روش تهیه سالاد سزار


سالاد سزار نوعی دسر یا پیش غذای ایتالیایی است که می تواند به جای یک وعده غذایی سبک هم استفاده شود.

به گزارش لقمه، برای تهیه این سالاد، اگر فر در دسترس شما نبود، می‌توان از تابه‌های چدنی برای گریل كردن مرغ و نان استفاده كرد.

مواد اولیه: 

سینه مرغ مكعبی خرد و پخته شده                            یك عدد

 نان تست                                                           پنج عدد

 كاهو                                                                 یك بوته

 زیتون                                                                10 عدد

 پنیر پارمزان                                                         50 گرم

 سیر له شده                                                       یك حبه

 روغن زیتون                                                       سه قاشق سوپخوری

 نمك و فلفل سیاه                                               به میزان لازم

 

طرز تهیه:

سیر را با روغن زیتون مخلوط كرده، سپس روی نان‌های تست مالیده و نان‌ها را به شكل مكعبی خرد می‌كنیم. نان‌ها را در طبقه وسط فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار می‌دهیم.

مابقی روغن زیتون، سیر، نمك و فلفل را با مرغ مخلوط كرده و پس از نان، درون فر قرار می‌دهیم. كاهو را خرد كرده، سپس همه مواد را به اضافه نیمی از پنیر پارمزان مخلوط می‌كنیم، در نهایت سس را به مواد بالا اضافه كرده و مابقی پنیر را روی آن می‌ریزیم و با زیتون تزیین می‌كنیم.

 

مواد لازم برای سس:

 زرده تخم‌مرغ                                             یك عدد

 سس خردل                                             یك قاشق سوپخوری

 روغن زیتون                                               3/1 پیمانه

 آبلیمو                                                      دو قاشق سوپخوری

 نمك و فلفل                                               به میزان لازم


طرز تهیه سس:

زرده تخم‌مرغ و سس خردل را زده، سپس كم‌كم روغن زیتون را اضافه كرده، در پایان آبلیمو، نمك و فلفل را می‌ریزیم و می‌زنیم تا سس به غلظت كافی برسد. در ضمن می‌توان همه مواد سس را داخل مخلوط‌كن ریخت و هم زد.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 4390 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۷ تير بازدید: 9130 ساعت: 10:11 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


لیلی

سلام دنبال سالاد سزار گشتم هرپیجی رفتم بدرد نخور بود.اما راهنمایی وعکس شما عالی بود مرسی از راهنماییتون

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوابیدن بلافاصله بعد از غذاخوردن مضر است خوابیدن، بلافاصله پس از صرف غذا، گوارش غذا را مختل...

  سالمندان چه میزان موادمعدنی نیاز دارند؟ پایگاه خبری لقمه: مواد معدنی یا املاح برای عملکرد ...

  چند راهکار ساده تغذیه ای برای کاهش دردهای نقرس پایگاه خبری لقمه: نقرس بیماری است که بر اثر تجمع ز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با انواع گرسنگی گرسنگی احساسی است که معمولا به طور ناگهانی و به همراه ولع خوردن بروز می‌کند و البته انواع و اقسام مختلفی دارد.علاوه بر گرسنگی فیزیکی واقعی که به دلیل نیاز بدن به مواد غذایی ضروری بروز می‌کند انواع گرسنگی‌های دیگر نیز وجود دارد که بیشتر ذهنی هستند تا نیاز واقعی بدن.
۱۲ غذای سمی و خطرناک که مصرف می‌کنیم پایگاه خبری لقمه: وقتی اسم غذاهای خطرناک را می شنوید به احتمال زیاد به این فکر می کنید که بیشتر مردم دنیا از آن ها اجتناخب کرده و هرگز سراغشان نمی روند. اما حتما برایتان عجیب خواهد بود که برخی از این خوراکی ها همین الان در یخچال یا کابینت آشپزخانه تان جای خوش کرده باشند!
وقتی صاحب برند قاتل می شود! پایگاه خبری لقمه: یک کارشناس بازاریابی مدرن در مورد اشتباه جدی برندهای موفق غذایی کشور توضیحاتی ارائه داد.
«کبد چرب» چگونه تشخیص داده می‌شود؟ یک متخصص داخلی گفت: زمانی که مولکول‌های چربی در سلول‌های کبدی رسوب کنند، حالتی ایجاد می‌شود که به آن کبد چرب گویند.