صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی
افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع
قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت
تولید داروهای زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست
فعلا شارژ کالابرگ دهکهای چهارم تا هفتم در دستور کار نیست
دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی
آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟
آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
مصرف بیش از حد تخم مرغ مساوی است با سرطان پروستات+ فایل صوتی
یک کارشناس تغذیه:
مصرف بیش از حد تخم مرغ مساوی است با سرطان پروستات+ فایل صوتی
مصرف بیش از حد تخم مرغ، بیماری هایی از قبیل سرطان پروستات، سرطان سینه و اندومتریوم در خانمها، سرطان دستگاه گوارش و بیماری های قلبی و عروقی را زمینه سازی میکند.
لقمه:
«محمد رضا وفا» کارشناس تغذیه در خصوص مصرف تخم مرغ برای افراد خاطرنشان کرد: مهمترین مستندات و شواهدی که وجود دارد گواه بر این است که افراد، کودکان و نوجوانان سالم که مشکلی از نظر جسمی ندارند، می توانند برای بهبود رشد خود، تخم مرغ را به صورت روزانه در وعده غذایی خود بگنجانند.
وی در این زمینه گفت: تخم مرغ سالم، تازه و ترجیحاً آبپز می تواند تغذیه ای مفید و سالم برای افراد باشد. طبیعتاً به خاطر اینکه خیلی از خوراکی ها از جمله تخم مرغ هم مقدار اسید چرب اشباع و هم مقدار کلسترول آن خیلی بالا است، برای خیلی از افرادی که به بیماری هایی از جمله بالا بودن کلستول و چربی خون، افزایش وزن و چاقی و یا بیماری های متابولیک مبتلا هستند، مصرف آن محدود می شود که در این افراد باید کنترل شود.
وفا، در ادامه گفت: تغذیه، دانش تعادل است و نه تنها در تخم مرغ، بلکه در مصرف تمام خوراکی هایی که حاوی چربی های مضر و منبع کلسترول هستند، باید دقت شود و نیز کسانی که در معرض خطر هستند، مصرف خوراکی هایی از قبیل: چربی های حیوانی و گوشت قرمز را بایستی با دقت و توجه بیشتری استفاده کنند.
وی در پایان بیان کرد: آنچه که شواهد نشان می دهد حاکی از این است که مصرف بیش از حد آن، بیماری هایی از قبیل: سرطان پروستات، سرطان سینه و اندومتریوم در خانمها، سرطان دستگاه گوارش و بیماری های قلبی و عروقی را زمینه سازی میکند.
نقل از :ایصدا
کد:
425
تاریخ نشر:
۱۳۹۰ شنبه ۱۶ مهر
بازدید:
5142
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۲ تير
2
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۲ تير
3
تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی
۱۴۰۴ سه شنبه ۱۱ تير
4
افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع
۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
5
قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت
۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
6
تولید داروهای زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست
۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
7
فعلا شارژ کالابرگ دهکهای چهارم تا هفتم در دستور کار نیست
۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
8
آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه
۱۴۰۴ چهارشنبه ۵ تير
9
تلاش شبانهروزی برای تأمین آب شرب پایدار در قم
۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
10
بازگشت ارز ترجیحی برای نهادههای دامی و برخی کالاهای اساسی
۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
11
نقشه جامع کاربری اراضی کشاورزی در حال تهیه و تدوین است
۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
غذاهای آماده و کنسروی برای بیماران فشار خونی «سم» است
یک متخصص تغذیه گفت: تمام مواد غذایی فرآوری شده مان...
چرا باید توت فرنگی بخوریم
یکی از میوه های پرطرفدار بهاری توت فرنگی است که نه...
هشدار وزارت بهداشت درباره عرضه خشکبار کهنه توسط دستفروشان
کارشناس مسوول بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی شهید ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
مواد غذایی مخصوص خانم ها کدامند ؟
پنیر پارمسان برای تقویت استخوان و کلسیم برای جلوگیری از پوکی استخوان مفید میباشد. ماست و شیر بدون چربی نیز بسیار مفیدند، اما چه کسی آنها را سه بار در روز مصرف میکند؟
غذاهای مناسب کودکان شما
غذاهای سالم بسیاری وجود دارند که کودکان آنها را دوست دارند، اما بیشتر والدین گمان میکنند که کودکان هاتداگ، پیتزا، سیبزمینی سرخکرده و نوشابه را بیشتر دوست دارند.
جایگاه ایران در سرانه مصرف چای جهانی+اینفوگرافیک
پایگاه خبری لقمه: اگرچه ایرانیان پرمصرفترین چایخوران جهان نیستند اما در جمع پنج کشور پرمصرف قرار دارند.
15 خوراکی افزایش دهنده طول عمر
دوست دارید همیشه سالم و تندرست باشید؟ ما در این مقاله 15 خوراکی را که مصرف منظم آن سلامت و تناسب اندام تان را تضمین میکند، ذکر کرده ایم.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است