قیمت زولبیا و بامیه 70 هزار تومان شد


پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی فروش و کافه قنادی تهران با اشاره به افزایش 45 درصدی قیمت زولبیا و بامیه، قیمت زولبیا و بامیه برای ماه رمضان امسال را 70 هزار تومان اعلام کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، علی بهره‌مند رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی فروش و کافه قنادی تهران از افزایش قیمت زولبیا و بامیه خبر داد و گفت: قیمت زولبیا و بامیه نسبت به ماه  مبارک رمضان سال گذشته با توجه به گران شدن مواد اولیه و  هزینه های تولید 45 درصد افزایش یافته است. 

 

وی افزود: براین اساس قیمت  عرضه هر کیلوگرم زولبیا و بامیه در واحدهای صنفی درجه یک 70 هزار تومان و قیمت هر کیلوگرم زولبیا و بامیه در واحدهای صنفی درجه دو 60 هزار تومان است. 

 

رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی فروش و کافه قنادی تهران با اشاره به افزایش قیمت مواد اولیه تولید زولبیا و بامیه، گفت: قیمت شکر نسبت به سال گذشته 80 درصد، روغن در بازار آزاد بین 200 تا 300 درصد، زغفران بیش از 100 درصد، نشاسته بیش از 100 درصد، آرد بیش از 100 درصد افزایش یافته است. 

 

وی افزود: امسال در جهت تنظیم بازار ماه مبارک رمضان بخشی از شکر و روغن با قیمت دولتی در اختیار تولید‌کنندگان قرار گرفته است و با توجه به این موضوع نرخ رولبیا و بامیه تعیین شده است. 

 

بهره‌مند اظهار داشت: اگر این دو کالا با قیمت دولتی در اختیار قنادان وشیرینی‌پزان قرار نمی‌گرفت قیمت هر کیلو زولبیا و بامیه به بیش از 100 هزار تومان می‌رسید. 

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

 

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 14719 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۵ فروردين بازدید: 1884 ساعت: 3:14 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
2 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
3 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
4 تأمین شیر خشک بدون مشکل ادامه دارد ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
5 اتاق اصناف: کمبود کالا نداریم، مردم ذخیره‌سازی نکنند ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
6 انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
7 جزئیات پویش مردمی چله خدمت/نظر شهید رئیسی در مورد خیرین ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۶ ارديبهشت
8 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
9 نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
10 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
11 اجرای پروژه‌های تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ویتامین های گروه ب و بیماریهای قلب وعروق لقمه: آیا می دانید که ویتامین های B باعث کاهش ریسک...

  بخور نخورهای شب امتحان امسال روزهای امتحان کمی زودتر از همیشه فرارسیده‌ان...

  خواص کاکائو را بشناسید نتایج بررسی های متعدد نشان می دهد، کاکائو برای حفظ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

دانستنی‌های شکلات/ ارتباط شکلات و هوش آدمی براساس نتایج تحقیقی که اخیرا انجام شده است، به نظر می‌رسد که شکلات خوردن شانس کشورها را برای بردن جوایز نوبل افزایش می‌دهد.
برنامه 9 روزه پاکسازی بدن رژیم می‌گیرید اما وزن‌تان پایین نمی‌آید؟ پوست‌تان جوش جوشی است و طراوتش را از دست داده؟ موهای‌تان شکننده و عرق تن‌تان بد بو و غیرقابل تحمل است؟ گاهی بالا رفتن میزان سموم بدن‌تان است که مو و حتی دستگاه گوارش‌تان را ناسازگار می‌کند.
افزودنی‌ها را بیشتر بشناسیم افزودنی ماده‌ای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه می‌شود. افزودنی‌هایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی می‌شود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه می‌‌شوند، اما افزودنی‌هایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه می‌شوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار می‌رود.
برخی مایکروفرها غذا را کامل نمی‌پزند کارشناسان آمریکایی در یک مطالعه جدید هشدار دادند استفاده از مایکروفرهای کم وات باعث می‌شود که مواد غذایی به اندازه کافی طبخ نشوند و همین امر می‌تواند سلامت کاربران را به خطر بیندازد.