قیمت میوه رو به کاهش گذاشت


رییس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزیجات از کاهش قیمت میوه خبر داد.

به گزارش لقمه، حسین مهاجران اظهار کرد: قیمت میوه با کاهش روبرو شده است اما در این میان سیب زمینی، خیار و سیب درجه یک دچار افزایش قیمت‌ شده‌اند.
 
وی گفت:‌ سیب زمینی نو کیلویی هزار تا 1200 تومان است و سیب زمینی کهنه که کیلویی 600 تومان بود در حال حاضر کیلویی 850 تومان به فروش می‌رسد وافزایش تقاضا از سوی رستوران‌ها باعث افزایش قیمت سیب زمینی کهنه شده است.
 
مهاجران درباره وضعیت خیار گفت: تا وقتی که خیار خرم‌آباد به بازار نیاید خیار همچنان گران خواهد بود. در حال حاضر خیار بوته‌ای که در گذشته کیلویی هزار تومان بود کیلویی 1700 تومان و خیار گلخانه‌ای که کیلویی 1800 تومان بود کیلویی 2200 تومان به فروش می‌رسد.
 
رییس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزیجات درباره قیمت میوه گفت: قیمت میوه در حال رکود است و پرتقالی که در چند روز گذشته کیلویی 3500 تومان قیمت داشت کیلویی 3000 تا 3200 تومان به فروش می‌رسد. همچنین قیمت سیب معمولی 1200 تا 1600 تومان است.
 
وی بیان کرد: قیمت کیوی یک رج 3200 تومان و کیوی دو رج 1600 تومان، موز 4700 تومان، موز معمولی 3100 تا 3200 تومان و گوجه فرنگی 800 تا 1300 تومان است.
 
مهاجران خاطرنشان کرد: گوجه سبز درختی گرمسار، ساوه و قم که جزو بهترین گوجه‌های درختی است کیلویی 12 تا 16 هزار تومان و قیمت گوجه سبز طلایی 4000 تا 8000 تومان است.
 
رییس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزیجات درباره توت فرنگی گفت: توت فرنگی نو بهنمیر (ساری) کیلویی 8000 تا 12 هزار تومان، جیرفتی 6000 تا 8000 تومان و قیمت توت فرنگی گلخانه‌ای کرج کیلویی 8000 تا 10 هزار تومان است.
 
وی در پایان درباره سبزی خوردن گفت: سبزی خوردن در میدان که ریحان، تلخون و مرزه آن گلخانه‌ای است کیلویی هزار تا 1050 تومان به فروش می‌رسد.
 


نقل از :ایسنا

کد: 3753 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۰ ارديبهشت بازدید: 2072 ساعت: 11:07 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۵ مرداد
2 توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
3 قیمت نان‌ تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
4 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
5 افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
6 افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
7 قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
8 قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
9 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
10 چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها ۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ خرداد
11 انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پوست کیوی و باید و نبایدهای مصرف آن بهتر است پوست میوه به دلیل استفاده از حشره‌کش‌ها د...

  غذاهای آلوده به باکتری لیستریا که می‌خوریم! با وجود باکتری لیستریا در طالبی، E. coli در جوانه ...

  26 توصیه تغذیه‌ای به مسافران نوروزی تعطیلات عید که از راه می‌رسد، بازار سفرهای نوروزی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شاگرد زرنگ‌ها چه می‌خورند؟ بعضی پدر و مادرها می‌گویند وقتی مدرسه‌ها دوباره باز می‌شود و سال تحصیلی جدیدی در پیش است، یکی از سخت‌ترین کارها و وظایفی که به عهده دارند، انتخاب میان‌وعده‌های مناسب برای فرزندشان است. آنها یا نمی‌دانند کدام از مواد غذایی می‌تواند بهترین انتخاب برای میان وعده دانش‌آموزان باشد یا نمی‌توانند فرزندشان را متقاعد کنند که در ساعت‌های درس و مدرسه از مواد غذایی مناسب استفاده کند.
7 قانون طلائی تغذیه در دوران بارداری در دوران بارداری باید اصول تغذیه ای را رعایت کنید تا ویتامین ها و پروتئین های لازم به بدنتان بریانید
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران پایگاه خبری لقمه: در سال‌هایی که ایران برای جذب گردشگر تلاش می‌کند تا چهره‌ای حرفه‌ای‌تر و مدرن‌تر از خود به جهان نشان دهد، یکی از نقاط کور این تلاش‌ها بی‌تردید نبود یک نظام استاندارد برای رده‌بندی رستوران‌ها و مراکز پذیرایی است؛ مسأله‌ای که نه تنها در کیفیت تجربه گردشگران، بلکه در رضایت خود شهروندان نیز تأثیر مستقیم دارد.
این سوسیس كالباس‌های خوشمزه! همین چند سال پیش بود که انتشار گزارش اداره استاندارد تهران درباره کشف تخلفات گسترده در صنعت سوسیس و کالباس جنجال زیادی را در کشور به پا کرد و بسیاری از تولیدکنندگان فعال در این صنعت در مظان اتهام قرار گرفتند. از زمان انتشار آن گزارش تاکنون بیش از سه سال می‌گذرد. اما آیا در این مدت تحولی در کیفیت سوسیس و کالباس تولید داخل رخ داده است؟