اعمال محدودیت کرونایی برای ۷ رسته شغلی/ محدودیت برای رستورانها و تالارها


پایگاه خبری لقمه: اطلاعیه اتاق اصناف ایران مبنی بر تشدید نظارت ها بر 7 رسته شغلی و بلا مانع بودن فعالیت سایر مشاغل مشروط به رعایت پروتکل های بهداشتی منتشر شد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، بر اساس اطلاعیه اتاق اصناف ایران و به استناد ابلاغیه شماره ۶۶۴۳۰ و ۶۶۴۴۸ مورخ 1400.4.27  و بر اساس تصمیمات نشست مشترک روز ۲۷ تیر ماه، قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا و کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد که به ریاست وزیر کشور و فرمانده قرارگاه برگزار شد، مقرر شد:

 
با توجه به تأثیر شناخته شده برخی از مشاغل و فعالیت‌ها در گسترش بیماری و لزوم جلوگیری از تجمعات به ویژه در اماکن سرپوشیده، در شهرهای قرمز به صورت قاطع و دقیق نسبت به مشاغل زیر و در فضای سربسته اعمال محدودیت شود:
 
١ –رستوران‌ها و قهوه‌خانه‌ها، به صورت پذیرایی در فضای بسته (ولی بصورت بیرون بر می توانند فعالیت کنند)
 
٢ –تالارهای پذیرایی
 
٣ –سالن های سینما و تئاتر
 
۴ –پاساژها و بازارهای سربسته ( به استثناء پاساژهای تخصصی نظیر لاستیک، قطعات یدکی، آهن‌آلات، کامپیوتر (به جز پوشاک، کیف، کفش و موبایل)
 
۵ –استخرهای سرپوشیده و باشگاه های بدن سازی
 
۶ –شهربازی و باغ وحش ها
 
٧ –نمایشگاه های عمومی و تخصصی
 
همچنین با توجه به کاهش چشمگیر میانگین رعایت پروتکل‌های بهداشتی درسطح کشور و تنزل آن به ۴٨ درصد، در بازه زمانی ١۶ تا ٢٣ تیر ماه جاری، لذا مقررشد: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، درقالب کمیته عالی نظارت بر رعایت پروتکل های بهداشتی (در سطوح ملی و استانی) و با همکاری کامل وزارت صنعت، معدن و تجارت، دادستانی کل کشور، نیروی انتظامی و اتاق اصناف ایران درسطح ملی،  و رده‌های متناظر آنها در سطح استان های کشور؛ در چارچوب «طرح جامع مدیریت تجمع و تردد عمومی متناسب با وضعیت و روند بیماری کؤوید ١٩ در شهرهای کشور»(موضوع بند(١) مصوبات چهل وچهارمین جلسه ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا – مورخ 1399.8.24)  و همچنین تأکیدات مصرح دربند(١) مصوبات هفتاد و ششمین جلسه ستاد ملی (مورخ1400.4.19) با عنوان« تشدید اعمال محدودیت ها در شهرهای قرمز» اقدامات لازم را اجرایی کنند.

 

خبرنگار: آزاده فضلی

 

 

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14373 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۸ تير بازدید: 1885 ساعت: 1:04 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 شام در سعادت‌آباد به درگیری کشید؛ دستگیری اوباش و صاحبان رستوران ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۴ آذر
2 طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
3 چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
4 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
5 مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ آذر
6 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
7 قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
8 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
9 روش‌های ایجاد تنوع در ظاهر غذاها ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ اسفند
10 نکات مهم در استخدام یک سرآشپز رستوران ۱۴۰۲ جمعه ۲۰ بهمن
11 راهکارهایی برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها ۱۴۰۲ جمعه ۲۹ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خربزه از بیماری‌های قلبی و عروقی پیشگیری می‌كند یک کارشناس تغذیه در یزد، گفت: مصرف خربزه در پیشگی...

  مزایا و معایب لیوان‌های کاغذی و فومی استفاده از ظروف یک بار مصرف در بین افراد جامعه بسی...

  شكر، ماده سمی از آب درآمد البته مصرف مقادیر بسیار كم شكر هیچ مشكلی ندارد اما...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

6 اشتباه رایج درباره لاغر شدن شما هم جزو کسانی هستید که می‌خواهند با روش‌هایی مانند شام نخوردن یا ورزش کردن بیش از حد و سنگین لاغر شوند؟ از اینکه نتیجه نمی‌گیرید تعجب می‌کنید؟ تعجبی ندارد چون راه را کاملا اشتباه می‌روید.
ملخ دریایی کلسترول دارد؟ اگر زیاد به چشم‌های ریز و سیاه و آن سبیل بلند و باریک و پاهای سوسکی‌اش زل نزنید و حس کنجکاوی‌تان باعث نشود بدنش را لمس کنید شاید بتوانید برای یک‌بار هم که شده مزه‌اش را بچشید‌. با این ملخ دریایی که به آن میگو می‌گویند غذاهای متنوعی مانند میگو پلو، قلیه میگو، میگو سوخاری، خورش میگو و چیپس میگو تهیه می‌کنند.
برنده عصر جدید نقاشی اش را در آشپزخانه شروع کرد پایگاه خبری لقمه: فاطمه عبادی برنده مسابقه استعدادیابی «عصر جدید» گفت: قصه نقاشی های من از نمکدان آشپزخانه آغاز شد و در این مسیر همسرم بزرگترین حامی و مشوق من بود.
آشنایی با عادات غذایی خوب و بد در ایران ما ایرانی‌ها در گذشته عادت‌های بسیار خوب غذایی داشتیم که به مرور بسیاری از آنها را فراموش کرده‌ایم؛ عادت‌هایی مثل دور هم غذاخوردن، مصرف کمتر گوشت‌ قرمز و خوردن مواد غذایی تازه.