌های نوبرانه به بازار هیچ کمبودی برای عرضه پرتقال وجود ندارد و مطرح کردن کمبود این میوه بهانه‌ای برای واردات است.

به گزارش لقمه، چند روز پیش رییس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی گفت: "حدود 6000 تن انواع پرتقال باقی‌مانده است اما احتمال کمبود این میوه وجود دارد" که رییس اتحادیه مرکب‌کاران در این باره تاکید کرد: "هیچ نگرانی برای کمبود پرتقال نیست و این مسائل تنها بهانه‌ای برای واردات میوه است".

عنایت‌الله بیابانی گفت: از آنجاکه پرتقال والنسیا شمال هنوز برداشت نشده و از اواخر اردیبهشت‌ وارد بازار می‌شود و حجم ذخیره‌سازی شده پرتقال‌ در انبارها مناسب است، تا رسیدن میوه‌های نوبرانه نگرانی برای کمبود پرتقال در بازار وجود ندارد.

وی افزود: ایران کشوری با اقلیم‌های مختلف است که در همه فصول سال میوه‌های متنوعی در آن تولید می‌شود اما نباید کاری کرد که ذائقه‌ی مردم تغییر کند چراکه در حال حاضر کیوی به وفور در بازار وجود دارد و میوه‌های دیگری نیز مانند هندوانه، توت‌فرنگی، آلو، زرد‌آلو و ... در راه است.

ایجاد جو کاذب در بازار میوه به دلیل نبود نظارت
نایب رییس خانه کشاورز اظهار کرد: مطرح‌کردن مسائلی مانند احتمال کمبود پرتقال بهانه‌ای است برای انحصار‌گرانی که به دنبال واردات میوه هستند.

مجتبی شادلو _ مدیر عامل اتحادیه باغداران _ نیز در این زمینه گفت: در حال حاضر هیچ کمبودی در بازار وجود ندارد و پرتقال از ساعت‌های آغازین صبح در میادین مرکزی میوه و تره‌بار عرضه می‌شود تا حوالی ظهر در این مراکز باقی می‌ماند.

وی افزود: کمبود پرتقال در ایام نوروز به دلیل نبود نظارت و مدیریت در بازار و توزیع میوه بود که باعث شد جو کاذبی مبنی بر کمبود این میوه در بازار و افزایش قیمت آن ایجاد شود.

بهار زودرس و عرضع میوه‌های نوبرانه
مدیر عامل اتحادیه باغداران اظهار کرد: امسال با توجه به بهار زودرس، میوه‌های بهاره‌ همچون آلو، هلو، زردآلو، خیار، گوجه‌ سبز و ... زودتر از موعد به بازار می‌رسند و تا آن زمان هیچ نگرانی برای کمبود پرتقال وجود ندارد.

با وجود اظهار‌نظر‌های متفاوت درباره‌ی وضعیت میوه، مشخص نیست امسال مسئولان می‌توانند از واردات غیرقانونی میوه به کشور جلوگیری کنند یا مانند سال‌های گذشته به بهانه نیاز بازار و ثبت سفارش‌های قبلی، واردات میوه ادامه خواهد داشت.


نقل از :ایسنا

کد: 3604 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۱ فروردين بازدید: 2466 ساعت: 1:41 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اوضاع بحرانی آزمایشگاه‌های پزشکی/ سوءاستفاده بیمه‌های تکمیلی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
2 کشاورزان نگران بارش باران در فصل برداشت برنج نباشند/ امسال نیازی به واردات نداریم ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
3 لزوم ذخیره ۶ ماهه داروهای اساسی/ وضعیت فعلی ذخایر دارویی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
4 هشدار نسبت به سرعت گسترش سویه جدید آبله میمونی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
5 ۸ میلیارد دلار کالای اساسی از برزیل وارد شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
6 وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
7 وضعیت صادرات محصولات کشاورزی و غذایی در ۸ ماه اول امسال ۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر
8 دلایل معاون وزیر اقتصاد بر عملکرد بانک کشاورزی در مسیر حرفه‌ای ۱۴۰۲ جمعه ۳ آذر
9 نحوه قیمت گذاری گوشت قرمز/ آخرین وضعیت بازار ۱۴۰۲ شنبه ۱۰ تير
10 پیری زودرس با این 8 غذا ۱۴۰۲ شنبه ۲۷ خرداد
11 جایگاه تولید و صادرات تولیدات کشاورزی ایران در آسیا و جهان ۱۴۰۲ جمعه ۲۶ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مضرات نوشیدنی های انرژی زا همه می دانیم که نوشیدنی های گازدار برای سلامت خوب ...

  دانش تغذیه ای شما چه قدر است؟(2) پایگاه خبری لقمه: برای اینكه بفهمید اطلاعات تغذیه ...

  خوراكی‌های مفید برای مو میوه‌ها و سبزیجاتی كه برای سلامت مو مفید هستند را ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

امان از دل‌ و قلوه شاید تاکنون گذرتان به یکی از خیابان‌ها یا میدان‌هایی که حرفه اصلی مغازه‌داران آن کشتار دام و فروش امعاء و احشای آن است، افتاده باشد و انواع فرآورده‌های دامی همچون کله، پاچه، زبان، سیرابی، شیردان، دل، قلوه، جگر و... را از آنان خریده باشید.
حدود 35 درصد از مطالبات کشاورزان به ازای فروش چغندرقند به کارخانه‌ها پرداخت شد پایگاه خبری لقمه: دبیر انجمن صنفی کارخانه‌های قند و شکر با بیان اینکه ۶۵ درصد از مطالبات چغندرکاران پرداخت نشده است، گفت: در صورت دریافت ۲۰۰ میلیارد تومان طلب صنایع از دولت، مطالبات معوق کشاورزان پرداخت می‌شود.
دندان های تان را سمباده نزنید اصولا یک خمیردندان باید تا حدودی حاوی مواد ساینده باشد تا بتواند عملکرد مسواک را در تمیز کردن دندان ها بهبود بخشد. ولی مقدار بیش از حد مواد ساینده در خمیردندان ضدجرم، باعث سایش مینا و عاج دندان شده و فرد را با مشکلات متعددی روبرو می کند.
سفره‌ مناسب قلبتان را پهن کنید! غذاهای زیر به شما کمک می‌کند قلب‌تان سالم بماند.