تولید جهانی شکر کاهش می‌یابد


مازاد مصرف جهانی شکر در فصل زراعی 2014 - 2013 به دلیل پایین‌تر بودن میزان تولید برزیل، روسیه و اتحادیه اروپا از برآورد قبلی کینگزمان، 12 درصد کمتر خواهد بود.

به گزارش لقمه، کینگزمان پیش‌بینی کرد که تولید شکر در فصل زراعی آینده که از اول اکتبر آغاز می‌شود 4.9 درصد بالاتر خواهد بود. این رقم کمتر از 5.6 میلیون تن مورد پیش‌بینی در گزارش قبلی این شرکت تحقیقاتی است.

طبق آمارهای این شرکت، بر مبنای سال زراعی ملی که در هر کشور با آغاز برداشت محصول شروع می‌شود، مازاد مورد پیش‌بینی به میزان 27 درصد کاهش یافته و 4.6 میلیون تن برآورد شده است.

بر اساس این گزارش، تولید شکر در برزیل که یکی از تولیدکنندگان بزرگ جهان است، 3.1 درصد کمتر از برآورد قبلی 34.4 میلیون تن خواهد بود زیرا کارخانه‌های این کشور مواد خام را بیشتر برای تولید اتانول مورد استفاده قرار خواهند داد.

تولید شکر در اتحادیه اروپا 16.9 میلیون تن خواهد بود که 600 هزار تن کمتر از پیش‌بینی قبلی است. در روسیه نیز میزان تولید مورد پیش‌بینی پنج درصد کمتر از رقم 4.35 میلیون تن برآورد شده خواهد بود.

کینگزمان برآورد کرد که تولید جهانی شکر در فصل زراعی آینده به 177.9 میلیون تن خواهد رسید.

پیش‌بینی قبلی این شرکت از میزان تولید 178.5 میلیون تن و میزان شکر تولید شده در فصل زراعی 2013 - 2012 حدود 182.2 میلیون تن بوده است.

میزان مصرف طی این مدت تغییر چندانی نخواهد داشت و به 172.95 میلیون تن می‌رسد.

تقاضا برای سال 2013 - 2012 حدود 170.4 میلیون تن پیش‌بینی شده است.

تولید شکر هند در فصل زراعی آینده به دلیل خشکسالی که به میزان تولید محصول لطمه می‌زند، کمتر خواهد بود. میزان تولید این کشور در فصل زراعی آینده 22.2 میلیون تن پیش‌بینی شده که نسبت به برآورد قبلی تغییری نداشته و کمتر از 24.8 میلیون تن برآورد شده در فصل جاری است.

به گزارش بیزنس ویک، همچنین تولید شکر در تایلند که دومین صادرکننده بزرگ جهان است از 10.2 میلیون تن در فصل جاری به 10.3 میلیون تن در فصل آینده افزایش می‌یابد اما میزان تولید در مکزیک از 6.8 میلیون تن در فصل جاری به 6.2 میلیون تن افت می‌کند.


نقل از :ایسنا

کد: 3978 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۵ خرداد بازدید: 2398 ساعت: 12:09 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
2 چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها ۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ خرداد
3 صادرات تفاله چغندر و نیشکر آزاد شد ۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
4 کاهش مصرف داروی شیمی‌درمانی با نانوذرات شکرمانند ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
5 شکر دولتی هر کیلوگرم ۴۴ هزار و ۵۰۰ تومان ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
6 قیمت جهانی شکر به بالاترین میزان در 12 سال گذشته رسید ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر
7 رفع مشکلات گوارشی در خانم های باردار با توصیه های طب سنتی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۵ آبان
8 قیمت روغن و شکر اعلام شد ۱۴۰۲ جمعه ۷ مهر
9 نرخ جدید قیمت شکر اعلام شد/ چرا افزایش قیمت اعلام رسمی نمی‌شود؟ ۱۴۰۲ شنبه ۲۳ ارديبهشت
10 تورم باز هم به قند و شکر و گوشت و مرغ رسید ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۸ ارديبهشت
11 کشاورزی در یک هفته/ از قیمت مرغ تا انتظارت از وزیر جدید کشاورزی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۱ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  این میکروب قاتل معده است در صورت عدم درمان، این میکروب 30 درصد عامل سرطان م...

  هوای شیرینی خونتان را داشته باشید حتماً ضرب‌المثل «خونت را کثیف نکن» را بارها و باره...

  افزایش آمار بیماران کلیوی در کشور شیوع نارسایی‌ کلیه از دیابت بیشتر است و ممکن است ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

علائم فاسد شدن قارچ خوراکی/قارچ سالم چه نشانه ‌هایی دارد؟ آشنایی با علائم فاسد شدن قارچ و روش‌ های تشخیص قارچ خراب از قارچ سالم این امکان را برای شما ایجاد می کند تا بتوانید قارچ ‌های ناسالم را از سالم تشخیص دهید و طعم و کیفیت غذا خود را بهبود بخشید.
نوشیدنی‌های خطرناک که موجب سرطان پروستات می‌شوند یک تحقیق نشان می دهد که مصرف تنها یک نوشیدنی گازدار در روز در افزایش خطر ابتلا به سرطان پروستات در مردان وجود دارد.
بدترین و بهترین پیش غذاها را بشناسید فریب ظاهر زیبای پیش غذاها را نخورید، چرا که برخی از این پیش غذاهای زیبا، درون خود غول کالری را پنهان کرده اند.
خواص شگفت انگیز کاکائو به دنبال مطالعاتی كه روی تأثیر كاكائو در پیشگیری از حملات قلبی انجام شد، محققین به این نتیجه رسیدند كه خوردن كاكائو با كاهش خطر بیماری‌های قلبی- عروقی مرتبط است.تمامی‌گیاهان، رنگدانه‌هایی دارند كه می‌توانند از بروز بیماریها جلوگیری كنند. مثلاً ماده سولفورافان (Sulforophane) موجود در كلم براكلی، از وقوع سرطان پیشگیری می‌كند و همچنین ماده آلیكین (allicin) در سیر و رنگدانه كپسایسین (capsaicin)درانواع فلفل از حملات قلبی جلوگیری می‌كنند. گیاه كاكائو نیز، مانند سایرغذاهای گیاهی، املاح و مواد آنتی اكسیدان خاص خود را دارد كه باعث كاهش ابتلاء به بیماریهایی مثل بیماری قلبی می‌شود.آنتی اكسیدان قوی موجود در دانه‌ كاكائو، فلاوونوئید است.