قیمت زولبیا و بامیه 70 هزار تومان شد


پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی فروش و کافه قنادی تهران با اشاره به افزایش 45 درصدی قیمت زولبیا و بامیه، قیمت زولبیا و بامیه برای ماه رمضان امسال را 70 هزار تومان اعلام کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، علی بهره‌مند رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی فروش و کافه قنادی تهران از افزایش قیمت زولبیا و بامیه خبر داد و گفت: قیمت زولبیا و بامیه نسبت به ماه  مبارک رمضان سال گذشته با توجه به گران شدن مواد اولیه و  هزینه های تولید 45 درصد افزایش یافته است. 

 

وی افزود: براین اساس قیمت  عرضه هر کیلوگرم زولبیا و بامیه در واحدهای صنفی درجه یک 70 هزار تومان و قیمت هر کیلوگرم زولبیا و بامیه در واحدهای صنفی درجه دو 60 هزار تومان است. 

 

رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی فروش و کافه قنادی تهران با اشاره به افزایش قیمت مواد اولیه تولید زولبیا و بامیه، گفت: قیمت شکر نسبت به سال گذشته 80 درصد، روغن در بازار آزاد بین 200 تا 300 درصد، زغفران بیش از 100 درصد، نشاسته بیش از 100 درصد، آرد بیش از 100 درصد افزایش یافته است. 

 

وی افزود: امسال در جهت تنظیم بازار ماه مبارک رمضان بخشی از شکر و روغن با قیمت دولتی در اختیار تولید‌کنندگان قرار گرفته است و با توجه به این موضوع نرخ رولبیا و بامیه تعیین شده است. 

 

بهره‌مند اظهار داشت: اگر این دو کالا با قیمت دولتی در اختیار قنادان وشیرینی‌پزان قرار نمی‌گرفت قیمت هر کیلو زولبیا و بامیه به بیش از 100 هزار تومان می‌رسید. 

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

 

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 14719 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۵ فروردين بازدید: 2015 ساعت: 3:14 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۵ مرداد
2 افشاگری رئیس قوه قضائیه درباره گرانی برنج | پشت پرده احتکار لو رفت ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
3 قیمت نان‌ تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
4 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
5 افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
6 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
7 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
8 تأمین شیر خشک بدون مشکل ادامه دارد ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
9 اتاق اصناف: کمبود کالا نداریم، مردم ذخیره‌سازی نکنند ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
10 انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
11 جزئیات پویش مردمی چله خدمت/نظر شهید رئیسی در مورد خیرین ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۶ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چربی شکمی خطر ابتلا به دیابت را افزایش می‌دهد خطر ابتلا به دیابت در افرادی که چاق هستند و چربی ا...

  چرا خوردن به موقع شام اهمیت دارد؟ پزشکان معتقدند: علاوه بر فاکتور مهم انتخاب مواد خو...

  توت سفید برای مبتلایان به دیابت مفید است توت سفید سرشار از املاح معدنی، تانن، مواد چربی و و...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

20 توصیه ناب تغذیه‌ای از امام رضا (ع)/ جلوگیری از زکام زمستانی با این خوراکی کسانی که به ضعف حافظه دچارند،‌ بهتر است همه روزه هفت مثقال کشمش سیاه، ناشتا بخورند و نیز سه تکه زنجبیل که در عسل خوابانده‌اند (زنجبیل پرورده) با کمی خردل ضمن غذای روزانه خود بخورند.
نکات مهم در استخدام یک سرآشپز رستوران پایگاه خبری لقمه: استخدام یک سرآشپز برای یک رستوران یا واحد غذایی مهم و حیاتی است و باید با دقت و وسواس خاص به این امر پرداخت.
آجیل بوداده یا خام، کدام بهتر است؟ ترکیب آجیل هرچه باشد، مجموعه‌‌ای از مغزها است که همگی فواید تغذیه‌‌ای بسیار زیادی داشته و سرشار از مواد مغذی هستند. چربی موجود در انواع آجیل از نوع اشباع‌ نشده است که کلسترول خون را پایین آورده و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را کاهش می‌‌دهد.
رفع غلظت خون با مصرف انار یک متخصص طب سنتی گفت: غلظت خون در رنگ و شفافیت پوست بسیار اهمیت دارد چرا که میزان غلظت خون در زیبایی و خوش رنگی چهره تاثیر گذار است و افزایش غلظت خون موجب تیره شدن پوست می‌شود و مصرف انار در کاهش غلظت خون تاثیر گذار است.