به گزارش لقمه، مهدی حسینی پیش از ظهر امروز در بازدیدی سر زده از کشتارگاه صنعتی دام زاهدان، وظیفه افراد شاغل در مجموعه کشتارگاه اعم از مدیریت، کارشناسان دامپزشکی، ناظران و ذابحین شرعی و کارگران را در تأمین غذای سالم، پاک و حلال مهم و حساس عنوان کرد. وی در جمع کارکنان کشتارگاه صنعتی دام اظهار داشت: ضعف و کوتاهی در اجرای صحیح و دقیق ضوابط، مقررات و دستورالعملهای بهداشتی، باعث بروز خسارات سنگین درمان و در بعضی موارد جبرانناپذیر برای شاغلان کشتارگاه و جامعه میشود. سرپرست دامپزشکی سیستان و بلوچستان متذکر شد: بنابراین رعایت نکات حفاظت فردی و بهداشتی در پیشگیری از انتقال بیماریها به ویژه بیماریهای قابل انتقال بین انسان و دام ضروری است. حسینی همچنین به طور همزمان ضمن بازدید از فعالیتها و نظارتهای بهداشتی و شرعی در روند استحصال گوشت، یک کلاس آموزشی توجیهی با هدف آشنایی تمام افراد شاغل در کشتارگاه با مسائل بهداشتی به ویژه اقدامات پیشگیرانه از بیماری تب کریمه کنگو در محل کشتارگاه برگزار شد.بازگشت به صفحه نخست