روش تهیه سالاد سزار


سالاد سزار نوعی دسر یا پیش غذای ایتالیایی است که می تواند به جای یک وعده غذایی سبک هم استفاده شود.

به گزارش لقمه، برای تهیه این سالاد، اگر فر در دسترس شما نبود، می‌توان از تابه‌های چدنی برای گریل كردن مرغ و نان استفاده كرد.

مواد اولیه: 

سینه مرغ مكعبی خرد و پخته شده                            یك عدد

 نان تست                                                           پنج عدد

 كاهو                                                                 یك بوته

 زیتون                                                                10 عدد

 پنیر پارمزان                                                         50 گرم

 سیر له شده                                                       یك حبه

 روغن زیتون                                                       سه قاشق سوپخوری

 نمك و فلفل سیاه                                               به میزان لازم

 

طرز تهیه:

سیر را با روغن زیتون مخلوط كرده، سپس روی نان‌های تست مالیده و نان‌ها را به شكل مكعبی خرد می‌كنیم. نان‌ها را در طبقه وسط فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار می‌دهیم.

مابقی روغن زیتون، سیر، نمك و فلفل را با مرغ مخلوط كرده و پس از نان، درون فر قرار می‌دهیم. كاهو را خرد كرده، سپس همه مواد را به اضافه نیمی از پنیر پارمزان مخلوط می‌كنیم، در نهایت سس را به مواد بالا اضافه كرده و مابقی پنیر را روی آن می‌ریزیم و با زیتون تزیین می‌كنیم.

 

مواد لازم برای سس:

 زرده تخم‌مرغ                                             یك عدد

 سس خردل                                             یك قاشق سوپخوری

 روغن زیتون                                               3/1 پیمانه

 آبلیمو                                                      دو قاشق سوپخوری

 نمك و فلفل                                               به میزان لازم


طرز تهیه سس:

زرده تخم‌مرغ و سس خردل را زده، سپس كم‌كم روغن زیتون را اضافه كرده، در پایان آبلیمو، نمك و فلفل را می‌ریزیم و می‌زنیم تا سس به غلظت كافی برسد. در ضمن می‌توان همه مواد سس را داخل مخلوط‌كن ریخت و هم زد.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 4390 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۷ تير بازدید: 8937 ساعت: 10:11 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


لیلی

سلام دنبال سالاد سزار گشتم هرپیجی رفتم بدرد نخور بود.اما راهنمایی وعکس شما عالی بود مرسی از راهنماییتون

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  دانش آموزان مواد غذایی حاوی آهن مصرف کنند سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان ...

  شکست این قاتل مرموز با راهکارهای تغذیه ای مناسب پایگاه خبری لقمه: دیابت بر حسب علت به وجو آورنده ی...

  خداحافظی با جوشهای سرسیاه در 15 دقیقه در آشپزخانه پایگاه خبری لقمه: شما می توانید با کمک مواد موجود ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نان تازه، تخم مرغ آب پز و لكه آدامس شب موقع خواب یاد یخچال می افتید. چرا؟ چون رژیم هستید و شام هم نخورده اید اما قصد دارید صبح كه از خواب بیدار شدید قبل از خروج از خانه صبحانه مفصلی بخورید.اما...
لیپوساکشن برای چه کسانی مناسب است؟ این اقدام در نواحی مختلف بدن می تواند انجام گردد...
بمب انرژی شوید موادغذایی بر میزان انرژی و خلق و خوی ما تأثیرات متفاوتی برجامی‌گذارند. آگاهی به اینكه در هر دوره و زمانی چه موادی را در سبد غذایی خود قرار دهیم كمك خواهد كرد كه با آسودگی خاطر و در شرایط بهتری فرد بتواند از آن مرحله عبور كند. برای مثال تأكید می‌شود كه مصرف سیب در طول روز افراد را از افسردگی دور نگه می‌دارد.
بیماری‌های تابستانی را دور بزنید! محققان می‌گویند در تابستان فعالیت میکروب‌ها (باکتری‌ها، ویروس‌ها، انگل‌ها، قارچ‌ها و...) به شدت افزایش می‌یابد. هوای گرم رشد و فعالیت آنها را تشدید کرده و همین مسئله خطر ابتلا به بیماری‌‌های مختلف در قلب، کبد، کلیه، پوست، چشم و مغز را افزایش می‌دهد.