به گزارش لقمه، یکی از انواع دلمه ها، دلمه گوجه فرنگی است که طرفداران بسیاری دارد، اما در اینجا دستور تهیه گوجه فرنگی شکم پر را که شبیه به دلمه است را آموزش می دهیم.• تعداد: 30 پیش غذا • زمان آماده سازی: 30 دقیقهمواد لازم • 30 عدد گوجه فرنگی کوچک • نصف یک عدد آووکادو متوسط، پوست کنده و خرد شده • 60 گرم پنیر خامه ای، همزده • دو قاشق غذاخوری پستو ریحان • یک قاشق چایخوری آب لیمو ترش • برگ های ریز ریحان تازه طرز تهیه 1. یک لایه باریک از سر همه گوجه فرنگی ها را ببرید. (در صورت تمایل می توانید یک لایه زیر آنها را نیز برش دهید تا صاف روی سطح قرار بگیرند). با کمک یک قاشق کوچک، شکم گوجه فرنگی ها را خالی کنید. یک لایه دستمال حوله ای کف سینی بزرگی پهن کنید و گوجه ها را سر و ته 30 دقیقه روی آن قرار دهید تا خشک شود. 2. در همین فاصله، برای مواد میانی آنها، آووکادو، پنیر خامه ای، پستو و آب لیموترش را با هم مخلوط کنید تا نرم شود. مواد را داخل قیف شیرینی پزی بریزید. 3. گوجه فرنگی ها را برگردانید. با کمک قیف داخل شکم آنها را پر کنید. روی آنها را با پلاستیک بپوشانید و 4 ساعت پیش از سرو داخل یخچال قرار دهید. می توانید با برگ های ریحان آنها را تزئین کنید.بازگشت به صفحه نخست