روش تهیه لیمونادهای گوارای بهاری


راه های زیادی برای درست کردن لیموناد و شربت آبلیمو وجود دارد. ایده های زیر را مشاهده کنید و ببینید که چطور اضافه کردن رنگ و طعم به آن، بهارتان را خنک تر و گواراتر می کند.

لیموناد نعنایی

مواد لازم:

· 2 تا 4 قاشق برگ نعنای تازه و خرد شده

· 8 فنجان آب سرد

· 4 فنجان آّ جوس

· 1 فنجان شکر

· 1 قوطی 170 گرمی عصاره لیموناد

· نیم فنجان میکس تی آماده

1. در کاسه ای، آب جوش، شکر، چای و برگ نعنارا مخلوط کنید و بگذارید 15 دقیقه بماند.

2. آب سرد و لیموناد را اضافه کنید و با یخ سرو کنید.

 

لیموناد تمشکی

مواد لازم:

· 1 لیتر لیموناد

· تمشک به مقدار دلخواه

1. لیموناد و تمشک را داخل پارچ بریزید و هم بزنید. سپس در لیوان های جداگانه بریزید و با تمشک تزئین کنید.

 


لیموناد توت فرنگی

مواد لازم:

· 1 بسته ژلاتین با طعم توت فرنگی

· 1 فنجان آب جوش

· 2 بسته توت فرنگی منجمد با شربت رقیق

· 4 فنجان توت فرنگی تازه

· 1 قوطی 340 گرمی عصاره لیموناد

· نیم فنجان شکر

1. در ظرف پیرکسی ژلاتین را خالی کنید. آب جوش را روی ژلاتین بریزید و هم بزنید تا ژلاتین حل شود.

2. توت فرنگی و شربت، توت فرنگی تازه، عصاره لیموناد و شکر را داخل مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا نرم شود. سپس آن را روی ژلاتین بریزید. 4 تا 6 بگذارید در یخچال بماند تا یکنواخت شود.

3. برای سرو کردن، نیم فنجان از این مخلوط را در هر لیوان بریزید و لیموناد اضافه کنید و سرو کنید.

 


لیموناد گیلاسی

مواد لازم برای عصاره ساده گیلاس:

· 1 فنجان آب

· نیم فنجان شکر یا شیرین کننده دلخواه

· چند عدد گیلاس


مواد لازم برای لیموناد:

· عصاره ساده گیلاس

· 1 فنجان آبلیمو

· 3 تا 4 فنجان آب

1. آب و شکر را در قابلمه کوچکی حرارت دهید تا شکر کاملاً در آب حل شود و محلول شفافی بدست آید.

2. آن را داخل مخلوط کن بریزید و گیلاس های بی هسته را اضافه کنید.

3. 10 تا 15 ثانیه مخلوط کنید و از سپس از صافی رد کنید.

4. با قاشق مواد روی صافی را فشار دهید تا کاملاً آبشان در آید سپس تفاله را دور بریزید.

5. آبلیمو و آب را اضافه کنید.

6. با یخ سرو کنید.

 


لیموناد زنجبیلی

مواد لازم:

· 3 فنجان شکر

· 16 فنجان آب

· 12 تا 14 برش ریشه زنجبیل

· 4 فنجان آبلیموی تازه

· 2 عدد لیمو برش خورده

1. شکر، آب و ریشه زنجبیل را در ظرفی روی اجاق حرارت دهید تا بجوشد و گاهی هم بزنید. سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید 15 دقیقه خنک شود. سپس زنجبیل ها را از آن خارج کنید.

2. مخلوط شکر را داخل پارچ یا ظرف شیشه ای یا پلاستیکی بزرگی بریزید و آبلیمو را اضافه کرده و هم بزنید. حداقل یک ساعت آن را در فریزر بگذارید تا سرد شود.

3. لیموناد را با یخ و برش های لیمو سرو کنید.

 


لیموناد کیوی گازدار

مواد لازم:

· 6 عدد کیوی، پوست کنده و خرد شده

· 1 فنجان لیموی تازه آب گرفته

· 1 فنجان شکر

· 1 لیتر آب معدنی گازدار

1. کیوی ها را در مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید.

2. پوره کیوی را از الک بگذرانید و دانه هایش را جدا کنید.

3. در پارچ بزرگی پوره کیوی، آبلیمو و شکر را مخلوط کنید تا شکر کاملاً حل شود. بگذارید 2 تا 4 ساعت در یخچال خنک شود.

4. درست قبل از سرو کردن، آب معدنی گازدار را اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شود. با یخ سرو کنید.

 


لیموناد صورتی با تکه های ژله

مواد لازم:

· 12 عدد لیمو

· 1 فنجان لیموناد صورتی

· 2 بسته ژلاتین

1. لیموها را به دو نیم کنید و داخل آنها را با قاشق درآورید.

2. لیموناد را داخل قابلمه کوچکی بریزید و ژلاتین را رویش بریزید. بگذارید 2 دقیقه بماند.

3. روی حرارت کم 5 دقیقه حرارت دهید و هم بزنید تا ژلاتین حل شود.

4. سپس آن را داخل پوست لیمو ها بریزید.

5. حدود 4 ساعت داخل یخچال بگذارید تا ژله ها سفت شوند.

6. سپس از یخچال دربیاورید و لیموها را به دو نیم کنید و سرو کنید.


نقل از :برترین ها

کد: 3990 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۷ خرداد بازدید: 4654 ساعت: 10:11 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش تهیه معجونی جادویی برای خداحافظی با چاقی ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۸ آبان
2 لیموترش چگونه شما را زیبا می‌کند؟ ۱۳۹۳ سه شنبه ۱۹ فروردين
3 بهترین و بدترین نوشیدنی‌ها برای کودکان ۱۳۹۳ يکشنبه ۱۷ فروردين
4 معرفی نوشیدنی های مفید در دوران بارداری ۱۳۹۱ چهارشنبه ۲۴ آبان
5 12 نوشیدنی مفید که شما را سرحال می کند ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۱ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خطر مصرف زیاد عسل و مربا در صبحانه پایگاه خبری لقمه: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی...

  10 تفاله غذایی که بهتر است آنها را دور نریزید ته مانده ها و تفاله های بعضی از غذاها و میوه هایی ...

  همه چیز در مورد رژیم سرکه سیب کارشناسان معتقدند که سرکه سیب چربی ها را می سوزاند...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بدن به چه علت‌ گرسنه می شود؟ موقعیت‌هایی که بدن شما احساس گرسنگی کاذب می‌کند را بشناسید و راه مقابله با آن را نیز یاد بگیرید.
چرا عسل معجزه می کند؟ چند محصول در طبیعت وجود دارد که به اندازه ی عسل خواص درمانی داشته باشند؟ کدام محصول مانند عسل از چنین قدرت اعجاب انگیزی برخوردار است؟ بدیهی است می توان نام چند محصول را آورد، اما تعدادشان انگشت شمار است.
٩ ماده‌ی غذایی برای بهتر گذراندن زمستان راه حل مقابله با خستگی‌های زمستان و کمبود انرژی در بشقاب‌های شماست. در این مقاله به 9 ماده‌ی غذایی مفید که قدرت بدنی‌تان را بالا می‌برد اشاره می‌کنیم.
راه‌های درمان انزال زودرس با طب سنتی انزال زودرس یکی از شایع‌ترین شکایات مردان در مراجعه به پزشک است. حدود یک‌سوم مردان از این مشکل رنج می‌برند که این میزان برحسب سن، نژاد، محل زندگی و عوامل دیگر در جوامع مختلف متغیر است. زودانزالی از مهم‌ترین علل سردی روابط زوجین است و گاهی از علل ناباروری نیز محسوب می‌شود.