به گزارش لقمه، پخت حلوا روشهای مختلفی دارد که در اینجا یک نمونه از آن را ذکر می کنیم.
مواد لازم
آرد سنگك یك كیلو |
شش پیمانه |
روغننباتی |
دو پیمانه |
روغنمایع |
نصف پیمانه |
كره |
100 گرم |
حلوا شكری |
100 گرم |
پودر گلسرخ |
یك قاشق چایخوری |
زنجبیل و فلفلسیاه |
از هر كدام نصف قاشق چایخوری |
نمك |
یک قاشق چایخوری |
هل، دارچین و زیره سائیده |
یك قاشق چایخوری |
پودر نارگیل و كنجد |
به میزان لازم |
طرز تهیه
نخست روغن نباتی را در تابه ریخته و حرارت میدهیم تا آب شود و روغن مایع را به آن اضافه میكنیم. سپس آرد الك شده و نمك را به آن اضافه و حرارت را ملایم میكنیم تا آرد تفت داده و به رنگ شكلاتی روشن درآید. (حدود 30 دقیقه) سپس حلواشكری رنده شده را به آن میافزاییم و كنجد، پودرنارگیل و كره را نیز اضافه كرده و حرارت را ملایمتر میكنیم تا پودر نارگیل و كنجد نسوزد. بعد سایر ادویهها (دارچین، هل، زنجبیل، زیره، گلسرخ و فلفلسیاه) را اضافه كرده و كاملا مخلوط میكنیم. در انتها شربت مربوط را به آن افزوده و هم میزنیم.
مواد لازم شربت حلوا
شكر |
چهار پیمانه |
آب |
دو پیمانه |
گلاب |
نصف پیمانه |
زعفران |
یك قاشق مرباخوری |
طرز تهیه شربت
شكر و آب را با هم مخلوط كرده و روی حرارت قرار میدهیم تا شكر حل شود، وقتی شربت قوام آمد آنگاه زعفران را اضافه كرده و گلاب را نیز بعد از آن میافزاییم و حرارت را خاموش میكنیم.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :ایران