این خانم ها مولتی ویتامین نخورند


اگر قصد بارداری دارید قبل از مصرف هرگونه دارو یا مکمل حتما با پزشکتان مشورت کنید.

 به گزارش لقمه، یک تحقیق مشترک در دانمارک و آمریکا نشان می دهد مادرانی که شش هفته قبل از لقاح از مکمل های مولتی ویتامین استفاده می کنند، یک سوم بیشتر از دیگر مادران در معرض خطر سقط جنین قرار دارند.

محققان با بررسی 35هزار زن در دانمارک دریافتند، مصرف منظم مکمل مولتی ویتامین شش هفته قبل از لقاح، تا 32 درصد احتمال سقط جنین را افزایش می دهد. نتایج این مطالعه موجب ایجاد نگرانی در مورد مادرانی می شود که در حال اقدام برای بارداری هستند و برای ارتقای سلامتی خود و جنین، از مکمل های ویتامینی استفاده می کنند.

گرچه مطالعات بیشتری در این زمینه لازم است، اما متخصصان معتقدند اگر قصد بارداری دارید قبل از مصرف هرگونه دارو یا مکمل حتما با پزشکتان مشورت کنید.

 



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سیمرغ

کد: 7586 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ پنج شنبه ۱ آبان بازدید: 1403 ساعت: 5:48 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مصرف اسیدفولیک و مولتی‌ویتامین‌ در بارداری چه تاثیری بر کودکان دارد؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۷ دي
2 باورهای غلطی که باید انها را بدانیم ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد
3 چه کسانی باید مولتی ویتامین مصرف کنند؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد
4 ارتباط شیر دادن به نوزاد با بیماری ام اس چیست؟ ۱۳۹۶ شنبه ۲۴ تير
5 آشنایی با زمان مصرف ویتامین‌ها و مکمل‌ها ۱۳۹۳ شنبه ۱۵ آذر
6 ترک سیگار با این مواد غذایی ۱۳۹۳ شنبه ۱۹ مهر
7 رژیم بسیار خطرناک خام خواری ۱۳۹۳ چهارشنبه ۷ خرداد
8 چگونگی تشخیص کم خونی/ درمان کم خونی با رژیم غذایی ۱۳۹۳ يکشنبه ۴ خرداد
9 رابطه تغذیه با آلزایمر (Alzheimer's and diet) ۱۳۹۳ يکشنبه ۳۱ فروردين
10 مصرف مولتی ویتامین خطر سقط جنین را افزایش می هد ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۳ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
نوشیدنی محبوب شما در زمستان چیست؟
 







 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  فواید و مضرات گیاه خواری

  ورزش های قندسوز را بشناسید درمان مناسب بیماری پیچیده دیابت علاوه بر همکاری، ب...

  بهار نارنج، برای رفع تپش قلب مفید است بهارنارنج همان گل های درخت نارنج است که دارای بوی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

101نکته برای این‌که یک آشپز حرفه‌ای شویم؟ در این مقاله دانستنیهای لازم برای آشپزی آورده شده است تا برای کسانیکه تازه آشپزی را شروع می کنند و یا تجربه خوبی از نکات اشپزی ندارند مفید باشد این مقاله دارای چندین بخش است که هر قسمت جداگانه مشخص و نکات یک سری از غذاها ذکر شده است مطالعه این مقاله به هر بانوی ایرانی توصیه می شود.
انقلاب رنگی در صنایع غذایی شکلات جزو پرطرفدارترین خوراکی‌ها بین بچه‌ها و حتی بزرگ‌ترهاست. در میان انواع شکلات‌ها، آبنبات‌ها،‌ تافی‌ها و دراژه‌های شکلاتی (اسمارتیزها) رنگ‌هایی زنده‌تر و تندتر دارند و مصرف‌کننده را به این فكر می‌اندازند که نکند از مواد و رنگ‌های غیرمجاز برای تهیه آنها استفاده شده باشد!
میوه‌ای كه مژه‌ها را پرپشت می‌كند! یکی از خاصیت هایی که به دارد پرپشت کردن مژه های تان است.
بادام زمینی خطر ابتلا به دیابت را كاهش می دهد مصرف حدود 50 تا 100 گرم بادام زمینی خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را تا 30 درصد و مصرف حدود 5 قاشق چای خوری كره بادام زمینی خطر ابتلا به دیابت را تا 20 درصد كاهش می‌دهد.