دستور پخت ساده ترین کیکی که تا به حال درست کرده اید را بخوانید


کیک ماست یکی از سالم ترین انواع کیک ها است که هم پختنش راحت است و هم خوردنش.

سرآشپز لقمه: کیک ها به خاطر موادی که در آن روش طبخ آنها به کار گرفته می شود، متفاوت هستند. کیک ماست همان طور که از نامش پیداست، محتوی ماست است که باعث پوک شدن و سبک شدن کیک می شود.
این نوع کیک، یکی از سالم ترین انواع کیک است که به شما پیشنهاد می دهم حتما آن را پخته و میل نمایید، البته بدون تزیین با خامه و با یک لیوان شیر.

مواد لازم:
تخم مرغ                   4 عدد
آرد سفید نرم             2 لیوان معمولی(300 گرم)
ماست                     1 لیوان معمولی
شکر                       1 لیوان معمولی(250 گرم)
کره                         200 گرم یا 150 گرم روغن جامد
پکینگ پودر                3 قاشق مرباخوری
وانیل                       1 قاشق چایخوری
پوست لیمو یا پرتقال    1 قاشق چایخوری


طرز تهیه
زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا می کنیم؛ زرده را شکر و کره یا روغن مخلوط می کنیم، بعد به این مخلوط وانیل به همراه مقداری پوست لیمو اضافه کرده و آن قدر به هم می زنیم تا سفید شود.
سفیده تخم مرغ را با همزن آن قدر به هم می زنیم تا به صورت کف سفیدی در آید. در نظر داشته باشید که همین کف به پوک شدن کیک کمک می کند.

به یک لیوان ماست مان بکینگ پودر را اضافه می کنیم (البته می توان از جوش شیرین هم استفاده کرد). این مخلوط به سرعت پف کرده و از لیوان سرازیر می شود. پس به سرعت آن را به مخلوط زرده وش کر اضافه کرده و سفیده کف کرده را نیز به آن ها اضافه می کنیم.

آخرین مرحله، اضافه کردن آرد است. آرد را به مخلوط نهایی به آرامی اضافه کرده و هم می زنیم. در نظر داشته باشید که به یک جهت هم بزنید. قبل از اینکه مخلوط آماده شده را درون قالب بریزیم، قالب گرد یا مستطیل شکل مان را چرب کرده و آن را برای مدتی درون فر می گذاریم و فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت و یا 175 درجه سانتیگراد گرم می نماییم.

در نهایت، مخلوط مان باید به مدت 45 دقیقه در فر بماند. در این مدت در فر را باز نمی کنیم. کیک باید بالا آمده روی آن کاملا زرین می شود. بعد از خنک شدنش می توانید آن را با پودر قند تزیین کرده و حالا موقع نوش جان کردن این کیک خوشمزه و سبک است.



کد: 409 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ يکشنبه ۱۰ مهر بازدید: 66294 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
2 اعمال محدودیت کرونایی برای ۷ رسته شغلی/ محدودیت برای رستورانها و تالارها ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۸ تير
3 ۴۴۵۰ تیم بازرسی وزارت بهداشت ناظر عملکرد رستورانها ۱۳۹۷ چهارشنبه ۱۵ اسفند
4 «ورزشگاه آلمانی» یکی از رستورانهای زیبای لندن ۱۳۹۶ پنج شنبه ۹ شهريور
5 اسامی غیرمتعارف در کافی شاپ و رستورانها نشانه چیست ۱۳۹۶ سه شنبه ۷ شهريور
6 تجربه‌ای فراموش‌نشدنی با غذا خوردن در لیسبون ۱۳۹۶ دوشنبه ۶ شهريور
7 نظارت وزارت بهداشت بر رستوران های بین راهی در ایام نوروز ۱۳۹۵ يکشنبه ۸ اسفند
8 وعده شام کریسمس در کشورهای گوناگون ۱۳۹۴ جمعه ۴ دي
9 بهره برداری رستوران تمام خودکار در آمریکا ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۵ شهريور
10 رستوران تمام خودکار در آمریکا به بهره برداری رسید ۱۳۹۴ جمعه ۱۳ شهريور
11 کمبود روغن‌های عمده برای مصارف پخت و پز در رستوران‌ها ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۰ ارديبهشت


نظرات


سهیلا

عالی بود چون تازه چند روز از زندگی مشترکم میگذره
سامیا

خیلی خوبه چون واقعا ًساده و دلچسبه . مر30
محبوبه

خیلی عالی بود هم لوازمش در دسترس و هم خوشمزه
شهره

3 قاشق مربا خوری بیکینگ پودر یا جوش شیرین؟؟؟خوب معلومه که کیک پف میکنه و خوب میشه.حتما می دونید که سرطانزا هستند.از این طرف پیامهای بهداشتی میدید از اونطرف می گید 3 ق م جوش شیرین؟؟
سحر

