به گزارش لقمه، شیوا فرجی خاطرنشان کرد: از قدیم الایام، مصرف چای سیاه یا همان چایی که به طور معمول در بین ما ایرانیان در وعده صبحانه و طی روز مصرف میشود عوارض خاص خود را دارد. وی افزود: از آنجایی که طعم چای معمولی تلخ است، عادت کردهایم که کنار آن از یک نوع شیرینی مانند قند استفاده کنیم که بهالطبع با مشکلاتی مانند بالا رفتن میزان قند خون و جلوگیری از جذب یکسری مواد در بدن همراه میشود. وی اضافه کرد: امروزه با فعالیت شرکتهای صنعتی، گیاهان مختلفی فرآوری شده و انواع چایهای مختلف مانند چای دارچین، چای سبز و چای ترش به بازار آمده است که میتواند جایگزین خوبی برای چای سیاه باشد. وی با تأکید بر اینکه چای قرمز یا چای ترش در قدیم به عنوان شاداب کننده و برطرف کننده بیماریهای قلبی مورد استفاده قرار میگرفته، افزود: چای قرمز برای افرادی که به دنبال نوشیدنی رژیمی هستند بسیار مناسب است. فرجی با اشاره به خواص چای ترش گفت: نوشیدن چای ترش سبب کاهش فشار خون، کنترل کلسترول خون، آرامبخشی میشود. وی با بیان اینکه یکی از مشکلات مصرف چای سیاه دفع آهن است، افزود: اما با خوردن چای ترش نه تنها آهن بدن دفع نمیشود بلکه اینگونه چای منبع غنی از آهن به شمار میآید و افرادی که دارای قند، فشارخون بالا، سردی و حتی کمخونی هستند میتوانند مصرف این نوشیدنی را جایگزین چای معمولی کنند.
بازگشت به صفحه نخست