تولید 300 تنی زعفران و رونق بازار صادراتی


عضو شورای ملی زعفران پیش‌بینی کرد: با توجه به وضعیت مناسب آب و هوایی حدود 300 تن زعفران برداشت می‌شود که می‌توان بیش از 80 درصد آن را صادر کرد.

به گزارش لقمه، علی حسینی اظهار کرد: با رونق سفرهای گردشگری و توریستی در فصل تابستان و با توجه به قرار‌گرفتن در آستانه ماه مبارک رمضان که مصرف زعفران در کشور‌های اسلامی افزایش می‌یابد، بازار صادراتی زعفران رونق پیدا کرده است .

حسینی گفت: در صورت تحقق تولید 300 تنی زعفران در سال جاری حدود 250 تن آن به کشور‌های متقاضی صادر می‌شود.

وی افزود:‌ در دهه‌ی گذشته متوسط عملکرد زعفران پنج کیلوگرم در هکتار بود که با در نظر گرفتن 70 هزار هکتار سطح زیرکشت این محصول در دو استان خراسان رضوی و جنوبی تولید به 350 هزار تن می‌رسید اما در حال حاضر به دلیل برخی مشکلات میزان عملکرد زعفران به چهار کیلوگرم در واحد سطح کاهش یافته است.

عضو شورای ملی زعفران خاطر نشان کرد: در سال گذشته صادرات زعفران حدود 500 هزار دلار برای کشور ارزآوری داشته که می‌تواند به راحتی به یک میلیارد دلار افزایش یابد و با برطرف شدن موانع صادراتی و گسترش بازار‌های جهانی قابل تحقق است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4338 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۸ تير بازدید: 1736 ساعت: 10:47 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رایج ترین تقلبات غذایی در کشور/ تشخیص زعفران اصیل دشوار است ۱۴۰۲ شنبه ۱۳ آبان
2 عوارض صادراتی زعفران حذف شد ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور
3 قیمت مرغ ۶۳ هزار تومان است/ ادامه پرداخت مطالبات محصولات کشاورزی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۶ ارديبهشت
4 تایید صحت بزرگترین قرارداد زعفران جهان میان ایران و قطر ۱۴۰۱ جمعه ۱۶ دي
5 تذکر نماینده مجلس در مورد تضییع حقوق بیش از 500 هزار کشاورز زعفران کار ۱۴۰۱ چهارشنبه ۹ آذر
6 ارسال نخستین محموله بزرگترین قرارداد تجاری زعفران جهان به قطر ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۵ مهر
7 کاهش ۲۰ درصدی سطح کشت زعفران در سال جاری ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۴ تير
8 کاهش صادرات زعفران از آغاز سال ۱۴۰۱ ۱۴۰۱ دوشنبه ۶ تير
9 برداشت زعفران در تربت حیدریه خراسان+ عکس ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۴ آبان
10 استفاده از از ظرفیت بورس کالای کشور می توان برای کشف قیمت زعفران ۱۴۰۰ يکشنبه ۹ آبان
11 فروش موفق زعفران خرید حمایتی سال ۱۳۹۹ در بورس کالای ایران ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مواظب میزان مصرف مکمل آهن باشید از آن جا که خانم‌ها و دخترخانم‌ها شنیده‌اند که مصر...

  پیشگیری از موخوره با تغذیه درست موخوره در موهای آسیب‌دیده ایجاد می‌شود و برای پیشگ...

  آیا ماءالشعیر برای سلامتی مفید است؟ ماءالشعیر یکی از نوشیدنی‌های معمول است که از جوانه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نشانه‌های فقر آهن/ قلبتان می‌کوبد؟ پریود سنگین دارید؟ فقر آهن یکی از شایع ترین مشکلات غذایی در دنیاست و زنان بیش از همه در خطر هستند. آهن برای تولید هموگلوبین نقش مهمی دارد.
توصیه هایی برای افراد سرمایی این روز‌ها که هوا سرد شده است، برخی افراد حتی با پوشیدن چندین لباس و جوراب پشمی هنوز هم احساس سرما می‌کنند. یک متخصص طب سنتی می‌گوید این افراد با خوردن زنجبیل و بابونه می‌توانند احساس گرم شدن را در بدنشان تقویت کنند.
این میو‌ه‌ها و صیفی‌جاتی را با پوست بخورید اکثر ما هنگام خوردن پرتقال، پوست آن را بی‌درنگ دور می‌ریزیم درحالی‌که نمی‌دانیم پوست پرتقال نزدیک به دوبرابر گوشت این میوه ویتامین ث دارد.
با رژیم غذایی شادی‌آور آشنا شوید دلایل زیادی برای خندیدن و راه‌های زیادی برای بشاش بودن وجود دارد. اگرچه هجوم استرس‌های روزانه سعی دارد بر این احساس غلبه کرده و ما را به فردی خشن و ناامید تبدیل کند.