به گزارش لقمه، علی حسینی اظهار کرد: با رونق سفرهای گردشگری و توریستی در فصل تابستان و با توجه به قرارگرفتن در آستانه ماه مبارک رمضان که مصرف زعفران در کشورهای اسلامی افزایش مییابد، بازار صادراتی زعفران رونق پیدا کرده است . حسینی گفت: در صورت تحقق تولید 300 تنی زعفران در سال جاری حدود 250 تن آن به کشورهای متقاضی صادر میشود. وی افزود: در دههی گذشته متوسط عملکرد زعفران پنج کیلوگرم در هکتار بود که با در نظر گرفتن 70 هزار هکتار سطح زیرکشت این محصول در دو استان خراسان رضوی و جنوبی تولید به 350 هزار تن میرسید اما در حال حاضر به دلیل برخی مشکلات میزان عملکرد زعفران به چهار کیلوگرم در واحد سطح کاهش یافته است. عضو شورای ملی زعفران خاطر نشان کرد: در سال گذشته صادرات زعفران حدود 500 هزار دلار برای کشور ارزآوری داشته که میتواند به راحتی به یک میلیارد دلار افزایش یابد و با برطرف شدن موانع صادراتی و گسترش بازارهای جهانی قابل تحقق است. بازگشت به صفحه نخست