صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان
افشاگری رئیس قوه قضائیه درباره گرانی برنج | پشت پرده احتکار لو رفت
قیمت نان تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
مصرف بیش از حد تخم مرغ مساوی است با سرطان پروستات+ فایل صوتی
یک کارشناس تغذیه:
مصرف بیش از حد تخم مرغ مساوی است با سرطان پروستات+ فایل صوتی
مصرف بیش از حد تخم مرغ، بیماری هایی از قبیل سرطان پروستات، سرطان سینه و اندومتریوم در خانمها، سرطان دستگاه گوارش و بیماری های قلبی و عروقی را زمینه سازی میکند.
لقمه:
«محمد رضا وفا» کارشناس تغذیه در خصوص مصرف تخم مرغ برای افراد خاطرنشان کرد: مهمترین مستندات و شواهدی که وجود دارد گواه بر این است که افراد، کودکان و نوجوانان سالم که مشکلی از نظر جسمی ندارند، می توانند برای بهبود رشد خود، تخم مرغ را به صورت روزانه در وعده غذایی خود بگنجانند.
وی در این زمینه گفت: تخم مرغ سالم، تازه و ترجیحاً آبپز می تواند تغذیه ای مفید و سالم برای افراد باشد. طبیعتاً به خاطر اینکه خیلی از خوراکی ها از جمله تخم مرغ هم مقدار اسید چرب اشباع و هم مقدار کلسترول آن خیلی بالا است، برای خیلی از افرادی که به بیماری هایی از جمله بالا بودن کلستول و چربی خون، افزایش وزن و چاقی و یا بیماری های متابولیک مبتلا هستند، مصرف آن محدود می شود که در این افراد باید کنترل شود.
وفا، در ادامه گفت: تغذیه، دانش تعادل است و نه تنها در تخم مرغ، بلکه در مصرف تمام خوراکی هایی که حاوی چربی های مضر و منبع کلسترول هستند، باید دقت شود و نیز کسانی که در معرض خطر هستند، مصرف خوراکی هایی از قبیل: چربی های حیوانی و گوشت قرمز را بایستی با دقت و توجه بیشتری استفاده کنند.
وی در پایان بیان کرد: آنچه که شواهد نشان می دهد حاکی از این است که مصرف بیش از حد آن، بیماری هایی از قبیل: سرطان پروستات، سرطان سینه و اندومتریوم در خانمها، سرطان دستگاه گوارش و بیماری های قلبی و عروقی را زمینه سازی میکند.
نقل از :ایصدا
کد:
425
تاریخ نشر:
۱۳۹۰ شنبه ۱۶ مهر
بازدید:
5172
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
۱۴۰۴ جمعه ۲۵ مرداد
2
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۷ مرداد
3
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۶ مرداد
4
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
۱۴۰۴ سه شنبه ۱۵ مرداد
5
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
6
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
7
توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان
۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
8
افشاگری رئیس قوه قضائیه درباره گرانی برنج | پشت پرده احتکار لو رفت
۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
9
قیمت نان تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت
۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
10
ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین
۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
11
طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی
۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
رژیم غذایی دشمن مغز را بشناسید
رژیم غذایی سرشار از قند برای مغز مضر است.
خوردن صبحانه و پرهیز از مصرف نوشابههای گازدار از فشار خون بالا میکاهد
نتایج یک بررسی نشان داد که حفظ نمایهی تودهی بدنی...
خوراکی هایی در نقش خمیر دندان
اگر به دنبال داشتن دندان هایی سفید،محکم و سالم هس...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
چرا باید تا می توانیم میوه و سبزی بخوریم؟
آیا می دانید چرا توصیه به خوردن میوه و سبزی فراوان است؟ بیشتر حجم میوه مانند بدن انسان از آب تشکیل شده است. همانطور که ۸۰ درصد وزن بدن ما از آب تشکیل شده ۸۰ درصد حجم میوه ها را نیز آب تشکیل می دهد. تنها ماده غذایی که برطرف کننده تمام نیازهای بدن می باشد میوه است هیچ ماده غذایی وجود ندارد که ۸۰ درصد آب داشته باشد مگر میوه البته سبزیها نیز حاوی مقادیر زیادی آب هستند.
بادام زمینی خطر ابتلا به دیابت را كاهش می دهد
مصرف حدود 50 تا 100 گرم بادام زمینی خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را تا 30 درصد و مصرف حدود 5 قاشق چای خوری كره بادام زمینی خطر ابتلا به دیابت را تا 20 درصد كاهش میدهد.
رژیمی برای شفاف سازی پوست
استفاده از انواع کرمهای شیمیایی آرایشی، میتواند به سادگی آنها را به این هدف برساند اما اگر قرار است به این زودیها جشن عروسیتان را برگزار کنید، پیشنهاد دیگری برایتان داریم.
سه راهکار برای تحول در بخش کشاورزی و رشد امنیت غذایی
پایگاه خبری لقمه: برای تامین بهتر غذای مردم و رشد امنیت غذایی در کشور، باید پوستاندازی جدیدی در سیاستگذاری کشاورزی ایجاد شود و سه تحول اساسی رخ دهد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است