طرز تهیه حلوای مجلسی


بسیاری از خانواده ها برای سفره های افطاری خود اقدام به پخت حلوا می کنند.

به گزارش لقمه،  پخت حلوا روش‌های مختلفی دارد که در اینجا یک نمونه از آن را ذکر می کنیم.
مواد لازم

 

آرد سنگك یك كیلو

شش پیمانه

روغن‌نباتی

دو پیمانه

روغن‌مایع

نصف پیمانه

كره

100 گرم

حلوا شكری

100 گرم

پودر گل‌سرخ

یك قاشق چایخوری

زنجبیل و فلفل‌سیاه

از هر كدام نصف قاشق چایخوری

نمك

 یک قاشق چایخوری

هل، دارچین و زیره سائیده

یك قاشق چایخوری

پودر نارگیل و كنجد

به میزان لازم

 

 

 

طرز تهیه

نخست روغن نباتی را در تابه ریخته و حرارت می‌دهیم تا آب شود و روغن مایع را به آن اضافه می‌كنیم. سپس آرد الك شده و نمك را به آن اضافه و حرارت را ملایم می‌كنیم تا آرد تفت داده و به رنگ شكلاتی روشن درآید. (حدود 30 دقیقه) سپس حلواشكری رنده شده را به آن می‌افزاییم و كنجد، پودرنارگیل و كره را نیز اضافه كرده و حرارت را ملایم‌تر می‌كنیم تا پودر نارگیل و كنجد نسوزد. بعد سایر ادویه‌ها (دارچین، هل، زنجبیل، زیره، گل‌سرخ و فلفل‌سیاه) را اضافه كرده و كاملا مخلوط می‌كنیم. در انتها شربت مربوط را به آن افزوده و هم می‌زنیم.

 

مواد لازم شربت حلوا

 

شكر

چهار پیمانه

آب

دو پیمانه

گلاب

نصف پیمانه

زعفران

یك قاشق مرباخوری

 

 

طرز تهیه شربت

شكر و آب را با هم مخلوط كرده و روی حرارت قرار می‌دهیم تا شكر حل شود، وقتی شربت قوام آمد آن‌گاه زعفران را اضافه كرده و گلاب را نیز بعد از آن می‌افزاییم و حرارت را خاموش می‌كنیم.


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایران

کد: 4429 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۰ تير بازدید: 5369 ساعت: 4:42 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 «سوپ» میراثی نمادین برای رهایی از نژادپرستی و ظلم ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ دي
2 درفصل پاییز از خوردن این میوه غافل نشوید ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲ آذر
3 چیزکیک کدو حلوایی؛ مخصوص جشن هالووین ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
4 صادرات 914 تن كدو حلوایی ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳۱ خرداد
5 ایده های تزئین حلوا برای سفره افطار ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ خرداد
6 دستور اختصاصی تهیه حلوای زنجبیلی ۱۳۹۴ سه شنبه ۵ آبان
7 کارگاه پخت ترحلوا در ماه رمضان ۱۳۹۴ شنبه ۶ تير
8 تزیین حلوا با طرحی سنتی+ عکس ۱۳۹۴ جمعه ۵ تير
9 قیمت انواع گوشت کاهش یافت+جدول ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۷ خرداد
10 سفری شیرین در نوروز، با شیرینی ها و نان های محلی گیلان ۱۳۹۴ دوشنبه ۳ فروردين
11 روش تهیه دسر کدو حلوایی ویژه شب یلدا ۱۳۹۳ سه شنبه ۲ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  احساس گناه پس از پرخوری پایگاه خبری لقمه: پرخوری کردن و پاک سازی بعد از آن...

  مصرف نابجای ویتامین C و d نارسایی کلیه را به همراه دارد مصرف مداوم و بیش از حد ویتامینهای C و d سبب بروز ا...

  افراد چاق، عرق نعنا بخورند/ عسل و آبلیمو معده را قوی می‌کند مدیر انجمن علمی طب سنتی ایران به افرادی که تمایل د...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت