دوری از اضافه وزن در رستوران


از نخستین نیازهای بشری، تهیه و تدارک غذای کافی، مناسب و سالم بوده و هست اما اشتغال افراد موجب شده است بیشتر مردم فرصت کافی برای طبخ غذای مناسب، خوشمزه و سالم نداشته باشند و به همین علت به‌سوی مصرف غذا در رستوران‌ها گرایش پیدا کنند.

به گزارش لقمه، در واقع، عده‌ای معتقدند که وقت گذاشتن کدبانوها در منازل برای تهیه غذا، چندان مناسب نیست و می‌توان با استفاده از غذایی که گروهی متخصص آشپزی به بهترین نحو طبخ کرده‌اند، فرصت‌های بسیاری را برای مردم به منظور انجام اموری دیگر فراهم كرد. 

حالا كه عده‌ای غذای رستورانی را به غذای خانگی ترجیح می‌دهند، بهتر است نكاتی را رعایت كنند.
مثلاً هنگام صرف غذا در رستوران سعی كنند وزن ایده آل خود را حفظ و مواد غذایی مورد نیاز بدن را دریافت كنند.
با افزایش آگاهی و دانش مردم، دیگر لازم نیست یادآوری شود که مصرف بیشتر سبزیجات، میوه‌ها، نان تهیه شده از آرد گندم یا جو کامل، گوشت بدون چربی، داشتن رژیم غذایی متنوع، نوشیدن آب کافی و انجام فعالیت فیزیکی (ورزش) مرتب و کافی، بدن سالم، کارآمد و عمر طولانی را به همراه می‌آورد.
با این وجود، غذاهای فریبنده در رستوران‌ها و غذا خوردن با عده‌ای از دوستان و آشنایان در مراسم مختلف، گاه موجب می‌شود تا افراد از رژیم غذایی مناسب خود دور شوند.
گرچه دور شدن از روش مناسب تغذیه در موارد معدود اشکال چندانی به همراه ندارد، اما اگر غذا خوردن در خارج از منزل شكل عادت روزمره به خود بگیرد، اشتباه است.


نقل از :ایران

کد: 4008 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ پنج شنبه ۹ خرداد بازدید: 4548 ساعت: 8:43 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2 چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
3 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
4 مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ آذر
5 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
6 قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
7 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
8 روش‌های ایجاد تنوع در ظاهر غذاها ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ اسفند
9 نکات مهم در استخدام یک سرآشپز رستوران ۱۴۰۲ جمعه ۲۰ بهمن
10 راهکارهایی برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها ۱۴۰۲ جمعه ۲۹ دي
11 چالش جمع آوری پسماند رستوران‌ها در شهرهای بزرگ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نکات مهم برای کاهش آلودگی‌های میکروبی میوه‌ها و سبزی‌ها پزشکان تاکید دارند: درست است که مصرف یک عدد سیب در...

  پرخوری عصبی را بشناسیم پایگاه خبری لقمه: در این بخش سعی داریم شما عزیزان ...

  هفت ماده غذایی برای تقویت سلامت جسمی این منابع غذایی سرشار از ویتامین ‍‍C و E ، آهن و ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با مصرف نوشابه های رژیمی، در دراز مدت چاق تر می شوید یک عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور با هشدارنسبت به اثرات سوء طولانی مدت مصرف نوشابه های رژیمی خاطرنشان کرد:« مصرف نوشابه های رژیمی آستانه چشایی فرد را بالا می برد و فرد تمایل بیشتری به مصرف مواد شیرین پیدا می کند در نتیجه نه تنها موجب کاهش وزن نمی شود بلکه موجب افزایش وزن و به دنبال آن بروز بیماری های متابولیک می شود.»
موز، کیوی و پرتقال موثر در کنترل فشارخون یک فوق تخصص نفرولوژی بزرگسالان عنوان کرد: خوردن لبنیات، سبزی‌جاتی مانند گوجه‌فرنگی و میوه‌هایی مانند موز، کیوی، پرتقال و خرما که حاوی مقادیر بسیاری از کلسیم و پتاسیم هستند در کنترل فشار خون موثر هستند.
چگونه اشتهای خود را کاهش دهیم با این روش ها می توانید اشتهای خود را کاهش دهید. تقریبا همه آنهایی که قصد لاغر شدن دارند، به دنبال یافتن بهترین و کارآمدترین راهکارها هستند. اما با اضافه کردن مواد غیرمشخص به غذای خود نمی توانید به طور معجزه آسایی باعث آب شدن چربی های اضافه بشوید.
۵ تکنیک بازاریابی ویروسی پایگاه خبری لقمه: این گزارش درصدد است که به مفهوم، نحوه عملکرد، مزایا و معایب «بازاریابی ویروسی» بپردازد.