قیمت جدید شیر سه‌شنبه اعلام می‌شود


با توجه به مذاکراتی که در راستای افزایش قیمت شیر خام در حال انجام است، معاون بازرگانی داخلی شرکت پشتیبانی امور دام از احتمال افزایش 25 درصدی قیمت شیر خام خبر داد.

به گزارش لقمه، عباس پشم‌فروش از ادامه روند مذاکرات در خصوص تعیین قیمت شیر خام و نهاده‌های دام خبر داد و گفت: هنوز تصمیم‌گیری مشخصی در این باره نشده و قرار است در جلسه‌ی تنظیم بازار فردا سه‌شنبه که با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت برگزار می‌شود درباره‌ی قیمت شیر تصمیم‌گیری شود.

وی ادامه داد: سازمان حمایت در حال بررسی قیمت شیر خام است و دامداران با این سازمان در حال مذاکره هستند.

پشم‌فروش با تاکید بر این‌که درحال حاضر قیمت شیر خام 930 تومان است، تصریح کرد: به اعتقاد دامداران قیمت‌های جدید باید براساس 25 درصد افزایش هزینه‌های تولید اولیه نظیر افزایش قیمت‌های کارگری لحاظ شود.

معاون بازرگانی داخلی شرکت پشتیبانی امور دام در پایان گفت: قیمت نهایی شیر فردا سه‌شنبه اعلام می‌شود.

در همین راستا مشاور انجمن صنایع فراورده‌های لبنی نیز با اشاره به پیشنهاد مطرح شده از سوی دامداران مبنی بر افزایش 23 تا 25 درصدی قیمت شیرخام گفت: در صورت تصویب این پیشنهاد در ستاد تنظیم بازار قیمت فراورده‌های لبنی حدود 15 درصد افزایش خواهد یافت.

حسین چمنی با بیان اینکه دامداران به دلیل افزایش قیمت علوفه و برخی سختگیری‌های شرکت پشتیبانی امور دام در تحویل علوفه تحت فشار هستند، گفت: دولت باید در بحث قیمت شیرخام دخالت کند و مانع افزایش قیمت این محصول شود. در غیر این صورت روند کاهش مصرف فراورده‌های لبنی در کشور ادامه خواهد یافت.

به گفته وی طی دو سال گذشته مصرف محصولات لبنی در کشور حدود 22 درصد کاهش یافته است.

او با بیان اینکه حدود 10 درصد از علوفه موردنیاز دامداران داخلی از طریق واردات تامین می‌شود، اظهار کرد: متاسفانه برنامه تولید داخلی علوفه به میزان نیاز کل دامداران اجرایی نشده است و به همین دلیل حدود 10 درصد از نیاز این حوزه از طریق واردات تامین می‌شود اما همان میزان واردات نیز تاثیرش را روی قیمت شیرخام می‌گذارد.

چمنی با تاکید بر اینکه دولت نباید در موضوع شیرخام حالت انفعالی داشته باشد، افزود: وضعیت شیر و فراورده‌های لبنی با دیگر محصولات غذایی مانند روغن و شکر بسیار متفاوت است و نباید اجازه داد مصرف آن در جامعه کاهش یابد. در غیر این صورت کشور با توجه به روند افزایش سن در کشور با هزینه‌های سرسام‌آور درمانی مواجه خواهد شد.

در همین حال رضا سالمی، مدیر کل تامین دام و فرآورده‌های محصولات دامی شرکت پشتیبانی امور دام درباره‌ی افزایش قیمت نهاده‌های دامی گفت:‌ با توجه به تعهدات فروش نهاده‌های دامی در سال گذشته، نهاده‌ها با همان قیمت‌های قبلی به فروش می‌رسد و قرار است براساس مصوبه‌ی ستاد تنظیم بازار قیمت‌های جدید نهاده‌های دامی اعلام شود.

وی با بیان این‌که اگر قیمت شیر خام افزایش یابد باید قیمت نهاده‌های دامی نیز افزایش یابد، بیان کرد: ستاد تنظیم بازار قیمت‌های جدید را اعلام می‌کند و شرکت پشتیبانی امور دام قیمت‌های جدید را اجرایی می‌کند ما هیچ اختیاری در حوزه قیمت‌گذاری نداریم.

به گفته سالمی اگر سازمان حمایت تولید‌کنندگان و مصرف‌کنندگان قیمت شیر خام را افزایش دهد نهاده‌ها نیز با قیمت بالاتری به فروش می‌رسد، تصریح کرد: هر قیمتی که سازمان حمایت برای این کالاها اعلام کند ما همان را اجرایی می‌کنیم.

