تولید جهانی شکر کاهش می‌یابد


مازاد مصرف جهانی شکر در فصل زراعی 2014 - 2013 به دلیل پایین‌تر بودن میزان تولید برزیل، روسیه و اتحادیه اروپا از برآورد قبلی کینگزمان، 12 درصد کمتر خواهد بود.

به گزارش لقمه، کینگزمان پیش‌بینی کرد که تولید شکر در فصل زراعی آینده که از اول اکتبر آغاز می‌شود 4.9 درصد بالاتر خواهد بود. این رقم کمتر از 5.6 میلیون تن مورد پیش‌بینی در گزارش قبلی این شرکت تحقیقاتی است.

طبق آمارهای این شرکت، بر مبنای سال زراعی ملی که در هر کشور با آغاز برداشت محصول شروع می‌شود، مازاد مورد پیش‌بینی به میزان 27 درصد کاهش یافته و 4.6 میلیون تن برآورد شده است.

بر اساس این گزارش، تولید شکر در برزیل که یکی از تولیدکنندگان بزرگ جهان است، 3.1 درصد کمتر از برآورد قبلی 34.4 میلیون تن خواهد بود زیرا کارخانه‌های این کشور مواد خام را بیشتر برای تولید اتانول مورد استفاده قرار خواهند داد.

تولید شکر در اتحادیه اروپا 16.9 میلیون تن خواهد بود که 600 هزار تن کمتر از پیش‌بینی قبلی است. در روسیه نیز میزان تولید مورد پیش‌بینی پنج درصد کمتر از رقم 4.35 میلیون تن برآورد شده خواهد بود.

کینگزمان برآورد کرد که تولید جهانی شکر در فصل زراعی آینده به 177.9 میلیون تن خواهد رسید.

پیش‌بینی قبلی این شرکت از میزان تولید 178.5 میلیون تن و میزان شکر تولید شده در فصل زراعی 2013 - 2012 حدود 182.2 میلیون تن بوده است.

میزان مصرف طی این مدت تغییر چندانی نخواهد داشت و به 172.95 میلیون تن می‌رسد.

تقاضا برای سال 2013 - 2012 حدود 170.4 میلیون تن پیش‌بینی شده است.

تولید شکر هند در فصل زراعی آینده به دلیل خشکسالی که به میزان تولید محصول لطمه می‌زند، کمتر خواهد بود. میزان تولید این کشور در فصل زراعی آینده 22.2 میلیون تن پیش‌بینی شده که نسبت به برآورد قبلی تغییری نداشته و کمتر از 24.8 میلیون تن برآورد شده در فصل جاری است.

به گزارش بیزنس ویک، همچنین تولید شکر در تایلند که دومین صادرکننده بزرگ جهان است از 10.2 میلیون تن در فصل جاری به 10.3 میلیون تن در فصل آینده افزایش می‌یابد اما میزان تولید در مکزیک از 6.8 میلیون تن در فصل جاری به 6.2 میلیون تن افت می‌کند.


نقل از :ایسنا

کد: 3978 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۵ خرداد بازدید: 2258 ساعت: 12:09 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 شکر دولتی هر کیلوگرم ۴۴ هزار و ۵۰۰ تومان ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
2 قیمت جهانی شکر به بالاترین میزان در 12 سال گذشته رسید ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر
3 رفع مشکلات گوارشی در خانم های باردار با توصیه های طب سنتی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۵ آبان
4 قیمت روغن و شکر اعلام شد ۱۴۰۲ جمعه ۷ مهر
5 نرخ جدید قیمت شکر اعلام شد/ چرا افزایش قیمت اعلام رسمی نمی‌شود؟ ۱۴۰۲ شنبه ۲۳ ارديبهشت
6 تورم باز هم به قند و شکر و گوشت و مرغ رسید ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۸ ارديبهشت
7 کشاورزی در یک هفته/ از قیمت مرغ تا انتظارت از وزیر جدید کشاورزی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۱ فروردين
8 واگذاری تنظیم بازار قند و شکر به بخش خصوصی ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۱ بهمن
9 عیال وارترین مرد ایران با ۲۶ زن و ۱۹۵ فرزند را بیشتر بشناسید + عکس ۱۴۰۱ چهارشنبه ۲۶ مرداد
10 ۲۴ نوع نیشکر جدید در خوزستان تولید شد ۱۴۰۱ يکشنبه ۵ تير
11 عرضه رب گوجه فرنگی کم شد/ اعلام قیمت مصوب قند و شکر ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۳ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای معجزه گر کدامند؟

  کمبود آب چه بر سر انسان می‌آورد؟ یک متخصص تغذیه گفت: کلیه فرآیندهای بدن و تمام واکن...

  کیک ها خوشمزه هستند ولی ... کیک ‌ها از جمله شیرینی‌ های اشتها برانگیزی هستند ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آبمیوه های صنعتی خوب و بد دارند؟ روزگاری نوشیدن آب‌ پرتقال، انار یا آب ‌سیب مختص فصول سرد سال بود، اما حالا اگر در تابستان هوس نوشیدن این نوع آبمیوه‌ها به سرمان بزند، فورا از فروشگاه یا مغازه‌ای آن را می‌خریم و گاهی آنقدر مزه‌اش برایمان دلچسب و خنکی‌اش گوارا می‌شود که چند بار در روز برای رفع عطش و خستگی از آن استفاده می‌کنیم، اما آیا واقعا آبمیوه‌های صنعتی آبمیوه‌اند؟
ارتباط صبحانه کامل و باردار شدن بررسی های جدید حاکی از آن است که، مصرف یک صبحانه کامل به زنان مبتلا به سندروم تخمدان پلی کیستیک (شایع ترین اختلالات غدد درون ریز در زنان و شایع ترین علت نازایی که ناشی از نبود تخمک گذاری است) کمک می کند تا باردار شوند.دریافت کالری صبحانه انسولین ،تستسترون و هورمون هایی را که اختلال در عملکردشان می تواند تاثیر نامطلوبی روی احتمال باردار شدن بگذارد منظم می کند.
غذاها چطور باعث كاهش استرس می‌شوند؟ همه ما كم و بیش استرس داریم ولی چگونگی مقابله با آن در افراد مختلف، متفاوت است. مدیریت استرس می‌تواند یك ابزار قوی برای حفظ و ارتقای سلامت باشد. راهكار‌های مختلفی برای این كار وجود دارد كه یكی از آنها داشتن رژیم غذایی مناسب است.
ارتباط رنگ‌ها با غذا خوردن/ رنگ‌ها و وزن افراد رنگ‌ها روی عملکرد بدن ما تأثیرگذار هستند، به طور مثال بعضی از رنگ‌ها باعث بالا رفتن فشارخون افراد می‌شوند و ایجاد هیجان می‌کنند و بر عکس بعضی دیگر از رنگ‌ها باعث ایجاد احساس آرامش در افراد می‌شوند.