دولت پاکستان با صادرات ۳۰ هزار تن گندم به ایران موافقت کرد


دولت پاکستان با صادرات 30 هزار تن گندم به قیمت 300 دلار در هر تن به ایران و تخفیفی برابر با 70 دلار موافقت کرد.

به گزارش لقمه، پاکستان با صادرات 30 هزار تن گندم به ایران بر اساس توافق دولت‌های 2 کشور برای فروش 100 هزار تن گندم به ایران موافقت کرد.

بر اساس این گزارش، پاکستان در نظر دارد تا یک میلیون تن گندم و 200 هزار تن برنج به صورت مبادلات پایاپای به ایران صادر کند. بر اساس توافق دو کشور در 21 نوامبر 2012، در مرحله اول 100 هزار تن گندم پاکستان در چارچوب توافق دو کشور به ایران صادر می‌شود و در مرحله دوم،900 هزار تن گندم باقیمانده توسط شرکت‌های خصوصی صادر خواهد شد.

در این توافقنامه، قیمت گندم صادراتی پاکستان به ایران، هر تن 300 دلار تعیین شده است، همچنین بیمه محموله‌ها و هزینه‌های آن برعهده خریدار خواهد بود.

به نوشته این گزارش، با توجه به هزینه‌های حمل و نقل و قیمت کنونی بین‌المللی گندم،‌ ایران، هر تن گندم پاکستان را 70 دلار ارزان‌تر خریداری می‌کند.

شرکت برق پاکستان تایید کرده است که بیش از 53.21 میلیون دلار به شرکت توانیر ایران بدهکار است و ایران درخواست کرده است تا این مبلغ با پول گندم وارداتی از پاکستان جبران شود. طرف ایرانی با محاسبه 9 میلیون دلار از طلب توانیر به عنوان بهای 30 هزار تن گندم وارداتی از پاکستان موافقت کرده است.

به گفته منابع آگاه، سرپرست وزارت آب و نیروی پاکستان با ارائه تخفیف 70 دلاری هر تن گندم به ایران مخالفت کرده و گفته است، درحالی‌که پاکستان به مردم خود یارانه نمی‌دهد چرا باید به ایران تخفیف دهد.

در نهایت پس از مذاکرات بسیار، کابینه پاکستان تصمیم گرفت تا سازوکار قیمت‌گذاری گندم صادراتی به ایران توسط اداره ملی تحقیقات و امنیت غذایی پاکستان با مشورت وزراتخانه‌های بازرگانی،‌ مالی و آب و نیرو و بر پایه منافع ملی و روابط برادرانه میان ایران و پاکستان تعیین شود.


نقل از :فارس

کد: 3961 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۵ خرداد بازدید: 1645 ساعت: 10:27 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 یارانه گندم و نان و مسئله محدودیت فروش نان ۱۴۰۲ شنبه ۳۰ دي
2 اجرای طرح هدفمندی یارانه آرد و نان در کشور با دستاورد 27 هزار میلیارد تومانی ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
3 کشت گندم در ۱۵۵ هزار هکتار از مزارع کشاورزی استان قزوین ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
4 مطالبات گندم کاران تا پایان مهر تسویه می‌شود ۱۴۰۲ جمعه ۷ مهر
5 کیفیت نان‌ها به نوع آرد بر می‌گردد نه کیفیت گندم! ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور
6 ۲۰ هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران پرداخت شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
7 50 میلیارد تومان پول گندمکاران تا پایان شهریور تسویه می شود ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
8 عدم تعیین تکلیف قیمت گندم و بلاتکلیفی کالاهای اساسی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲ شهريور
9 چرا هیچ زمانی برای پرداخت مطالبات گندمکاران اعلام نمی شود؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۳۰ مرداد
10 یک گام تا خرید تضمینی ۱۰ میلیون تن گندم از کشاورزان ۱۴۰۲ شنبه ۲۸ مرداد
11 افزایش تولید محصولات اساسی در استان قم ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۴ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پیشنهاد‌هایی برای بیشتر آب خوردن بدن ما انسان‌ها به غیر از خوراکی‌های متفاوت برای ا...

  تصفیه یونهای آب برای قلب مضر است یک متخصص تغذیه گفت: ‌‌آبهایی که توسط تصفیه‌کننده‌ه...

  مواد غذایی مفید برای عملکرد جنسی را بشناسید بر اساس مطالعات ترکیب اسیدهای چرب موجود در اسپرم ی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آنچه باید در مورد رنگ میوه‌ها بدانید تنوع رنگی میوه‌ها و سبزی‌ها فقط برای لذت بردن از تماشای آنها نیست.به گفته محققان این رنگ‌ها به ما می‌گویند کدام رنگ از میوه‌ها و سبزیجات با کدام بیماری مقابله می‌کند و مصرف آنها احتمال ابتلا به کدام بیماری‌ها را در بدن به حداقل می رساند.
یازده نکته در مورد بهداشت در آشپزخانه آشپزخانه به دلیل فعالیت‌های گوناگونی که در آن انجام می‌شود، در صورت عدم رسیدگی به آن و عدم رعایت بهداشت، می‌تواند به یکی از آلوده‌ترین نقاط خانه تبدیل شود. آلودگی آشپزخانه و یا ظروف و وسائل موجود در آن، می‌توانند به آلودگی غذا و موادغذایی و در نهایت مسمومیت غذایی در افراد خانواده منجر شوند.
طعم بی رقیب غذاهای ایرانی انگشت‌هایی كه قبلا با آبگوشت‌های چرب و پردنبه خورده می‌شد و دل‌هایی كه قبلا برای قورمه‌سبزی‌های جا افتاده و خوش‌عطر غنج می‌رفت، حالا با پیتزاهای رنگ و وارنگ خورده می‌شود و برای لازانیا، سوشی و تاكو از حال می‌رود.
وقتی غذا، دراماتیک می شود! پایگاه خبری لقمه: سریال آشپز باشی و فیلم های همچون ماهی ها عاشق می شوند و مهمان مامان، حرفه و كنش آشپزی را عمق بخشیده و اعتبار بیشتری داده و به مخاطب می آموزد كه غذا خوردن صرفا در جویدن و بلعیدن نیست و ظرافت ها و ظرفیت های هنری و زیبایی شناختی هم دارد.