در جلسه روز دوشنبه ستاد تنظیم بازار افزایش قیمت شیر خام و نهاده‌های دامی مورد مذاکره قرار گرفته است.

رییس اتحادیه دامداران نیز گفت: با توجه به افزایش قیمت نهاده‌ها و هزینه‌های تولید، قیمت پیشنهادی دامداران برای فروش هر کیلوگرم شیرخام 1150 تا 1170 تومان است که سه‌شنبه در جلسه ستاد تنظیم بازار بررسی می‌شود.

سیروس روستا اظهار کرد: براساس جلساتی که با نمایندگان صنایع لبنی و دامداران داشته‌ایم مقرر شد قیمت پیشنهادی برای فروش هر کیلوگرم شیرخام پایه ( 3.2 درصد چربی و بار میکروبی 100 هزار) تعیین و فردا در جلسه ستاد تنظیم بازار ارائه شود.

وی اظهار امیدواری کرد که قیمت نهایی شیرخام در جلسه ستاد تنظیم بازار که قرار است فردا برگزار شود، بررسی و اعلام شود.

براساس تفاهم‌نامه منعقد شده سال گذشته شرکت پشتیبانی امور دام با اتحادیه مرکزی دامداران که تا پایان پانزدهم فروردین ماه امسال اعتبار داشت، باید هر کیلوگرم شیرخام پایه ( 3.2 درصد چربی و بار میکروبی 100 هزار) کیلویی 930 تومان از دامداران خریده می‌شد و به ازای هر کیلوگرم شیرخام نیز نهاده‌های دامی ارزان قیمت در اختیار دامداران قرار می‌گرفت.


نقل از :ایسنا

کد: 3919 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۳۰ ارديبهشت بازدید: 1832 ساعت: 12:04 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کلم‌پلو شیرازی و آش کازرون ثبت ملی شدند ۱۴۰۲ سه شنبه ۸ اسفند
2 ۱۰۰ میلیون دلار به بازار شیر خشک تخصیص یافت ۱۴۰۲ سه شنبه ۷ آذر
3 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
4 لاغری با تزریق بوتاکس!؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
5 رشد ۷۷ درصدی تامین ارز واردات شیرخشک ۱۴۰۲ شنبه ۲۰ آبان
6 جان باختن جوان ۲۵ ساله شیروانی در استخر کشاورزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
7 توزیع شیر استریل و با کیفیت در مدارس ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
8 ارتقای سرانه مصرف لبنیات با اجرای طرح توزیع شیر در مدارس ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
9 امضای تفاهم‌نامه با سازمان غذا و دارو برای تسریع ترخیص فرآورده‌های دارویی ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۹ مرداد
10 الزام توزیع شیر رایگان در مدارس ابتدایی ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
11 چرایی افزایش قیمت محصولات لبنی/ عرضه لبنیات در غرفه‌های میادین میوه و تره بار تهران ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۷ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  درمان سرماخوردگی با آویشن/ زنان باردار آویشن نخورند یک متخصص گیاهان دارویی با بیان این ‌که درمان سرماخ...

  مراقبت از لبها در زمستان دهانی زیبا، با لب هایی لطیف و مرطوب شروع می‌شوند. ...

  نظم غذایی، کلید درمان اضافه وزن پایگاه خبری لقمه: چند روز پیش بود که دکتر فریدون ع...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

توصیه هایی برای افراد سرمایی این روز‌ها که هوا سرد شده است، برخی افراد حتی با پوشیدن چندین لباس و جوراب پشمی هنوز هم احساس سرما می‌کنند. یک متخصص طب سنتی می‌گوید این افراد با خوردن زنجبیل و بابونه می‌توانند احساس گرم شدن را در بدنشان تقویت کنند.
آشنایی با خواص لاغری میوه‌ها همه ی ما تصور می کنیم که برای کاهش وزن و لاغری باید هر نوع ماده ی غذایی شیرین را از برنامه ی غذایی مان حذف کنیم. به خاطر اینکه این مواد غذایی حاوی قند بوده و کالری زیادی به بدن می رسانند.
بایدها و نبایدهای استفاده از مایكروویو ظروف پلاستیكی معمولی برای استفاده در مایكروویو مناسب نیست، چون در اثر حرارت زیاد، ساختار شیمیایی آنها تغییر می‌كند و مواد سمی وارد غذا می‌شود.
درباره طبیعت گرمی و سردی غذاها چه می‌دانید یکی از مهم‌ترین بحث‌ها در ارتباط با طب سنتی که می‌توان به نوعی آن را در طب چینی و ملل مختلف نیز یافت، سیستم گرمی و سردی غذاهاست.