شهره جان جوش شیرین رو حق با توئه اما هر لیوان آرد یک قاشق بکینگ پودر می خوهاد این کیک چون ماست داره احتمالا خمیری شدنش زیاده مجبور می شیم بکینگ پودرشو بیشتر کنیم. خیلی خندیدم از کامنتت. حق باتوئه. سه قاشق جوش شیرین!!!فکر کن چی میشه این کیک!!بدیم مادرشوهر بخوره :D
Tanaz

Salam mast jaye shir ast Hana fagat bar aye pok shod an keik ast .
majid

salam. khayli khob bood. mer 30
اسرا

خیلی خوب بود
مهدی

خیلی راحت و آسون بود
المیرا

این کیک بسیار سخت درست میشود و خیلی بی مزه است.
sina

kheili khub bud!khanumam vasam dorost kard!mer30 khanooom
مهدیه

خیلی خوب بود
آزاده

كيك صبحانه خوش مزه اي ميشه به شرطي كه خوب درست شه من روي گاز درست مي كنم خيلي خوب در مي ياد.
فرهاد

سلام مرسی خوب بود.واسه اونایی که میگن جوش شیرین سرطان زا هستش.بابا یه عمره نان وایی محلتون جوش به خوردتون داده هیچ نگفتین حالا واسه یه بار تو ای کیک چیزیتون نمیشه.جوش شیرین واسه نان که خوراک روزان هست بده نه چیزایی که گاهی مصرف میشه
niloo

با نظر فرهاد موافقم
ترنج

خيلي عالي بود.واقعاممنون.
ali

khob bood boos boos
شبنم

اگه بیکینگ پودر زیاد باشه کیک تلخ می شه
ماری

فرهاد گل گفتی .شهره جون بی انصاف نباش گلم منم این پیج رو بوک کردم و بارها حتی برای تولدم هم پختم عالیه حتی برای کادو بردن خونه کسی یا برای تشکر از کسی این کیک رو میپذم الان نمیدونم بار چندممه ولی برای تشکر از دوست شوهدم براش پختم و البته کمی لابلاش بلو بری هم ریختم با موز و گردو یه چن بارم با کاکائو پختم هر سری عالی شده دستت دردنکنه
bahar

kheyli khoob bood,boOoOoOoOoOoOos.
nafas

سلام عزیزم کیک من با3قاشق بیکینگ پودراصلاپف نکرد
فرناز

اگه تمام نکات رعایت بشه عالیییییییییییه
ملیکا

مال من من مثل سنگ سفت شد اخه من روش حساب کرده بودم

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوراکی‌هایی که رشد مو را زیاد می‌کنند خوردن سبزیجاتی که به رنگ سبز تیره هستند، سرشار از ...

  راهکارهایی برای کاهش تشنگی در ماه رمضان برای کاهش تشنگی در ایام روزه‌داری، می‌توان عرق کاس...

  درمان کردن سرفه با پرتقال این روش به وسیله بسیاری از افراد آزمایش شده و یکی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا عسل معجزه می کند؟ چند محصول در طبیعت وجود دارد که به اندازه ی عسل خواص درمانی داشته باشند؟ کدام محصول مانند عسل از چنین قدرت اعجاب انگیزی برخوردار است؟ بدیهی است می توان نام چند محصول را آورد، اما تعدادشان انگشت شمار است.
از همین امروز این خوراکی‌ها را نخورید/تغییر الگوی مصرف چیست پایگاه خبری لقمه: برای سلامتی بدنمان بهتر است مواد غذایی و نوشیدنی‌های مضر را بشناسیم و بدنمان را در معرض خطر ابتلا به بیماری‌ها قرار ندهیم.
چه سبزیجاتی از آلزایمر پیشگیری می کنند پژوهشگران علوم پزشکی در کشور آلمان می گویند نتایج تحقیقات آنان نشان داده است که میوه ها و سبزی های سرشار از آنتی اکسیدان ها مانند اسفناج می تواند نقش مهمی در پیشگیری از ابتلا به آلزایمر داشته باشد.
اگر قصد استفاده چندباره از روغن سرخ کردنی دارید، بخوانید! هرچه مقدار رطوبت جذب شده توسط روغن و میزان رطوبت ماده غذایی بیشتر باشد، روغن زودتر تخریب می شود. هنگام سرخ کردن باید از بستن درب ظرف خودداری کرد زیرا باعث می شود رطوبتی که از غذا بخار می شود به داخل روغن برگردد.