آب چغندر برای مقابله با فشارخون


کارشناسان انجمن قلب آمریکا در گزارش جدیدی اعلام کردند: نوشیدن روزانه یک فنجان آب چغندر تاثیر چشمگیری در پایین آوردن فشارخون دارد.

به گزارش لقمه، نتایج مطالعه جدیدی که در مجله «هایپرتنشن» منتشر شده نشان می‌دهد افرادی که به فشارخون بالا مبتلا هستند اگر روزانه حدود 200 گرم آب چغندر بنوشند، فشارخون آنها تا حدود 10mmHg کاهش می‌یابد.

ساینس دیلی گزارش داد، کارشناسان علوم پزشکی انجمن قلب آمریکا تاکید کردند: با وجود دستیابی به نتایج فوق هنوز زود است که این نوشیدنی را به عنوان یک مکمل رژیمی روزانه برای مبتلایان به فشارخون بالا تجویز کنیم چون انجام مطالعات گسترده‌تر لازم است تا اثبات شود که مصرف آب چغندر برای این بیماران عوارض جانبی احتمالی ندارد.

دکتر «آمریتا آهلوالیا» از متخصصان دانشکده پزشکی لندن در این باره می‌گوید: مطالعات نشان می‌دهد که مصرف بیشتر سبزی‌جات و گیاهان خوراکی حاوی نیترات رژیمی مانند چغندر و سبزی‌جات برگ پهن برای سلامت قلب و عروق بسیار مفید است و ما امیدواریم در آینده از خواص این خوردنی‌های سالم برای بهبود بیماران قلبی بهره بگیریم.


نقل از :ایسنا

کد: 3766 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۲ ارديبهشت بازدید: 1854 ساعت: 10:50 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 «آبله میمونی» همچنان یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی در جهان است ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
2 ۳۶ تصفیه‌خانه جدید آب در حال ساخت است ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
3 چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا ۱۴۰۳ شنبه ۱۹ آبان
4 سازمان جهانی بهداشت اولین آزمایش تشخیصی «آبله میمونی» را تایید کرد ۱۴۰۳ شنبه ۱۴ مهر
5 جولان بیماری‌های ویروسی در پاییز/ مراقب مهر و آبان باشید ۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر
6 طرح دریابست از دوم تا نهم مهرماه ۱۴۰۳ اجرا می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
7 چرا سویه جدید آبله میمونی می تواند خطرناک باشد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
8 شناسایی آبله میمونی در همسایگی ایران/ بهداشت فردی را جدی بگیرید ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
9 هشدار نسبت به سرعت گسترش سویه جدید آبله میمونی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
10 کشف یک اقیانوس پنهان در مریخ ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
11 ضایعات غذایی، فاجعه جهانی ساخت دست بشر ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  دوری از اضافه وزن در رستوران از نخستین نیازهای بشری، تهیه و تدارک غذای کافی، من...

  دانش تغذیه ای شما چه قدر است؟(2) پایگاه خبری لقمه: برای اینكه بفهمید اطلاعات تغذیه ...

  آیا بستنی اعتیادآور است؟ افرادی هستند که می‌گویند غذا برای آنها همانند دارو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با مواد خوراکی تقویت‌ کننده تمرکز با یک رژیم غذایی ساده می‌توانید حالتان را بهتر کرده و با افزایش تمرکز خود فعالیت و عملکرد بهتری در کارهای روزمره داشته باشید.
عادت‌های مفید برای تنظیم کالری بدن سوخت‌و‌ساز یا متابولیسم فرآیندی حیاتی است که وظیفه تنظیم مصرف کالری حاصل از مواد غذایی و کمک به کاهش ذخایر چربی در بدن را برعهده دارد.
غذاهای مو سیاه کن شاید این سؤال همواره مطرح باشد که چرا موهایمان سفید می شوند؟ رنگ مو و مطالب مربوط به آن موضوع جالب و پیچیده ای است و جدا از آن که عامل زیبایی است، محافظ و نگهبان ِ سر درمقابل اشعه ماوراء بنفش هم هست. در پایین ترین لایه پوست و درمحل پایه و تکیه تار مو، سلول هایی به نام ملانوسیت قراردارند که دائما ترکیبی به نام ملانین را تولید می کنند، که همین ملانین عامل رنگ داشتن تار موی رشد کرده است.
پیشگیری از سرماخوردگی با این ماده غذایی ‌یک کارشناس تغذیه ضمن اشاره به افرادی که بیشتر در معرض ابتلا به سرماخوردگی قرار دارند، گفت: مصرف مکمل‌های ویتامین C تاثیر چندانی در پیشگیری از سرماخوردگی ندارد.