خربزه و گرمک برای دیابتی‌ها ممنوع


یک کارشناس تغذیه گفت: مصرف خربزه و گرمک برای افرادی که قند خون دارند توصیه نمی‌شود.

به گزارش لقمه،فرزاد بابایی در گفت وگویی اظهار داشت: میوه‌هایی که در فصل تابستان وجود دارند و معمولا به میوه‌های جالیزی معروف هستند منابع خوبی از پیش ساز ویتامین A هستند.


وی افزود: این میوه‌ها از جمله خربزه، طالبی، هندوانه، گرمک و ... منابع غنی پتاسیم نیز هستند.


به گفته این کارشناس تغذیه، آب فراوان موجود در این میوه‌ها می‌تواند عطش و گرمای بدن افراد را در فصل تابستان کاهش دهد و به علاوه با برقراری تعادل آب بدن و غلظت خون آنها به کلیه هم کمک کند.


بابایی با اشاره به قند بالای موجود در این میوه‌ها خاطرنشان کرد: برخی از آنها مثل گرمک و خربزه برای افراد دیابتی ممنوع است و مصرف هندوانه نیز بر اساس میزان قند فرد و پیشنهاد مشاور تغذیه به بیمار توصیه می‌شود.


وی ادامه داد: این میوه‌ها به دلیل دارا بودن مقادیر فراوان فیبر برای حرکات دستگاه گوارش هم مفید هستند، خصوصا طالبی که نقش ملین دارد.


این کارشناس تغذیه در خصوص خواص دارویی میوه‌های جالیزی تابستان هم یادآوری کرد: برخی از آنها از جمله گرمک می تواند برای دفع سنگ کلیه مفید باشد.


بابایی خاطرنشان کرد: برخی از افراد به این میوه‌ها شکر اضافه می‌کنند، خصوصا برای طالبی که به صورت پالوده مصرف می‌شود که این کار موجب تداخل قندها، افزایش قند خون و چاقی خواهد شد.


وی در خصوص این که برخی از افراد میوه‌هایی همچون هندوانه را با هسته مصرف می‌کنند، گفت: در کتب پزشکی توصیه‌ای در این خصوص وجود ندارد. 

 
بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4412 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۹ تير بازدید: 3474 ساعت: 2:29 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خواص خربزه و هندوانه/میوه های غنی از ویتامین ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
2 خوردن خربزه و هندوانه را از دست ندهید ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
3 مروری بر ۳۰ خاصیت بی نظیر خربزه/مصلح خربزه چیست ؟ ۱۴۰۱ سه شنبه ۴ مرداد
4 قیمت چه میوه هایی در میادین تره بار کاهش یافت ۱۳۹۸ شنبه ۴ خرداد
5 از خوردن این غذاها با هم اجتناب کنید ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۹ مرداد
6 شیرینی صرفه جویی آب در مزارع با گرمک ارگانیک کردستان ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۵ مرداد
7 با مصرف روزانه این میوه با بسیاری از بیماری ها خداحافظی کنید ۱۳۹۶ سه شنبه ۳ مرداد
8 11 خواص بی نطیر پاپایا را بشناسید ۱۳۹۶ شنبه ۱۰ تير
9 بعد از خوردن غذا دور میوه را خط بكشید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۳ فروردين
10 بخور نخورهای مبتلایان به سرماخوردگی ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۷ مهر
11 خربزه را این‌گونه تزئین کنید ۱۳۹۳ شنبه ۳۱ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف خودسرانه مکمل‌ ویتامین D3 مسمومیت‌زا است یک متخصص تغذیه گفت: مصرف بیش از اندازه ویتامینD3 م...

  10 ماده غذایی که سالم ترین خوراکی‌هادر سیاره زمین هستند پایگاه خبری لقمه: دیلی میل با انتشار یک گزارش 10 م...

  دیالیزی‌ها آجیل نخورند یک متخصص کلیه گفت: دیالیزی‌ها تا حد امکان آجیل نخو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه غذا بخوریم تا سالم بمانیم شاید دیده و یا شنیده اید كه افرادى با داشتن سرمایه ى بسیار و بهره مندى از همه گونه امكانات رفاهى و استفاده از انواع غذاهاى رنگارنگ ، از نعمتى بزرگ یعنى سلامتى محرومند و به همین دلیل از زندگى خود لذتى نمى برند! و بالعكس افرادى با خوردن غذایى معمولى و ساده در كمال صحت و سلامت عمرى طولانى مى كنند و از زندگى خود لذت مى برند. به راستى رمز و راز سلامتى در چیست ؟
دوپینگ حافظه با این خوراکی‌ها در زمان امتحانات مغزدانه‌ها از بهترین خوراکی‌ها برای تقویت حافظه در روزهای امتحان به شمار می‌روند و برای این روزهای دانش‌آموزان و دانشجویان، خوراکی‌های مطلوبی محسوب می‌شوند.
مدیریت استراتژیک در رستوران متون تخصصی در زمینه اداره رستوران معدود و محدودند. در ادامه مقاله مفیدی از خانم حدیث مشکی که در وبلاگشان منتشر کرده بودند را باز نشر می کنیم.
7 نکته برای غذا خوردن در رستوران پایگاه خبری لقمه: فرقی نمی‌کند که در یک فست‌فود غذای مختصری بخورید و یا در یک رستوران بزرگ شام میل کنید؛ لازم است که منو را با دقت بخوانید به ویژه اگر طرفدار تغذیه‌ی سالم هستید و به غذایتان اهمیت می‌دهید.