شیر را منجمد کنید تا فاسد نشود
به گزارش پایگاه خبری لقمه ، اگر یک بطری شیر خریدهاید و بعد متوجه شدید که باید به سفر بروید، نگران نباشید. شیر را منجمد کنید تا فاسد نشود. مقداری از شیر بطری را خالی کنید، زیرا حجم آن پس از انجماد زیاد میشود. بهتر است شیر تازه را در فریزر قرار دهید و البته بیش از ۴ تا ۶ هفته آن را نگه ندارید.
تخممرغها را در یک قالب یخ منجمد کنید
گاهی امکان استفاده از تمام تخمهای تازه وجود ندارد یا فقط از سفیده آن استفاده میکنیم و زردهها نادیده گرفته میشوند. نگران نباشید، آنها را هم میتوان منجمد نمود! فقط کافیست آن را بشکنید، و محتویات آن را درون قالب یخ بریزید، کمی شکر یا نمک به آن اضافه کنید تا بافت آن حفظ میشود. سپس در مواقع لزوم استفاده کنید.
سس مورد علاقه خود را در کیسه زیپ کیپ بریزید
اضافه سس هم کاندید خوبی برای منجمد کردن است. آن را درون کیسه زیب کیپ بریزید، ظرف یک ساعت سفت شده و شکل میگیرد و بدین ترتیب میتوانید در مواقع لزوم مواد غذایی را درون کیسه ریخته و هم بزنید.
تازه نگهداشتن کاهو
اگر برگهای کاهو را درون دستمال کاغذای قرار دهید، تازگی و شادابی خودش را حفظ می کند. اگر برگهای کاهوها را درون دستمال کاغذی بپیچید برای مدت یک هفته تازه و ترد میمانند. رطوبت بیش از حد جذب دستمال میشوند و اجازه نمیدهند پژمرده شوند.
هویج اگر در شن باشد، تازه می ماند
اگر می خواهید هویج تازه بماند، هویجها را در شن دفن کنید تا تازه بمانند. باغبانها توصیه میکنند هویجها را در شن قرار دهید که چندان هم جای تعجب نیست: شن مانع از تبخیر آب شده و روند پوسیده شدن را کند میکند.
جلوگیری از فاسد شدن پنیر و خامه
با وارونه نگه داشتن بستهبندی پنیر و خامه ترش مانع از فاسد شدن آنها شوید. اگر پنیر بز و خامه ترش را در یخچال وارونه نگه دارید دوبرابر حالت معمول، تازه خواهند ماند. این امر حالت خلاء ایجاد میکند که مانع از رشد باکتریها میشوند. هنگام وارونه کردن بستهبندی با احتیاط عمل کنید زیرا همهی بستهبندیها قابل اعتماد نیستند!
تازه نگهداشتن پیازچه
پیازچهها تازهتر میمانند اگر آنها را درون یک لیوان آب بیاندازید. اگر دسته پیازچه را در شیشهایی مملو از آب بیاندازید تازگی خود را حفظ میکنند. پیازچه را از هر قسمتی که دوست دارید برش بزنید، و درون لیوان آب بگذارید.
تازه نگهداشتن سبزیجات
سبزیجات تازه بهتر است در بطری شیشهایی دردار نگهداری شوند. بطری شیشهایی بهترین ظرف برای نگهداری سبزیجات تازه است: طعم پیاز، سیر یا ریحان در ظروفی اینچنین به بهترین نحو حفظ میشود. بدین ترتیب سبزیجات فاسد، پژمرده، خشک نمیشوند و عطر خود را از دست نمیدهند.
جلوگیری از اکسید شدن عسل
برای پیشگیری از اکسید شدن عسل را در ظرف شیشهایی نگهداری کنید. عسل میتواند سالها مواد مغذی خود را حفظ نماید، اما نگهداری آن از اهمیت ویژهایی برخوردار است.
بهترین ظرف برای نگهداری عسل، ظرف شیشهایی تیره است که دری محکم دارد. ظروفی از جنس فلز، ورقههای آلومینیومی یا روی برای نگهداری عسل مناسب نیستند، زیرا عسل در آنها اکسید میشود.
نقل از :سلامتی