روش تهیه ژله رمانتیک و عاشقانه برای روز پدر


حتماً شما هم کره های شیشه ای تزئینی را دیده اید که داخل آنها پر از برف است و وقتی آنها را وارونه می کنیم دانه های برف به آرامی داخل کره شروع به بارش می کنند.

به گزارش لقمه، در اینجا می خواهیم ژله رمانتیکی شبیه به این کره های برفی درست کنیم. آماده کردن مواد آن نیم ساعت طول می کشد و کل زمان درست کردن آن چهار و نیم ساعت است. خانم ها می توانند آن را به عنوان هدیه خوشمزه و رمانتیکی برای دسر بعد از ناهار یا شام روز پدر درست کنند.

مواد لازم:

• 6 عدد شیشه ژله (یا شیشه غذای بچه یا شیشه مربا)، تمیز و خشک

• 1 فنجان آب

• 3 بسته پودر ژلاتین

• نیم فنجان شکر

• توت فرنگی و انار برای تزئین

 

دستور تهیه:

1. درپوش شیشه ها را بردارید و آنها را روی سینی بچینید تا بعداً وقتی آنها را پر کردید، انتقال آنها به یخچال آسانتر باشد.

2. نیم فنجان آب در کاسه کوچکی بریزید. پودر ژلاتین بدون طعم را در آب بریزید و بگذارید 5 دقیقه بماند.

3. در این حین، قابلمه متوسطی را روی شعله متوسط بگذارید و نیم فنجان آب و شکر را با هم مخلوط کنید. آنها را حرارت دهید و هم بزنید، ولی نجوشانید تا اینکه شکر در آن حل شود. سپس مخلوط ژلاتین را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا محلول شما شفاف شود و ژلاتین کاملاً در آن حل شود.

 

4. این مایع را بطور مساوی در شیشه ها بریزید و آنها را پر کنید. سپس سینی را در یخچال بگذارید تا حداقل 4 ساعت بماند. 

5. قبل از سرو کردن ژله ها، بخش بیرونی توت فرنگی ها را با چاقوی تیزی به شکل قلب (یا هر شکل دلخواه دیگری) ببرید. برای هر شیشه یک قلب یا بیشتر ببرید.

  

6. وقتی ژله ها در یخچال کاملاً سفت شدند، آنها را دربیاورید. با چاقوی تیزی برشی وسط ژله بزنید. قلب را وارونه داخل این برش فشار دهید و آن را با قاشق درست وسط ژله جا دهید.

  

7. با یک سیخ نیز چند سوراخ دیگر برای دانه های انار داخل ژله باز کنید و دانه ها را در آن سوراخ ها بگذارید.

 

8. برای سرو کردن ژله ها، شیشه ها را وارونه بگذارید و قاشق کوچکی در کنار آنها قرار دهید. می توانید آنها را با روبانی تزئین کنید تا رمانتیک تر شوند.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 4329 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۳ ارديبهشت بازدید: 11312 ساعت: 1:39 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خواص لاغری تخم شربتی را بشناسید ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳۰ تير
2 طرز تهیه ژله به شکل شیرینی زبان ۱۳۹۶ شنبه ۱۰ تير
3 آموزش ژله تخم مرغ رنگی ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۴ فروردين
4 از کجا بفهمیم برنامه غذایی سالمی داریم؟ ۱۳۹۵ شنبه ۹ بهمن
5 هنرآشپزی؛دسر خورده شیشه ۱۳۹۴ دوشنبه ۶ مهر
6 آموزش تصویری ژله به شکل توت فرنگی ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۷ شهريور
7 خطرات سس‌ و فست‌فودها برای مبتلایان به آسم ۱۳۹۴ جمعه ۵ تير
8 روش تهیه مرحله به مرحله ژله رولی ۱۳۹۳ سه شنبه ۱۲ اسفند
9 ایده‌های تصویری برای تزئین ژله‌های رولی و چند رنگ ۱۳۹۳ چهارشنبه ۳ دي
10 ایده‌هایی برای تزیین ژله‌+ ژله شب یلدا ۱۳۹۳ يکشنبه ۳۰ آذر
11 ژله هفت میوه برای شب یلدا ۱۳۹۳ شنبه ۲۹ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بایدها و نبایدهای تغذیه‌ای در ایام حج حج از واجبات الهی است که در تزکیه نفس و تعالی روح ...

  آدامس می‌تواند به کنترل وزن کمک کند؟ به عقیده‌ متخصصان پژوهش‌های گسترده تری نیاز است تا...

  سالمندان چه میزان موادمعدنی نیاز دارند؟ پایگاه خبری لقمه: مواد معدنی یا املاح برای عملکرد ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

میان وعده ای برای استخوان ها آلو حاوی بتاکاروتن است که در پیشگیری از اختلالات بینایی بسیار موثر است.
همه چیز در باره خرید و نگهداری نان در فریزر در فرآیند انجماد همیشه توصیه می‌گردد اگر قطعه نان خیلی بزرگ نباشد، تا حد امكان به صورت كامل (برش نخورده) منجمد گردد، چون در این حالت قابلیت حفظ طعم و بو افزایش می‌یابد.
فست فودها و اختلال در سوخت و ساز بدن پایگاه خبری لقمه: پیر، جوان، کودک، چاق، لاغر، عادی، در هر شرایطی که هستید باید از خطرهای هر روز و هر شب رفتن به همبرگر فروشی و پیتزا فروشی آگاه باشید و سعی کنید دفعات این برنامه‌ها را به حداقل برسانید. اما اگر چاق هستید، به دانسته‌هایتان این را هم اضافه کنید، خطر فست فودها، علاوه بر چاق کردن افراد و افزایش خطر بیماری‌های قلبی، اختلال در سوخت و ساز بدن است که به ویژه در افراد چاق بیشتر است. یعنی آدم هایی که چاق هستند، بیشتر از افراد لاغر، از این غذاها آسیب می بینند.
درباره سندروم روده تحریک پذیر بیشتر بدانید کارشناس زبانشناسی و متخصص بیماری های گوارشی با حضور در برنامه صبح پارسی درباره زبان مادری و بیماری های گوارشی صحبت کردند.