به گزارش لقمه، مصرف انواع مختلف گوشت نه تنها برای سلامتـــــی مضرنیستند بلکه دارای ارزش های غذایی متفاوت نیز هستند. گوشت گاو گوشت گاو برای افرادی مناسب است که ازنظرجسمانی ضعیف وآسیب پذیرهسـتند و همچنین افرادی که از نظرضریب هوشی درسطح پایینی هستند . ترکیبات اسیدآمینه پروتئین گوشت گاو تا حدی می تواند نیازهای بدن انسان را تامـــین نماید و درنتیجه می تواند مقاومت بدن را در مقابل بیماری ها افزایش دهد . اگرچه رشته های عضلانی گوشت گاو به آســـانی دربدن هضـــــم نمی شوند و همچنین حاوی مقدارزیادی کلسترول وچربی است ، بنابراین افراد مسن وکودکان نباید به مقدار زیاد ازگوشت گاو استفاده نمایند . گوشت گوسفند گوشت گوسفند برای افرادی سودمند است که ازآسم و بیماری های ریوی رنج می برند ، علاوه برآن برای کلـــــیه نیز مفــــــید می باشد و می تواند مقاومت بدن را افزایش دهد . درنتیجه بهترین ماده غذایی درفصل زمستان محسوب می شود .چون گوشـــت گوسفند طبیعت گرمی دارد، برای همه افراد مناسب نیست ، بویژه کسانی که ازسینه درد وسرفه ، سوءهاضمه ،آرتروز و اگزما رنج می برند . گوشت ماهی و میگو ماهی و میگو،حاوی مقادیر زیادی مواد مغذی مانند تیامین (ویتامین ب ) ، لاکتوفلاوین ، اسیدنیکوتینـــیک ، ویتامین D ، کلسیم ، فسفر، آهن وسایرمواد معدنی هستندکه وجودآنها برای بدن انسان ضروری است . باوجود این همه خاصیت شما نباید ازآنها به مقدارزیاداستفاده کنید؛زیراممکن است به معده وطحال آسیب برساند و بیماری های معده – روده ای را بوجودبیاورد .