آیا با خوردن بستنی سر درد می‌گیرید؟


به نظر شما این حالت نشان دهنده بیماری خاصی است و نیاز به پیگیری دارد؟

به گزارش لقمه، اغلب افراد تجربه تیر کشیدن سر به هنگام خوردن خوراکی های بسیار سرد به خصوص بستنی را دارند.

به نظر شما این حالت نشان دهنده بیماری خاصی است و نیاز به پیگیری دارد؟

احساس درد در ناحیه سر و یا تیر كشیدن برخی نقاط پیشانی به هنگام مصرف غذاها و نوشیدنی های سرد از جمله آب یخ و بستنی، تنها به علت انقباض ناگهانی مویرگ‌های كوچك منتهی به مغز بوده و نشانه بیماری خاصی نیست.

معمولا بلافاصله پس ازخوردن بستنی و یا هر خوراکی بسیار سرد دیگر، مجموعه ای از عروق خونی كه در ناحیه پیشانی و شقیقه ها وجود دارند، در واكنش به سرما منقبض می‌شوند. انقباض این مویرگ‌ها موجب بروز احساس دردی شبیه تیر کشیدن شدید در این نواحی می‌شود.

متخصصان معتقدند که این تجربه کاملا طبیعی بوده و نشانه بیماری خاصی به شمار نمی رود.


نقل از :سیمرغ

کد: 3695 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۳ ارديبهشت بازدید: 3606 ساعت: 10:01 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 یک نانوا و یک بستنی‌فروش محکوم به شلاق و زندان شدند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۲ تير
2 آنچه باید درباره بستنی محبوب ایرانی ها بدانیم ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
3 قیمت بستنی در آرژانتین دوبرابر شد ۱۴۰۲ شنبه ۲۸ مرداد
4 بستنی دومینو برای دومین بار به فرابورس آمد ۱۴۰۱ شنبه ۳ دي
5 آشنایی با خوردنی‌ها و تنقلات لاکچری ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱ آبان
6 توالت، رستوران مدرن تایپه ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
7 طرز تهیه دونات سیب با مغز بستنی وانیلی ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۸ آبان
8 علت بسته شدن نوتلا بارها چست؟ ۱۳۹۶ سه شنبه ۷ شهريور
9 طرز تهیه بستنی موزی (بستنی رژیمی خوشمزه) ۱۳۹۶ دوشنبه ۶ شهريور
10 بستنی لاکچری برای میلیاردرها از جنس الماس ! ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ شهريور
11 قیمت انواع بستنی سنتی و صنعتی/ بستنی میوه‌ای در صدر قیمت‌ها ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۴ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مغز با صبحانه بیدار می‌شود همواره شنیده‌ایم که پزشکان از صبحانه به عنوان مهم‌...

  انار ارگانیک در کاشمر تولید می‌شود با اجرای وسیع‌ترین پروژه کنترل بیولوژیکی کرم میوه ...

  متخصصین تغذیه هالیوودی ها چه می گویند؟ اگر عاشق نوشابه یا هر ماده‌غذایی ناسالم و پرکالری ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اخلاق مداری زیربنای کار حرفه ای من در آشپزی است پایگاه خبری لقمه: سرآشپز رضا جعفریان گفت: سعی کرده ام در درجه اول اخلاق را پیش زمینه کاری خودم قرار دهم و هیچگاه دچار غرور نشوم.
انار؛ میوه‌ پرخاصیت پاییزی تحقیقات نشان داده است که انار ۳ برابر چای سبز، آنتی‌اکسیدان دارد. نقش آنتی‌اکسیدان‌ها، حفاظت از بدن در برابر استرس‌ها، آلودگی‌های شیمیایی و میکروبی، بیماری قلبی و سرطان‌هاست.
مهندس کامپیوتر غاز چران پایگاه خبری لقمه: «حمید یزدانی» جوان آذربایجانی ای است که بعد از پایان تحصیلات دانشگاهی به سراغ پرورش غاز رفته و حالا جوجه غازهایش را از بناب به عراق صادر می کند.
آیا گرانی نان به تهران هم می رسد؟/ تغییر قیمت نان از سوی استاندارها پایگاه خبری لقمه: نان قوت غالب مردم بوده و پس از ۳ سال قیمت آن در بعضی استان‌های کشور افزایش یافته است؛ در مشهد نان بربری از ۱,۱۵۰ تومان با افزایش حدود ۴۳ درصدی به ۱,۶۵۰ تومان در یک هفته اخیر رسیده است.