روش تهیه سالاد سزار


سالاد سزار نوعی دسر یا پیش غذای ایتالیایی است که می تواند به جای یک وعده غذایی سبک هم استفاده شود.

به گزارش لقمه، برای تهیه این سالاد، اگر فر در دسترس شما نبود، می‌توان از تابه‌های چدنی برای گریل كردن مرغ و نان استفاده كرد.

مواد اولیه: 

سینه مرغ مكعبی خرد و پخته شده                            یك عدد

 نان تست                                                           پنج عدد

 كاهو                                                                 یك بوته

 زیتون                                                                10 عدد

 پنیر پارمزان                                                         50 گرم

 سیر له شده                                                       یك حبه

 روغن زیتون                                                       سه قاشق سوپخوری

 نمك و فلفل سیاه                                               به میزان لازم

 

طرز تهیه:

سیر را با روغن زیتون مخلوط كرده، سپس روی نان‌های تست مالیده و نان‌ها را به شكل مكعبی خرد می‌كنیم. نان‌ها را در طبقه وسط فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار می‌دهیم.

مابقی روغن زیتون، سیر، نمك و فلفل را با مرغ مخلوط كرده و پس از نان، درون فر قرار می‌دهیم. كاهو را خرد كرده، سپس همه مواد را به اضافه نیمی از پنیر پارمزان مخلوط می‌كنیم، در نهایت سس را به مواد بالا اضافه كرده و مابقی پنیر را روی آن می‌ریزیم و با زیتون تزیین می‌كنیم.

 

مواد لازم برای سس:

 زرده تخم‌مرغ                                             یك عدد

 سس خردل                                             یك قاشق سوپخوری

 روغن زیتون                                               3/1 پیمانه

 آبلیمو                                                      دو قاشق سوپخوری

 نمك و فلفل                                               به میزان لازم


طرز تهیه سس:

زرده تخم‌مرغ و سس خردل را زده، سپس كم‌كم روغن زیتون را اضافه كرده، در پایان آبلیمو، نمك و فلفل را می‌ریزیم و می‌زنیم تا سس به غلظت كافی برسد. در ضمن می‌توان همه مواد سس را داخل مخلوط‌كن ریخت و هم زد.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 4390 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۷ تير بازدید: 9091 ساعت: 10:11 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


لیلی

سلام دنبال سالاد سزار گشتم هرپیجی رفتم بدرد نخور بود.اما راهنمایی وعکس شما عالی بود مرسی از راهنماییتون

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سیگار و قلیان باعث پوسیده شدن مغز می‌شوند تحقیق انجام شده بر روی 8800 نفر افراد بالای 50 سال...

  چگونه غذایمان را اشتها آورتر کنیم؟ رنگ نارنجی هویج در کنار سرخی گوجه‌فرنگی با سبزی خی...

  نجات سر یک بچه از زود پز! مدیرعامل آتش نشانی یاسوج از نجات یک پسر بچه یک سال...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بفرمایید دسر​ خانگی همه خانم‌ها دوست دارند برای مهمانی‌هایشان بهترین غذا و دسر را آماده کنند و البته تزئین آن هم برایشان اهمیت زیادی دارد اما شاید خیلی هم با این کار آشنا نباشند و به همین دلیل ترجیح بدهند اصلا به این کار فکر نکنند. در حالی که درست کردن بعضی از این غذاها و دسرها و تزئین آنها کار خیلی سختی هم نیست و براحتی می‌توان آن را انجام داد و به پایان رساند.
فوائد شکلات تلخ برای زنان باردار اگر عاشق شکلات هستید و از طرفی باردار هم هستید باید خیلی خوشحال باشید زیرا نتایج بررسی ها نشان می دهد که مصرف شکلات تلخ در زمان بارداری مفید است.
انبه دوست دارید؟ میزان بالای ویتامین C و A در انبه به اضافه انواع مختلف کاروتنوئیدها سیستم ایمنی بدن شما را سالم و قوی نگه خواهد داشت.
اسامی غیرمتعارف در کافی شاپ و رستورانها نشانه چیست پایگاه خبری لقمه: ناپلیتانا، مالیبوی آناناس، موهیتو و رازبری مارگریتا؛ هیچ​کس نمی​داند این اسامی ناآشنا دقیقا از کی در فهرست غذایی ما ایرانی​ها جای گرفتند. هرچه که هست حالا جا برای خودنمایی اسامی عجیب آن ور آبی باز شده است .